O, futbols (l) Ja būtu TV, paskatītos arī. Vēl joprojām ceru, ka kādreiz aizbrauksim uz kādu fantastisku spēli. Bet vīru kas tāds itin nemaz neinteresē.
Futbolu neskatos.
Tā vietā plānoju brīvdienas. Prieks neviltots, ka jau piektdienas pēcpusdienā aizlaidīšos no darba un tikai otrdien būšu atpakaļ ierindā. Galvenais, lai jauki laikapstākļi nedēļas nogalē, pagaidām, cik skatījos, neko iepriecinošu nesola.
Un kā man ir apriebušies skolas darbi. :'-(:'-(:'-( Šķiet, ka vairs nekad neko neatstāšu uz pašu pēdējo brīdi.
Futbolu neskatos, bet hokeju gan! Tik zel ka musejiem vairs neviena speele nav sogad, bet prieks ka vismaz noturejamies elitee.:) Futbols man skiet garlaicigs :D
Skatos ziņas, kur ātri runājot, neko tajā valodā nesaprotu :-D
Ja pa nopietno, tad kravāju mantas, taisu sarakstu ar to, kas man ir jāatved, kur man vēl ir jāaizbrauc. Man bija labs atvaļinājums, taču laiks ir atgriezties Latvijā pie sava ikdienas dzīves ritma.
Ūuuu...futbols ,jebšu manā izpildījumā bēdz no bumbas, neesmu futbola fans ,nemaz:-/
Ou,jē, beidzot šodien bija laiks nopirkt pretalerģijas zāles ,es pat redzēju ,kur es skrienu un visu laiku nešķaudīju ,tizlie ziedputekšņi.
Skatos futbolu. Maza atslodzīte no bakalaura darba un tad turpināšu. Man ir pilnīgs spēku izsīkums, bet trūkst vēl apjomam kādas 10lpp. Nezinu, ko lai vēl tur izspiež. Gribu čīkstēt:-/
Nē, futbols nav garlaicīgs ,es tā neuzskatu, manā gadījumā tas ir biedējošs ,jo vēl tagad kā bumba lido uz manu pusi es metos bēgt, kādreiz "spēlēju" futbolu ,drīzāk bēgu no bumbas:-D
Es gan negribu:-D Esmu pasaulē sliktākais vārtsargs ,kurš spēles vidū, nemanot nozied no vārtiem un izliekas ,ka nemaz nav bijis vārtsargs ,bet haotiski skraida pa laukumu, diametrāli pretējā virzienā no bumbas trajektorijas:-D
Saslimu.. Vāks.. klepus un kakla sāpes. Un rīt ceļojums. Nu kāpēc??? Turklāt nesen vēl slimoju. Pārskatīju savu garderobi un iemetu čemodānā siltas lietas, ko tajā, ko plānoju vilkt, nosalšu gan te, gan ārzemēs.. Br.. Un cerēju uz foršu laiku ceļojumā 8-)