Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Skumjais periods.

 
Reitings 20
Reģ: 06.03.2011
Sveikas!

Ir pieci no rīta, un, es nevaru aizmigt, jo kārtējo reizi domas beidz mani nost.
Man vajadzīgs padoms, laikam..vai vienkārši atbalsts, es īsti nezinu.
Mēs ar draugu esam kopā vairāk nekā 2 gadus, kopā īrējam dzīvokli, un mēdzām sapņot un domāt par nākotni. Attiecību sākums bija brīnišķīgs, tauriņi un citas lietas.. Kad ievācās ies dzīvot kopā es biju neizsakāmi laimīga, es tiešām ticu/ticēju, ka viņš ir tas īstais un vienīgais.
Taču pēdējās nedēļas-divu laikā viss ir mainījies. Jā, mēs strīdējāmies bieži un vienmēr salabām, jo tie pārsvarā bija sīkumi.. Vienīgais ko gribu piebilst ir tas, ka vienmēr biju vainīga ITKĀ es. ( piemēri: velku svārkus-tātad gribu pievērst citu vīriešu uzmanību; lietoju kosmētiku-tas pats iemesls; braucu pakaļ māsai uz klubu-tusēju; ilgi neatbildu-daru kko paslepus no viņa) nu un tādi citi sīkumi..es negribu teikt, ka mans vīrietis ir despotisks, vai kā citādi, bet.. Tacu situācija ir tāda , ka pēdējā laikā ne diena nepaiet bez strīda.. Es visu laiku esmu pie kaut kā vainīga; dažreiz arī viņš apsauc mani kādā nesmukā vārdā ( neko traku, protams, no sērijas- muļķe vai mele).. Tas sāpēja visu laiku..līdz šim; vai nu mans kausiņš, cik es nu varēju izturēt ir pilns, vai nu kas..bet es vairs nedusmojos, vairs tik ļoti nepārdzīvoju par tādu viņu uzvedību (s) ko es gribēju jums pajautāt, man ir tā sajūta, ka viss drīz varētu beigties mūsu starpā..taču kad domāju par to, ka būšu viena, bez viņa, sirsniņa ļoti sāp, kaut gan ar viņu kopā arī sāp. Es vienkārši nezinu, kā man sagatavoties tam, lai atkal būtu viena? Ja nu iznākums ir tieši tāds.. Kā atkal atrast prieku? Vēlmi būt un kaut ko darīt..kā nenogrimt sāpēs un skumjās.. Es ļoti no tā visa baidos, jo nevaru iedomāties dienu, kad atnāku mājās un viņa tur nav.. Tukšs dzīvoklis, neviena par ko rūpēties, neviena kas mīl mani un ko mīlēt man :-(:'-(
16.05.2015 05:03 |
 
Reitings 297
Reģ: 29.01.2009
vai es pareizi sapratu - Tu domā, ka drīz viss varētu beigties, jo vairs nepārdzīvo un nedusmojies par to, kā vīrties izturas?
manuprāt, tādas lietas nenotiek nedēļā vai divās, kā minēji.. ja jau pirms tam bija doma, ka viņa uzvedība, komentāri Tevi attur no tā, ka viņš ir tas īstais un vienīgais, tad gan citādāk.
lai nu kā, vispirms izsver visus par un pret.. pieņem lēmumu. nerīkojies emociju iespaidā. pēc tam vari taujāt pēc padoma, kur nu rast prieku..
veiksmi un izturību!:-)
16.05.2015 07:21 |
 
Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Tad tu gribi šķirties vai nē?
16.05.2015 07:25 |
 
Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Uzraksti viņam vēstuli, kurā izklāsti visu, kā jūties. Sarunājoties cilvēki mēdz neieklausīties un pārtraukt viens otru.
16.05.2015 07:51 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits