plikbildes

Reitings 138
Reģ: 08.02.2015
Juus arii taadas plikbildes liekat publiskai apskaitei? Kaapeec?

18.05.2015 16:08 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Rays, Tu izlasiiji visu komentaaru vai tikai peedeejo teikumu? Es tur nerunaaju par selfijiem, bet gan nicinosho attieksmi pret kompleksiem un izsalkumu peec uzmaniibas - kaapeec siis iipasiibas/ieziimes ir tik nosodaamas?
19.05.2015 14:35 |

Reitings 524
Reģ: 09.04.2015
Samaara- Nu tu rakstiji ka tavuprat selfiji ir normala un biezi sastopama paradiba, es tev atbildeju ka neviss kas ir aktuals ir normals. :)

Kapec kompleksi un uzmanibas trukums ir nosodamas ipasibas? Tas nav nekas nosodams, vienkarsi cilveks pats sevi tada veida parada, atstajot loti sliktu iespaidu par sevi. Paradot ka vins nav apmierinats ar dzivi un sevi. Un talak pati spried cik daudziem gribesies uzturet kadu kontaktu ar cilveku, kurs nemak iemilet pat pats sevi. Un tadel ari ir saada attieksme, ja cilveks neciena sevi, ari citi vinu necieniis.
19.05.2015 14:44 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Piedodiet, bet ta kaut kads latviesu mentalitates iezime katru sievieti, kura ne ta kaut ko izdarijusi, par mauku nosaukt?!
Par sim diskusija attelotajam damam varetu teikt, ka vinas nav ipasi gudras publicejot sadas bildes, ir vulgaras un prastas. Bet saukt par maukam? Jums ir zinams , ar cik daudziem viriesiem vinas gul un cik izlaidigu dzivi dzivo? =) Tas pastaisnums caur visam vilem spiezas ara.
Cilveka kermenis ir skaists, to attelojusi visi un visur visos gadsimtos. Ka jau ieprieks mineju, runai butu jabut par to, KA to pasniedz. Nez , Sports Illustrated meitenes ari ir maukas, jo demonstre skaistus, trenetus kermenus ?? Runa , ka VS modele Adriana Lima bijusi nevainiga lidz kazam... Savu kermenu gan vina nekad nav slepusi...
19.05.2015 14:45 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Nez , Sports Illustrated meitenes ari ir maukas, jo demonstre skaistus, trenetus kermenus ?? Runa , ka VS modele Adriana Lima bijusi nevainiga lidz kazam... Savu kermenu gan vina nekad nav slepusi...

Cataleya ir nekorekti salīdzināt sievietes, kas izrāda savu ķermeni pieklājības normās un ar mērķi (Ieinteresēt cilvēkus ar sportu vai demonstrēt tērpus), ar tādām vulgārām pašbildēm, kuru vienīgais mērķis ir kompensēt uzmanības trūkumu no pretējā dzimuma puses. Otrais precīzi atbilst šim te :
1. Tāds, kas izturas, rīkojas pretēji morāles normām; tāds, kam ir raksturīgs tikumības trūkums.

Pie kam, kur pašā pirmajā bildē ir tas skaistais ķermenis? Tur ir apakšbikses un caur maisveida krekliņu izspiedušies krūšu gali. Paskaties uz tām Instagrama pašmodelēm. Izrādīts tiek nevis ķermenis kā tāds, bet atsevišķas daļas. Vai nu 3/4 kadra aizņem krūšu bedrīte vai apakšbikses. Kur tad tur ir tas, kas būtu jāapbrīno?
19.05.2015 15:09 |

Reitings 3296
Paarlasiiju savu komentaaru ar domu, ka esmu kkur paarrakstiijusies. Nee, viss ok. Es nevienaa briidii neteicu, ka selfiji ir normaali, jo populaari, es saku , ka KOMPLEKSI ir normaala paraadiiba. Un ja atziniigi vaardi, komplimenti un laiki paliidz sos kompleksus mazinaat, tad lai.
19.05.2015 15:13 |

Reitings 3296
Savukaart reaalajaa, tiesajaa komnikaacijaa saadu komplimentu nekad nebuus tik daudz, driizaak cilveekam pat buus probleema normaali pakomuniceet ar svesinieku, jo prieksaa ir kompleksu siena. Un ja cilveekam pasaka, ka vins ar saviem kompleksiem ir sabiedriibai nepatiikams, tas nekaadaa veidaa cilveekam nepaver durvis uz sevis miileeshanu.
19.05.2015 15:16 |

Reitings 1121
Reģ: 14.05.2015
Piedodiet, bet ta kaut kads latviesu mentalitates iezime katru sievieti, kura ne ta kaut ko izdarijusi, par mauku nosaukt?!

Tikai pēc foruma lasītā vadoties, nevajadzētu spriest par visiem latviešiem. Cik lasu, rakstītais bieži nav tā, ka apkārtējā vidē, reālajā dzīvē.
19.05.2015 15:18 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Rays, nu jaa kompleksi , ja taa padoma reti kuram vinu nav ? Ko tu teiksi par ediena publicesanu , kas tur par kompleksu ?
Mes dzivojam sobrid tada laikmeta, neko sliktu neredzu skaistu selfiju publicesanu. Tadas kaa autore ielika man gan liekas vulgaras un ja taa padoma par tiem kompleksiem , vai tiesam kompleksaina butane liks sevi apenes un izkartam krutim ? Varbut vienkarsi viriesu uzmanibas trukst, varbut loti fano par mailisairus un ar taa grib, nu kapec uzreiz maukas?!
19.05.2015 15:19 |

Reitings 1761
Alexxa, es neattaisnoju sis diskusijas bildes, bet versos pret seit izskanejuso viedokli, ka sieviete, kura atlaujas atkailinat kermeni un to izradit, a priori ir nogribejusies, kompleksaina mauka!
Manas acis drizak tie, kuri postule, ka kails kermenis ir tikai gulamistabai un viss publiski pieejamais ir fuj un pee , ir ar vislielakajiem kompleksiem, jo velreiz uzsversu kailumu var pasniegt skaisti un var pasniegt ta, ka seit radits diskusija t.i vulgari un prasti.
19.05.2015 15:28 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Ja man buutu jaaizveelas starp parandzhu un shaadu (un pat gaumiigaaku) sevis pasniegshanas stilu, izveeleetos pirmo.
Kailums ir kaut kas intiims un prieksh viena vieniigaa viiriesha, manupraat.
19.05.2015 15:35 |

Reitings 524
besame- Edienu publicesana nav kompleksi, tas vienkarsi ir pilnigs stulbums.

Nevajag visu kas ir aktuals uzskatit par normalu, jo ta daudzi dara. Tapec aizvien mazak ir originalu cilveku ar savu viedokli par visu, arvien mazak cilveki atskiras, kas ir patiesam loti skumji.Jo skrien pakal tam, kas skaitas moderns,bet ar savu galvu nedoma un tadi cilveki ir netikai ar kompleksiem, bet pat bez sava ES. Paldies dievam man pazinu un gimenes loka tadu cilveku nav. Bet ja tu esi no taam, kas tupa seko lidzi visam kas ir aktuals, tad man nav ar tik nozelojamu cilveku par ko runaat!!!

Paskaties kaut vai To paspasludinato selfiju karalieni un pasaki vai vina nav galva sista padauza??? Man liekas ka par tadu vel tas butu loti maigi teikts....
19.05.2015 15:40 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Pa lielam tev piekritu, bet nedomaju tik skarbi kaa tu. Tu pareizi pateici tagad mode tada un pasludinat cilveku par mauku, jo vins pavelkas, nezinu :D
Bet ja tu esi no taam, kas tupa seko lidzi visam kas ir aktuals, tad man nav ar tik nozelojamu cilveku par ko runaat!!!

Varam turpinat runat, man tadas bildes nav un edienu ari nebildeju, bet neko vajpratigu taja visa nesaskatu.
19.05.2015 15:46 |

Reitings 524
besame- Man vienkarsi kaitina taa lieta. Nav jau uzreiz mauka,ja pavelkas, bet cilveks bez sava imidza, tas gan! Un par to es tagad runaju.

Vajpratigs tas nekas nav,tas vienkarsi ir skumji, ka pasaule aiziet nevis normalas lietas, bet kaut kadi idiotismi un protams, tie kuriem nav sava imidza, tupa skries pakal visam kas bus aktuals un daris to, jo ta kipa darot visi. Nespeju cienit tadus cilvekus.

Viena no ipasibam ko es visvairak cilveka noverteju ir originalitate. Kad cilvekam bus nosplauties par to kas bus akutals un populars, bet vins vienmer daris ko un ka gribes. Neskatisies ko dara citi.
19.05.2015 15:57 |

Reitings 3296
Man pasai fb ir vairaaki selfiji, kameer vien nav visi vienaadi, un neparaadaas katru dienu, neko sliktu nesaskatu. Un nav nekaadu plikumu, pat ne dzilu dekoltee, jo buutu gauzaam diivaini, ja es, kaa cilveeks, kas ikdienaa staigaa ar aizpogaatu kraadzinu, peeksni instagramaa pupus izkaartu. Un selfijus es taisu, jo 99% bildees man riebjas, kaa es izskatos (jaa - kompleksi!!!) liidz ar to taisiit bildes pasai ir lielisks veids kaa ieguut foto,kas patiik man pasai, neizbesiijot piemeeram draugu ar luugumiem 60x paarbildeet, kameer mani rezultaats apmierina. Un komentaari, ko sanemu tiesaam lauj man sajusties labaak par savu izskatu.
19.05.2015 16:03 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Īpaši Alexxai - rietumu kultūra seksualizē sievietes ķermeni, bet rietumu kultūra nav vienīgā eksistējošā. Paralēli eksistē arī sabiedrības, kurās pret ķermeni ir citādāka attieksme. Vizuāls piemērs - šīs Zulu cilts sievietes. Piemēru ir daudz un dažādu, ja interesē tad jūtūbē noteikti var atrast lekcijas kultūras antropoloģijā un paklausīties par ciltīm, kurās, piemēram, dzimti (gender) nosaka pēc citādāka mehānisma nekā rietumu sabiedrība. Tas par to, cik tādi jēdzieni kā "tikumība", "tiesības pateikt ko es domāju" un "mauka" ir saistīti ar dabu.

Kas attiecas uz tavu vēlmi izspiest no manis feminisma vēstures, mērķu un ideoloģijas izklāstu forumā, tad tas ir neauglīgi. Pirmkārt, es nenodarbojos ar konvertēšanu, otrkārt neuzskatu par vajadzīgu drukāt palagus diskusijas opnentam(iem), kuri ir par slinku, lai atvērtu wikipēdiju. Ja wiki šķiet par īsu, Dzimtes Studiju Centrs pirms kādiem gadiem izdeva antoloģiju "ievads feminisma teorijā", kas ir visaptveroša un informatīva un ko es sirsnīgi iesaku. Bibliotēkās būs noteikti, ja paveiksies, tad arī LU grāmatnīcā vēl var nopirkt.
Principā no manas puses šī diskusija ir beigusies, jo es uzskatu, ka "slut shaming" ir zem mana goda, un lasot šos jūsu augsti tikumīgos viedokļus un dubļus ar kuriem pēc tiesas un taisnības jāaplej visas netikles Instagramā, jūtos tā it kā būtu ieskatījusies acīs pūlim, kas linčo raganas. Tā pati mentalitāte.:-D
19.05.2015 16:18 |

Reitings 649
Reģ: 14.07.2014
Nezinu, NordicBelle likās tik jauka un sirsnīga dāma, bet pēdējās dienās šķiet, ka sagājis uz īso. PMS vai pasaule jālāpa?
19.05.2015 16:21 |

Reitings 209
Ja man buutu jaaizveelas starp parandzhu un shaadu (un pat gaumiigaaku) sevis pasniegshanas stilu, izveeleetos pirmo.

++
19.05.2015 20:09 |

Reitings 524

+++
19.05.2015 20:10 |

Reitings 148
Reģ: 19.09.2014
Pat man kā meitenei kaut kā liekas, ka tie plikumi ir tik bieži redzami, ka tas sāk apnikt. Tāpat kā ar putukrējumu- sākumā salds un superīgs liekas, jo vairāk ēd, jo vairāk uz sliktu dūšu velk. Tāpat man ar visām šīm plikbildēm.:-|
19.05.2015 20:17 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ne viss, kas ir biezi sastopams ir normals un pareizs, nejauc. Selfiji ka tadi ir pedejais idiotisms (tie kurus taisa pie spogula) un tikai tapec ka tas ir biezi sastopama paradiba, es to nesaksu uzskatit par kaut ko normalu. Cilvekam ir jabut originalam un jaatskiras, nevis jaseko lidzi laikam un jadara visas tas stulbibas kas skaitas popularas.

Nu man arii tie selfiji liekaas janciigi, bet varbuut arii taapeec ka vecums nenaak viens un daudzas modiigaaas lietas liekaas nesaprotamas.
Par originalitaati runaajot, ir taada lieta kaa bara instinkts. It iipashi tas ir izteikts teen vecumaa un agrajos 20mit. Vai nu iekljaujies, vai tiksi atstumts. Es pati ar savu metalhead stilu piedereejos pie mazaakuma, bet taapat manos teen gados man vajadzeeja atrast sev liidziigos, kas bija tomeer nedaudz gruutaak kaa parastajam mainstream pusaudzim. Ar visu savu originalitaati un zaljajiem matiem man negribeejaas buut atstumtai liidz taadai robezjai, ka nav neviena kursh mani saprot. Vieniigais, ko varam dariit ir gaidiit kameer shii mode paaries un cereet, ka naaks vietaa citi, labaaki standarti.
20.05.2015 03:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits