Nez , Sports Illustrated meitenes ari ir maukas, jo demonstre skaistus, trenetus kermenus ?? Runa , ka VS modele Adriana Lima bijusi nevainiga lidz kazam... Savu kermenu gan vina nekad nav slepusi...
1. Tāds, kas izturas, rīkojas pretēji morāles normām; tāds, kam ir raksturīgs tikumības trūkums.
Piedodiet, bet ta kaut kads latviesu mentalitates iezime katru sievieti, kura ne ta kaut ko izdarijusi, par mauku nosaukt?!
Bet ja tu esi no taam, kas tupa seko lidzi visam kas ir aktuals, tad man nav ar tik nozelojamu cilveku par ko runaat!!!

Ja man buutu jaaizveelas starp parandzhu un shaadu (un pat gaumiigaaku) sevis pasniegshanas stilu, izveeleetos pirmo.
Kailums ir kaut kas intiims un prieksh viena vieniigaa viiriesha, manupraat.
Ja man buutu jaaizveelas starp parandzhu un shaadu (un pat gaumiigaaku) sevis pasniegshanas stilu, izveeleetos pirmo.
Kailums ir kaut kas intiims un prieksh viena vieniigaa viiriesha, manupraat.
Ne viss, kas ir biezi sastopams ir normals un pareizs, nejauc. Selfiji ka tadi ir pedejais idiotisms (tie kurus taisa pie spogula) un tikai tapec ka tas ir biezi sastopama paradiba, es to nesaksu uzskatit par kaut ko normalu. Cilvekam ir jabut originalam un jaatskiras, nevis jaseko lidzi laikam un jadara visas tas stulbibas kas skaitas popularas.