Sieviete velas maksat par visu!!

Reitings 524
Reģ: 09.04.2015
Hola hola cosmo ciepas! Si ir vairak nevis problema,bet velejos uzzinat jusu domas (nu bet ludzu iztiksim bez aizskarosiem komentariem) Tatad jau kadu laicinu sarakstos ar vienu baigo sieviski, kura ir diezgan jutami vecaka par mani. (Precizesim 17 gadus). Vina ir loti turiga, labi pelna un jau labu laiku ir vecmeita, tadel man vina uzreiz iekrita aciss un visticamak ka es vinai ari. Sakam sarasktities, chatot un peksni izlemam, kadel gan nesaktities un neparandinot, a vdruk uzsistu ta dzirsktele un mums kas sanaktu? Ta jau viss bumbas, bet vina uztajigi saka ka velas randina par visu maksat un pat nepielaus ka es kaut centu teretu, jo vina ir turiga un uzskata ka sievietei par puisi ir jamaksa, jo es esot vel jauns un ta vina jutisies sieviskigaka. Pasam ir laba ideja, ka ari draugi ieteica, lai aizvedu vinu uz dargako restoranu,izvelos dargakos edienu (protams dzerienus ari) un kartigi pierijos uz vinas rekina, jo tada situacija ir reali jaizmanot. Man liekas loti primaa variants. Kaa saka, ja dod, tad janem :P Un ja saksies kopdzive, tad ari varetu beidzot sapirkto krutas fashion brendu smotkinjas un lai tik vinja maksaa, ja ta patik :) Esot jaaizmirst par to ka virietim tie 60% ir jamaksa , jo ja turiga esot piedava, tad esot jaizmanto. Kaa liekas jums mazaas?
31.05.2015 14:19 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Veca ome piedāvāja puikam izmaksāt taksi, vakariņas lidiņā, bet šis jau uzbūris ainu ar miljonāra cienīgu dzīvi :D
01.06.2015 07:00 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Pasam ir laba ideja, ka ari draugi ieteica, lai aizvedu vinu uz dargako restoranu,izvelos dargakos edienu (protams dzerienus ari) un kartigi pierijos uz vinas rekina, jo tada situacija ir reali jaizmanot.

Ideja tik stulba, cik vien var būt.

NEVIENAM nepatīk tik NEKAUNĪGI izmantotam. Pierīsies šitā vienu, divas reizes, sieviete nav muļķe - pārtrauks attiecības. Ko tu būsi ieguvis? Divas pierīšanās reizes? Nu ta ieguvums.

Labāk ļauj sev izmaksāt, vēl labāk - ik pa laikam pats nopērc viņai, nez, šokolādi, ziedus, un tad, tici man, viņa tev i mašīnu nopirks, i uz Kanāriju salām aizvedīs, i uz restorānu biežāk tiksi. Ilgtermiņā, izmantojot neuzkrītoši, iegūsi daaaaaudz vairāk, nekā pāris reizes pierijoties visdārgākajā Rīgas restorānā.

Muļķis tu, un muļķi tavi draugi, ja elementāras lietas nezinat.
01.06.2015 07:51 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
57days, šitam taču nav jēgas neko mācīt. Iesākumam paskaties, kā viņš raksta. Sievieti sauc par turīgu, bet sapņus būvē tādus, itkā taisītos tikties ar miljonāri.
Pie kam, viņš nav sapratis vienu būtisku sīkumu - ja tā sieviete bija gana gudra, lai tiktu pie tādas naudas, kas autoram liek siekalas tecināt, tad viņa būs arī gana gudra, lai neļautu kaut kādam puskokā lecējam sevi izmantot un izputināt. Pietiks viņam vienreiz tā pierīties, kā viņš te aprakstījis, lai uzraiz būtu skaidrs, kas ir kas. Otra reize diez vai sekos.
01.06.2015 08:06 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Zinu arī tādu gadījumu, kad vecāka par vīrieti(5-6g.) sieviete tiekas ar vīrieti, kurš ir ļoti labi situēts, bet viņa miljonāre. Vīrietis gan vēlējās cik atceros pārtraukt attiecības, jo sieviete vēlas visu kontrolēt un "nopirkt"vīrieti. Vīrieti nauda neinteresēja. Nezinu vai kopā ir tagad.
01.06.2015 08:50 |

Reitings 17280
Visādi gadījumi dzīvē ir. Bet te, redz, puisi viss apmierina.

Un ja saksies kopdzive, tad....

Bet kopdzīve nesāksies, ja Rays sāks nekaunīgi pierīties restorānos un "slaukt" sievieti.

Viņa grib justies mīlēta un vajadzīga, ja viņa tā jutīsies - visas šmotkiņas nopirks. Ja viņa jutīsies kā slaucamgovs, tad puisis par kopdzīvi pat sapņot nevarēs. Bezkaunīgu izmantošanu sieviete necietīs, lai cik puisis foršs gultā.
01.06.2015 08:58 |

Reitings 17280
Alexxa, es ceru, ka ir jēga mācīt :) Naivums manī mirs pēdējais.
01.06.2015 08:59 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Es lasu tos komentārus un ja godīgi, tad smieklīgi liekas nu cik cukuraini pareizas dažreiz sievietes cenšas iztaisīties. :-D
Nu ja jau čalim tāda dzīve patīk un tantuks grib iepriecināt sevi un čali, tad jau lai dara tā. Viņa tak pati tā gribot. Sit jau tas vīrieša ego pa jostas vietu, bet es neticu, ka ja kādai no sievietēm vīrietis piedāvātu visu izmaksāt un vest, kur gribi, ka te visas kliegtu - ak dievs, kā tā var! Cūka tu tāda! :D
01.06.2015 09:05 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Ja aizvedīsi viņu uz dārgāko restorānu un pasūtīsi visu pašu dārgāko var gadīties, ka viņa pierīsies, bet Tu mazgāsi traukus virtuvē, lai rēķinu apmaksātu. :D
Rīkojies gudri un tad bēdu nezināsi. :D
01.06.2015 09:08 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Jo vairāk lasu, jo vairāk liekas, ka šis eksemplārs ir kaut kāds sviestains profils... (t)
01.06.2015 09:27 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Kāda nopietni uztvēra šo diskusiju? Nopietni? :-D
Tas taču misters trololooo :-)
01.06.2015 09:34 |

Reitings 17280
Vel nesen Rays bija nevainīgs, tad jau 2 gadus nopietnās attiecībās ar gudru meiteni, tagad milfas bariem pakaļ skrien.

Bet vienmēr Rays problēmām pieklibo loģiskā domāšana.

Tāpēc es katru Rays problēmu uztveru ļoti nopieti un cenšos viņam paskaidrot. Ja nu cilvēks beidzot kaut ko iemācas? A? Būtu tak labi, ne?
01.06.2015 09:37 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Neticu nevienam vārdam. Turklāt sievietes nav tik stulbas, lai tērētu naudu uz tādiem jampampiņiem.
01.06.2015 12:36 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Ņem čomus arī līdz uz restorāniem, lai šie arī parij uz vecenes rēķina! Pie reizes varēsiet uzsist klaču.
01.06.2015 20:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits