Sveikas meitenes.
Biju kopā ar virieti tikai 7 menešus, mums ir tris gadu starpiba, mūsu attiecibas nebija ne strīdu, nekā. Lielisks sekss, viss kā vajag. Mēs izšķirāmies, praktiski viņš pameta, jo uzskata, ka tā bus labāk, ka viss vairs nav ka sākumā un ka brižiem esmu par nenopietnu. (tikai ka nenopietnam virietim blakus var but nopietna sieviete (?) ) Esam šķirušies tikai 2-3 nedeļas , es driz uz laiku lidoju prom uz ārzemēm, viņš to zināja, taču teicu, ka iespejams nebraukšu, jo bija tāda doma - viņš nezin kad braukšu prom uz vasaru. Cik viņš teica - ka esmu tāda kādu meklējis, ļoti miļa un sirsniga, rupējas par otru, teica ka ir laimīgs un ka ļoti ļoti pietrukšot, bet šadi bušot labak.. vel noteica, ka kas zin, varbut pec gadiem vai menešiem mes atkal busim kopa.. Butu diez gan naivi ticet ko viņš saka, bet es netieku viņam pāri. Vēlos pēc atbraukšanas lai viss atkal butu labi, bet baidos, ka manu vietu neieņem cita sieviete. Varbūt izrādīt interesi, uzraksit ko jauku pirms paceļos lidmašina, vai vienkarši satikties pirms aizbraucu vai vienkarši likties miera uz aizbraukt? Nezinu.. varbut pamainit sevi kaut ko un pec brauciena visu labot? :-) paldies par sapratni.