Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Piektdienas vakars ar Cosmo (Beztēma)

Reitings 998
Reģ: 08.04.2015
Hey tauta, vismaz tā daļa kura izvēlas šobrīd būt skaidrā un nedoties uz Vecrīgu..
Kādi plāni vakaram?
https://youtu.be/ktmMAad7NTY
15.05.2015 21:25 |

Reitings 985
Reģ: 27.04.2015
blondie

Vai ne? Es staigāju nike freerun, man ļoti patīk un ērti. Nevis, ka es bažu kādam sejā, ka man ir kedas un tagad lūri uz tām!! Nopietni, tas nav tikai manas iedomas, piemērs, es stāvu pie sarkanās gaismas, turpat stāvošā sieviete no galvas lidz pat pēdām nozmobē, es pagriezos un to pasu izdaru Lol.
16.05.2015 00:08 |

Reitings 985
Reģ: 27.04.2015
Ai, vēl man bail, ka tie, kas uz leju tā lūr, ka nepakrīt! Bet nu jā, pati sevi par nekādu skaistuli neuzskatu tikai, kad kaut kur jāiet pēc 22.00 tas tikai esmu bomba, ka douglas veikals varetu būtu man sponsors, bet es nekur baigi neeju pēc 22.00. Tāpēc dzivoju ar dabisko :))
16.05.2015 00:10 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tāpēc es uzreiz viram pirmajā randiņā pateicu, ka man ir riebīgs raksturs un ar mani grūti sadzīvot. Tagad viņam nav tiesību sūdzēties, viņš tika brīdināts.
Man šķiet, ka vairums cilvēku domā, ka viņiem ir riebīgs raksturs :D :D cik apkārt dzirdu :D :D
Draugs saka, ka esmu īsts eņģelītis, kaut gan mani tuvinieki sākumā saķēra galvu un bija gatavi izteikt viņam līdzjutību :D
16.05.2015 00:12 |

Reitings 427
Reģ: 28.12.2013
Antigone, jā, man tas pats ir bijis pieturā stāvot, ka skuķītes noskatās un vēl nosmaida. Nu tad es arī sataisīju augstprātīgo skatienu un nolaidu pār viņām no galvas līdz kājām. Ai vispār cilvēki ir tik smieklīgi. Dažreiz es transportā ievēroju, ka kāds pēta mani un tad speciāli skatos acīs līdz brīdim, kad kādam no mums paliek neērti.. Vienreiz ar vienu puisi sasmējāmies, jo es jau biju aizdomājusies un aizmirsusi, ka lūru uz viņu, kā govs uz horizontu neko neredzošām acīm, bet domāju par pavisam citām lietām.. :D

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Opā, hellish šeit? :-P

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
hellish, bet sākumā taču viss bija ok, ne? Kaut kas jums tur ir nobrucis, un pats stulbākais, ka viņš nerunā un nepaskaidro, kas par lietu.. Galīgi nav forši, ka viņš šitā darās, un tad nu tevi saprotu, ka to pieņemt nevajag.
Es pati arī tagad nesen izšķīros. Arī tā pati sajūta - ka laiks izmests vējā, ka biju stulba, naiva utt utt
Sākumā pārdzīvoju un vēl joprojām, protams, jo taču tā mīlēju un tā centos, bet kaut kā man šis viss ir iedevis otro elpu. Šobrīd ir tāda spēkpilna sajūta, ka atkal varu ņemt savu dzīvi rokās. Attiecību ziņā gan ir sajūta, ka būšu vecmeita. :D Absolūti neviens cits bez viņa neinteresē
Tev viss būs OK :) Paskat, jau nākošie kandidāti tev tur rindā stāv :D Būs labi :)
16.05.2015 00:16 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits