Nu esmu ieberzusies.

Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
Ohh, meitenes. Esmu ieberzusies. Kā jau zināt, izšķīros ar puisi. Tas tā. Draudzene teica, lai pameginu plāksteri, es, protams, daudz nedomādama izteicos par vienu mūsu kopīgu paziņu, kurš tajā brīdī man šķita, ka patīk. (tas del tā ganjau, ka lauzta sirds un putra galvā ). Vīrietis simpātisks, vecāks par mani krietni, gudrs,nu likās, ka patīk. Tikai viens bet, viņam jau ir draudzene. Es apsolijos nepadoties un likt viņam iemīlēties sevī. Taisījām pasēdēšanas, kurās tikai aicināts arī viņš un viņa draudzene. Raidīju viņam signālus, ka man ir interese pret viņu. Tad nu ir pagājušas 2 nedēļas aptuveni, viņš man raksta katru dienu, jūtu, ka ir interese par mani. Ar savējo draudzeni viņam jau sen viss iet grīstē. Saprotu, ka nav labi jaukties citu attiecības, bet pirms visu šito uzsāku, pie sevis noteicu - ja gribēs aiziet, tāpat aizies. Izšķīries viņš nav vēl, bet uzmanības man no viņa puses arī netrūkst. Prasisiet, kur ir problēma? Problēma tāda, ka negribu sev plāksteri, man viņš taču nemaz nepatīk. Pateikt viņam to, ka mums nekā nebūs, es arī negribu, jo nu tik ļoti palidz, kad ir kāda vīrietis no kura ir uzmanība, vairs nejūtos kā niecība,kā jūtos pēc šķiršanās. Bet negribu arī ar viņu attiecības, negribu, lai viņš pamet savu meiteni. Del manis, ja tāpat viņam ar mani nekā nebūs. Pārmetumus lūdzu atstājiet malā, to cik slikti rīkojos, tāpat jau zinu. Citreiz domāju, ka varbūt es viņa varētu iemīlēties ar laiku. Bet, ko darīt ja neiemilos? Tad viņš cietīs.
Draudzene šādu plāksteri iemīlēja. Precējusies jau 5gadus un mēģina tikt pie bērniņa. Viņa iemīlējās. Viedokļi?
19.05.2015 21:44 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Man jāatzīst, ka laikam esmu pārsteidzoši naiva, vienmēr brīnos par šiem "vīra nocelšanas" stāstiem un brīdinajumiem un uztvēru tos kā kārtējo urbāno leģendu. Bet nē, re kur ir! :-D Es pieļauju, ka visādi var gadīties, var iemīlēties nelaikā, nevietā un neīstajā cilvēkā, bet tā vienkārši ar aukstu aprēķinu vīt tīklu, lai savaldzinātu aizņemtu vīrieti, kurš tev tikai tā so so patīk... Labi cilvēki tā nedara.
19.05.2015 23:28 |

10 gadi
Reitings 704
Reģ: 31.03.2012
Turies saulīt. Lai nu kā - izvēle ir nevis tava, bet gan viņa. Un ja tu pateiksi kā ir - tu gribēji plāksteri, bet nevēlies lai viņš šķiras no meitenes, tā būtu vispareizākā rīcība .tālāk sekos tas ko viņš grib un tas kas notiks. Varbūt viņš nemaz tik slikts nav, un ja viņš izķirsies un zinās, ka tik pat labi tu viņam vari nebūt, tad viņš zina uz ko parakstās - iespējams tikai uz dažām tikšanaš reizē, iespējams uz plākstera darbu, vai varbūt kas vairāk? Galvenais pasaki!

+++++

kā man ir apnikušas šitās cosmo nosodītājas, raksti ko gribi, pat tēmā par uzacīm ieknābs. nu fuj, par ko pārvērties šis forums.:-/
19.05.2015 23:28 |

Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
mistalee -varbūt, bet to viņa neies un mums nestāstīs, lai nav te nekādi pārmetumi. un es viņu pilnībā saprotu - tāda ir dzīve, tā tas notiek, un piedodiet, tie visi ir instinkti - varbūt mīlestība pastāvs, bet lielākā daļa attiecību balstas uz instinkut- ka kādam ir jābūt blakus. Mēs visi esam cilvēki un vienīgā mūsu problēma ir meklēt atbildi kaut kur kur tā nemaz nav. Mums ir jārunā - un nav jaapspriež tās ar citiem, bet gan vietā kur šī problēma rodas, jā protams, citreiz vēlamies dzirdēt atbalstu, bet to atbalstu mēs varam arī dzirdēt pastāstot notiekošo kādai kas seko mūsu dzīvei - draudzenei, un varbūt cosmo meitenēm, bet problēmu gan - jārisina pašiem jo mums ikvienam ir citi uzskati, un 100 cilvēki nespēs vienoties par vienu pareizu rīcību, kas galu galā tik un tā nebūtu pareiza - jo mēs nezinam kas tur notiek, kāda ir situācija no visām šīm pusēm un ikviens pateiktais vārds iepriekš, var būt iemesls, kāpec ir jābūt citādākai rīcībai. Un galu galā, kādai tai ir jābūt uzzinās tikai runājot un pasakot, kā jūtas! ja otrs nesapratīs- nav lemts. Kāpēc jābūt kādam līdzās, par kuru baidies, ka viņš nesapratīs?
19.05.2015 23:29 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
ok, pasaule pilna egoistu, bet ņemt un apzināti izvēlēties par savu plāksteri citas meitenes puisi..
Dantessa, tu esi cūka, lai neteiktu vairāk. Cerams, ka saproti, ka pasaule ir apaļa un šitie sūdi tev reiz nāks atpakaļ.

p.s. absolūti nebrīnos, ka čalis tevi pameta, to tu arī biji pelnījusi.
19.05.2015 23:32 |

Reitings 33
Reģ: 30.09.2014
No kļūdām jau mācās, tādēļ pārtrauc, kamēr nav par vēlu un viņi nav izšķirušies patiešām Tevis dēļ, lai pēc tam nešaustītu sevi vēl vairāk un nedomātu, kur esmu iepinusies un kāpēc jau sen to visu nepārtraucu..
20.05.2015 00:43 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
es tavaa vietaa mestu meiru kur nu vel zinot ka samejam vel attiecibas un nemaz nevelos nekadu kontaktu? pretiga tu esi!
20.05.2015 00:57 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
20.05.2015 01:05 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Man izklausas ka tagad jau tu centies pati sev dzīvi salaist grīstē. Pēc tevis rakstītā teksta, godīgi sakot pirmais kas man ienāca prātā ir ka tev vienkārši vajadzētu pa purnu iedot. Ja vien tu pati no malas varētu saprast cik tu visu ļoti laid grīstē, tādiem cilvēkiem kā tev labāk nevajadzētu iesaistīties attiecībās pirms visas emocijas no iepriekšējām attiecībām nav pārgājušas un šī uzvedība un darbības par to ar liecina.

Un ja es būtu tā čaļa meitene un šo uzzinātu, pofig vai attiecības jau iet grīstē vai nē, bet es tev tiešām pa purnu sadotu. Sakārto pati savu dzīvi nevis bojā to citiem.
20.05.2015 01:49 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Dantessa, tu esi kaza.
jā, jā, un visur vienmēr draudzene ir sliktā un viss iet grīstē...:D
20.05.2015 07:53 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Nolamaties ir visvienkarsaak, un to prot katrs. Meitene vnk atklati jums pastastija, ko domaa un dara, bet jus tgd vinai brukat virsu kaa pedejam banditam. Labi, nepazistu Dantessu, nezinu visos dzilumos vinas ricibas motivus, bet neatkarigi no taa, vai vinas riciba bija laba vai slikta, ar shitadu lamasanos cilvekaa var izraisit labakajaa gadijumaa pretejo efektu. Vispirms paskatieties pashas uz sevi, vai esat tik pareizas un idealas.
20.05.2015 08:30 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
kurš tajā brīdī man šķita, ka patīk.
ir draudzene.
Es apsolijos nepadoties un likt viņam iemīlēties sevī.
Taisījām pasēdēšanas, kurās tikai aicināts arī viņš un viņa draudzene. Raidīju viņam signālus, ka man ir interese pret viņu.
man viņš taču nemaz nepatīk

viens vārds-MAITA!
Redzi,kad vīrietis aizņemts un vēl speciāli aicini pie sevis ciemos ar draudzeni,lai draudzenes klātbūtnē copētu viņu. Man arī bija viena paziņa tāda,kura uzprasījās ciemos pie manis ar mērķi būt tuvāk manam vīrietim, taču es to sapratu un pasūtīju viņu, kā arī bija trešā persona ,kura pastāstīja par viņas jūsmošanas un ļauno plānu.
Ko darīt?Vnk pārtrauc sūtīt signālus,neko neraksti un atrodi brīvu vīrieti!
20.05.2015 08:32 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
skudrulacis, es saprastu, ja tas būtu netīšām, meitene nebūtu zinājusi par otru vai vīrietim vispār nebūtu draudzene, bet viss notika apzināti, un tas ir tas riebīgākais, ko viena meitene otrai var izdarīt. Da vienalga, cik labas vai sliktas attiecības ir. Un pats foršākais, ka viņai viņu nevajag, pabojās sev, vīrietim un meitenei dzīvi un nervus. Nav jāvelk savās skumjās vēl citi līdz. labāk ar draudzenēm iedzert pa vīna glāzei, izraudāt sāpi un aiziet uz klubiņu atlaist.
20.05.2015 08:37 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Tu pati nezini īsti..tad patīk,tad nepatīk:D
Manam vīrietim arī tā uzplijīgā rakstīja, bet viņam bija prāts neatbildēt uz viņas provokācijām.
20.05.2015 08:37 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Ja kādai no mierinātājām atvilktu čali, jo tai "nabadzītei gribējās plāksteri, bet beigās tomēr negribējās", gribētos redzēt, kā meiteni mierinātu tad :D
20.05.2015 11:23 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
vai tiešām brīvu vīriešu pasaulē trūkst, ko izmantot saviem plāksteriem? tik pretīga rīcība, ka nemaz negribas neko ieteikt. liels fui autorei.
20.05.2015 12:19 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
+++ začeits :)
20.05.2015 13:47 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
jā, jā, un visur vienmēr draudzene ir sliktā un viss iet grīstē..

Vai ne? Man jau arī liekas,ka tas tiek pieminēts katrā tēmā, kur meiča uzmetusi aci citas čalim.:D standartiņš..
20.05.2015 13:54 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Ai nu beidziet, nav viņa nekāda maita!
Viņa ir tā ''wannabe maita'' (kādā diskusijā man liekas šādu apzīmeju lasīju šodien) :-D
Vienkārši maza kompleksaina bezsmadzeņaina tīnīte, kas sadomājusies nezin ko. Es gribētu to lohu čali redzēt, kuru var tik viegli ''iemīlināt sevī'' šāda tipa meitene :-D Un ļoti loģisks domu gājiens- varbūt likt pašai sev iemīlēties čalī, kas ar pirmo, kas piemiedz ar aci jau gatavs krāpt savu draudzeni ..jā, nav jābūt ekspertam, lai varētu pateikt, ka autore noteikti katrās savās nelaimīgajās attiecībās nevar saprast ''nu kāpēc atkal uztrāpījos uz idiota'' :-D
Es tiešām ceru, ka te vecums pie vainas, tad jau ar laiku atnāks tas prātiņš mājās!
20.05.2015 14:02 |

Reitings 431
Reģ: 17.03.2013
Izmantot cilvēkus nekādos apstākļos nav normāli. Atvainojos par izteicienu, bet tu esi patmīlīga cūka.
20.05.2015 14:17 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Pateikt viņam to, ka mums nekā nebūs, es arī negribu, jo nu tik ļoti palidz, kad ir kāda vīrietis no kura ir uzmanība, vairs nejūtos kā niecība,kā jūtos pēc šķiršanās. Bet negribu arī ar viņu attiecības, negribu, lai viņš pamet savu meiteni

Tak meklē brīvu vīrieti, kaut vai iepazīšanās portālā. Tādā vietā ne tu kāda attiecības izjauksi, ne sirdi salauzīsi, jo bez tevis tiksies vēl ar citām, bet būs tev tā uzmanība, komplimenti utt.
20.05.2015 14:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits