Augstskolu līmeņi LV

Reitings 148
Reģ: 19.09.2014
Kā jums šķiet
1)Cik daudz var pateikt par skolu, spriežot pēc tās vadītāja?

2)Ja būtu izvēles iespējas - mācīties skolā, kura ir zemāka līmena, bet ietaupīt finansiāli un būtu ērti mācīties, jo tā būtu tavā dzimtajā pilsētā vai censtos saorganizēt visiem spēkiem visu tā, lai varētu mācīties augstāka līmeņa augstskolā, kaut finansiāli būtu grūtāk un būtu prom no mājām?

3)Par kurām augstskolām varētu teikt visu to labāko, par kurām dzirdētas ne tās labākās atsauksmes?
17.05.2015 10:40 |

10 gadi
Reitings 832
Reģ: 02.10.2010
Tu mācies eksāmeniem vai savām zināšanām, sevis pilnveidošanai?
Man tas neliekas galvenais iemesls, lai mainītu augstskolu- tāpēc, ka nav eksāmenu.
Vispār arī mums RTU IEVF pilna laika klātienē lielākā daļa ir automāti, tikai 2-3 eksāmeni sesijas laikā, tie paši salīdzinoši viegli nokārtojami, bet nu neredzu jēgu par to uztraukties.
17.05.2015 18:32 |

Reitings 40
Reģ: 07.03.2015
Mācos NL. Varu tikai piekrist, smejos par to "slodzi", kas mums ir. Ja tie studenti, kas mācās NL vismaz manā augstskolā papildus neko nedara brīvajā laikā, tad čiks vien tur var sanākt. Pats par to nepārdzīvoju pārāk, jo zinu, kas man ir jāzina un jāunprot attiecīgi arī mācos pašmācības ceļā, papildus arī zinu, ka man vajag to papīru, lai spētu sisties tālāk nozarē, tā kā viss kārtībā - šaubos, ka citā tāda veida NL programmā būtu citādāk.
20.05.2015 16:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits