Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Padomu lūdzot.

Reitings 37
Reģ: 13.06.2013
Labvakar cosmo dāmas.
Meita guļ,dēls skatās multenes un es domāju par savām attiecībām ar draugu.Patreiz esam izšķīrušies.Tā kas pateica viss esmu es.Vainīgos nemeklēšu,abi vainīgi ka ir sanācis tā kā ir sanācis.
Viss tracis sākās kad sāku strādāt-ir bijušas divas maiņas.Strādāju apsardzē pie dokumentu rakstīšanas.Draugs ir greizsirdīgs utt.Kaut gan pats noliedz,ka tā ir.Pārmeta,ka hihinos,koķetēju utt.Nekādīgi nevarēju ieskaidrot,ka tās ir viņa iedomas.Darbā ir arī nakts maiņas.Strādāju tikai pa dienām, maiņas tā arī bija saliktas.Tad kad izšķīrāmies viņš teica,ka alimentus sāks maksāt tikai tad kad būšot nomaksājis kopīgos parādus-piekritu,bet tā rezultātā pateicu darbā lai liek man arī nakts maiņas.Tagad viņš man saka,ka naktis esmu paņēmusi,jo tur noteikti būšot kāds foršs vīrietis.Piebildīšu,ka dzīvoju pie mammas un viņa strādā tur pat.Ņēmu ar domu,ka mammai nedaudz vieglāk,varēs vairāk atpūsties un man lielāka alga.
Es viņu mīlu,bet ka lai ieskaidro,ka greizsirdībai nav pamata?Viņš jau no sākuma pateica,ka negrib,ka es strādāju pa naktīm(vēl kad bijām kopā).
Kopā neesam nedēļu,šodien prasīja vai man viņam ir kas sakāms par nakts maiņām,atbildēju ka grafiks jau salikts(5 nakts maiņas nākam mēness),uz ko saņēmu atbildi ka tad viņam ar nekas man neesot sakāms.Sanāk ja pateiktu,ka pa naktīm nestrādātu tad atkal viss būtu kārtībā,būtu kopa.
Ir kāds padoms?(t)
16.05.2015 19:16 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
zini kā... pajautā viņam vai viņa greizsirdība ir patiešām tā vērta, ka jūs savu laiku tērējat strīdos un ne-kopā būšanā. Tā arī pasaki - es tevi mīlu un gribu lai mums izdodas un lai mēs esam laimīgi, bet ja tu nespēj tikt galā ar savu greizsirdību, kurai pilnībā nav pamata, tad mums diemžēl nekas neizdosies. Tādā veidā tu viņam pateiksi, ka tev pret viņu ir jūtas,ka vēlies, lai viss sanāk, taču tai pašā laikā, ka viņam ir kaut kas jāmaina no savas puses, ja viņš grib, lai kaut kas izdodas.
16.05.2015 19:20 |

Reitings 2425
starp citu, esmu novērojusi, ka aiz greizsirdības, bieži vien, slēpjas tas, ka cilvēks patiesībā vienkārši grib kontrolēt un pakļaut otru. Vienkārši varbūt viņam nepatīk tās tavas nakts maiņas, ir par kaut ko nedrošs, tādēļ to aizmālē ar kaut kāda vīrieša esamību. Neļaujies! Saprotu, ka jūtas jauc prātu, bet ja tu iesi pret savām vajadzībām un vēlmēm tikai, lai izdabātu kādam citam, agri vai vēlu tu sabruksi un sapratīsi, ka esi nelaimīga, jo dari un dzīvo tā, kā kāds cits vēlas, nevis tu.

Atgādini pati sev ik pa brīdim, ka problēma ir viņā, nevis tevī, tādēļ tie teksti - "mums nekas vairs nav runājams, ja tu dari to un to vai tā un tā" ir tīrākā manipulācija.
16.05.2015 19:23 |

Reitings 37
meow paldies,pārvarēšu aizvainojumu un tā arī pajautāšu.
16.05.2015 19:24 |

Reitings 37
Par pakļaušanu aizdomājos,redzēs ko vakarā atbildēs,kad saruna aizies par nakts maiņām.Ja būs,ka mums nekas vairāk nav runājams viss būs skaidrs.Laikam jau vnk vajadzēja kādam to pastāstīt,jo mammai nevēlos to uzkraut.
16.05.2015 19:27 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Nav ne jausmas, ko ieteikt, man mājās tāds pats auns, arī visur visās malās rādās visādi apdraudējumi mūsu attiecībām. Gadās, ka greizsirdība aizmiglo saprātu.
16.05.2015 19:31 |

Reitings 2425
Vienkārši neļauj viņam sevi izmanipulēt. Es ļoti labi zinu ko nozīmē tādi teksti no vīrieša :) Viņš pats saprot, ka vaina jau ir viņā, nevis tevī, bet mēģina to pasniegt tā, lai tu justos par kaut ko vainīga. Problēma ir tajā, ka viņš nespēj kaut ko pieņemt vai sadzīvot ar kaut ko (šajā gadījumā tavas nakts maiņas), tādēļ to pasniedz kā greizsirdību, jo greizsirdība parasti rada ilūziju par lielo mīlestību un rūpēm, bet patiesība ir tāda, ka cilvēks vienkārši sev ieborē galvā kaut ko un kamēr tu nepakļaujies viņa iecerētajam, viņš tevi zāģēs un liks tev justies vainīgai par kaut ko.

Vai ir lietas, kuras tev viņā nepatīk, bet tu viņu pieņem tādu kāds viņš ir? Es pieļauju, ka jā. Tad nu lūk, tā arī pasaki viņam - ka nejau kaut kādas nakts maiņas izmaina tevi kā cilvēku, kādēļ viņš nevarētu ar tevi būt laimīgs kopā, tādēļ kur problēma? Dzīves apstākļi mainās, tie ne vienmēr ir ideāli un tas, ka otra puse tevi neatbalsta un pat ir gatava izšķirties dēļ tā, tad sorry... viņam ir smagas problēmas, kuras viņš mēģina norakstīt uz tava rēķina.
16.05.2015 19:32 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Izklausās, ka viņš attiecības grib beigt un beidzot atradis pie kā tev piekasīties, lai vainīgā paliktu tu. Tas taču ir slimi no viņa puses, ka neļauj tev strādāt, normāls cilvēks te greizsirdīgs nebūtu, greizsirdīgi parasti ir tie, kas paši otru krāpj pie pirmās izdevības.
16.05.2015 19:33 |

Reitings 37
Nikola attiecibas partraucu es,jo man visu laiku sajuta ka esmu m....,jo visu laiku tika suti klat kkadi svesi viriesi.Bet nu loti iespejams ka vins tiesam lidz galam grib saraut visas attiecibas.

Meow Protams ir lietas kas man vina nepatik,bet traci par to necelu.Labi ir bijusas kadas divas triss reizes kad esmu par to teikusi.
16.05.2015 21:06 |

Reitings 2425
vienkārši neļauj tam cilvēkam pār sevi manipulēt ;) paskaidro viņam, ka attiecības ir divu cilvēku darbs, bet līdz brīdim kamēr viņš negrib piestrādāt pie savas puses, tikmēr nekas jums neizdoies, jo tu nevari par jums abiem visu laiku darīt un domāt ;)
16.05.2015 21:09 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Viņš vienmēr tik pārmērīgi greizsirdīgs bijis? :-|
16.05.2015 21:11 |

Reitings 985
Reģ: 27.04.2015
Ak Dievs, liekas, ka par mani runājiet.
Mans draugs ir greizsirdīgs, bet jau gadu viņam nav pamats tādam būt.
Es zinu, kapec vins ir tāds, pāri biju vainīga. Bet tā greisirdiba mani kadu dienu nobeigs
16.05.2015 21:17 |

Reitings 37
Kerija ja ta labi padoma tad laikam ja,tikai laikam sakuma to mazak vareja just.
Meow iedevu vinam vielu pardomam lidz iznaksu no vannas,tad bus no vina puses secinajumi izdariti,es ta ceru:-D
16.05.2015 21:18 |

Reitings 37
Mja viss ir cauri,ari es tagad pievienojos vientulajam matem...Atbilde bija isa un konkreta-ja strada nakts mainas tad starp mums neka nav.
(t)
16.05.2015 22:13 |

Reitings 985
Reģ: 27.04.2015
Idiots, nopietni. Vispār pat neapdomājās!
16.05.2015 22:16 |

Reitings 1055
Reģ: 04.07.2012
Dievs žēlīgs...tas ir darbs nevis izklaide ar vīriešiem. Vaina ir viņā, ne tavā darba grafikā. Vieticamāk jūsu attiecībām nav pielikts punkts, negribās ticēt, ka dēļ tādiem sīkumiem šķiras... Mēģini izrunāties, te daudz labu domu graudu meitenes devušas
16.05.2015 22:27 |

Reitings 426
Reģ: 13.09.2012
Priecājies,ka tiki no viņa vaļā. Ar tādu dzīvot kopā kas visur saskata greizsirdiibu ir drausmas. Es pati zinu kaa tas ir. Man bija tieshi taads pats,slimi greizsirdiigs.. katru dienu jaaskaidro, ka greizsirdibai nav pamata. Shausmas. Esmu laimiga no tada valjaa tikt, kgan miileeju, bet ar laiku paarstaju miileet un viss ir kaartiibaa!
Turies!
16.05.2015 22:33 |

Reitings 37
Antigone greizsirdibas celoni es zinu,kaut gan nav tam nekada pamata.Tad kad satiku vinu biju vel kopa ar savu bijuso viru.tad nu vinam liekas ka es ta pat izdarisu ar vinu.bet man nav prata ne cita neka,manas domas ir aiznemtas tikai ar vinu ar berniem un to lai gimenei papildus naudu nopelnitu.to esmu teikusi,laikam nedalec.
Es saprotu ka man ta nevajadzeja rikoties no sakuma,vajadzeja izskirties un tad ar vinu kko veidot,bet nu ka sanaca ta sanaca.
ahh ka bus ta bus.
Pladies Jums damas par padomiem.
16.05.2015 22:57 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits