Sveikas!
Situācija ir vienkārši stulba.
Dzīvoju joprojām ar vecākiem. Viņi kopā ir jau vairāk par 30+ gadiem, bet viņi ir vieni no tiem, kuri mūždien strīdas. Mamma ir ārkārtīgi kritiska, prot ļoti labi morāli terorizēt, 50% no laika kaut ko kontrolē, komentē, norāda, aizrāda, bļauj un visādi citādi ir ļoti grūti ar viņu sadzīvot. Tētis savukārt vienmēr ir bijis ar diezgan lielu vēlmi lietot alkoholu, mēdza tas viss būt nopietnāk, bija arī visādas citādas problēmas, bet kā pats saka - alkoholu tik daudz sāka lietot tieši mātes un viņas izgājienu dēļ. Bet māte vairāk psihoja viņa alkohola dēļ. Tā kā tā vienmēr ir bijusi nerimstoša kašķēšanās.. Pēc laika viss ir labi, un tad atkal sākas. Mamma piemin visus grēkus, tēvs visu noliedz, visam meklē attaisnojumus, tas mammu uzvelk vēl vairāk utt utjp.
Šobrīd alkohols par laimi vairs nav tik liela problēma. Bet ir cita..
Es zinu, ka tēvs ir reģistrējies iepazīšanās portālos. Tur tad raksta sievietēm, komentē, sūdzās par dzīvi, flirtē.. Tiesa gan, nezinu, vai tas kādreiz ir vainagojies ar ko vairāk par interneta saraksti. Bet man tāpat ir tiešām pretīgi uz to visu noraudzīties. Mamma to nojauš, saka, ka šķirsies, tēvs visu noliedz un atkal viņai pielien, viņa regulāri lūdz parādīt e-pastu, kas tur notiek utt. Bet nu tēvs nav muļķis, un tur viss tiek izdzēsts.
Vienu brīdi man šķita, ka viņš tiešām ir šo beidzis darīt, bet šodien atkal ieraudzīju, ka viss notiek.
Ko lai es pa vidu starp viņiem abiem daru? :'-( Tad, kad ir miers mājās, tad viņi kopā ir forši, un viss ir kārtībā. Bet, redzu, ka viņš par šo atklāti viņai melo, un redzu, ka viņa viņam bieži ar savu bļaušanu un kriticismu tiešām nodara pāri. Man tas viss tā riebjas, pretīgi, bet arī atklāti pateikt un parādīt mammai viņa interneta darbības neuzdrošinos. Galu galā zinu, ka arī kā sieva viņa nav nu ne tuvu bijusi tā labākā, tā kā šīs ir diezgan loģiskas sekas.