Salīdzinājumam vari paskatīties uz kultūrām, kas ķermeņus, piemēram, seksualizē savādāk.
Būtu priecīga, ja Tu iedotu piemērus, uz ko skatīties.
Par šīm dāmām mēs nezinām neko - tās var būt publiskas bildes, tās var būt nopludinatas no privātas sarakstes vai zagtas.
Tā kā es zinu, kā strādā internets, labi, par konkrētajām bildēm mēs tiešām nezinām neko, bet ainiņa instagramā kopumā liecina par sieviešu pašu vēlmi eksponēt sevi kā seksa objektu. Tādā gadījumā jāstrādā ar pašām sievietēm un jādomā par iemesliem, kāpēc tas tā notiek.
tu iepin dabu tur, kur viņas nav.
Es uz pasauli skatos ar citām acīm. Daba ir tur, kur viņa ir un mēs esam daļa no tās. To nevar izraut no konteksta un izslēgt no galvas. Cilvēks ir dabas daļa un to nekādi nevar mainīt. Protams, var mainīt to, kā tiek uztverts sekss, taču es labprāt tiešām redzētu tos piemērus, kuri Tev šķiet pieņemami. Taču, vienlaicīgi es ceru, ka es tur ieraudzīšu to, ka sievietes tur eksponē savu ķermeni tāpat kā mēs to redzam šajos attēlos un tas tur ir normāli.
mēs zinām, ka viņam sagādā baudu aplūkot
Sikerniekam tās būs kurpes. Domā, ka tās meitenes nezin, ka vīriešiem sagādā baudu aplūkot viņu attēlus? Zin, mūsdienās to meitenes zin vēl pirms viņām sāk augt krūtis un parādās mēnešreizes. Ja viņas to zin un tomēr tā dara... Labi, es ticu, ka Tev ir attaisnojums arī tam.
Te man vismaz nav jātaisnojas ne par savu feminismu
Es neprasu, lai Tu taisnojies, es gribu saprast, kur tajā visā ir loģika, jo to, kā es to redzu, manuprāt, es izskaidroju pietiekami un tas, ko stāsti Tu, pagaidām man šķiet ne līdz galam pamatoti. Ja Tev šķiet, ka kaut kam no tā, ko es rakstu, nav pamatojuma - jautā, man nav problēmu atbildēt. Tāpēc jau to sauc par diskusiju.
tajaa pashaa laikaa klausamies Minaazju, Beyonce un Sairusu.
Paldies, tas ir iemesls, kāpēc es klausos 80to gadu roku. Tur nav par pupiem un dibeniem. Gan jau kādu dziesmu var atrast, kurai piesieties, es pat ticu, ka kāda atradīs, bet es neesmu neko tādu tur pamanījusi.
Netīšām noskatījos vienu interviju ar Kardašjanu, radās iespaids, ka nav tik traki. Pāris intervijas vēlāk sapratu, ka kļūdījos.