Sveikas. Nesen sanāca parunāties ar bijušo (pirmo mīlestību), sākumā nekas īoašs, bet varēja jau just ka mūsu abu starpā kkas vēl valda. Nedēļas sākumā viņš uzrakstīja ka joprojām ir jūtas pret mani, lai gan neesam kopā jau vairākus gadus. Arī es pateicu, ka visu šo laiku esmu lolojusi pret viņu siltas jūtas, ka nav viņš man vienaldzīgs. nezinu kāpēc tāda saruna vispār sanāca, jo mēs neatrodamies vienā valstī un tā kopā būšana, vismaz pašlaik, nav iespējama. Vakarnaktī atkal pļāpājām, viņš rakstīja, ka ir pārsteigts, ka pēc visa šī laika manī ir tik stipras jūtas, ka viņš nav redzējis, ka es viņu tā mīlēju. Kas man lika to darīt, nesaprotu, bet es uzrakstīju, ka mīlu joprojām. stulbākais ir tas, ka viņš neko nav atbildējis!!! viss, klusums :D No rīta jau ir izlasījis, sēž online, bet neatbild, ne raksta ko citu. Godīgi gribas gan smieties, gan raudāt. zinu jau, ka viņam nav tik spēcīgas jūtas pret mani kā man pret viņu, bet vismaz kaut ko taču varēja atbildēt, savādāk galīgi savādi jūtos.
Ko jūs darītu manā vietā? kaut ko vēl piebilstu vai vispār mestu mieru tam visam? Liekas ja jau tik vieglprātīgi neko nesaka, tad kāda jēga(t)