Pasīva gultā

Reitings 39
Reģ: 13.05.2015
Čau skaistules, griežos pie jums pēc palīdzības.
Esam kopā gandrīz 3 gadus, taču ir milzīga problēma - otra puse gultā paliek tik pasīva, it kā mums būtu aiz muguras 30 gadu kopdzīve, nevis 3. Mīlas prieki ir palikuši par to, ka draudzene ieveļas gultā, un tā arī paliek. Ja es nesākšu rīvēties, tad vai nu sekss nebūs, vai arī apvainosies par to, ka es negribu. Rezultāts ir tāds - sāku trīties, paspēlējos, uzkurinu, pēc tam palagi tiek izburzīti tā, ka man liekas, ka infarktu noķeršu. Viņa protams vienmēr sajūsmā pēc seksa, vienmēr slavē, taču - es nevaru to pašu atbildēt, jo kā viņa uz muguras gulēja, tā guļ joprojām. Man viņu pat izgrozīt ir grūti. Man gribas, lai arī mani kādreiz riktīgi uzkurina, kaislīgi norauj bikses un izģērbj, sabučo kaklu, krūšu galus, ar mēli pa vēderu nobrauc. Man šķiet pašsaprotami - ar ko tad vīrietim krūšu gali atšķiras no sievietes, lai vīrietim tas nepatiktu? Kapēc vīrietis nevar izbaudīt pieskārienus? Kāpēc vīrietim priekšspēlē ir jāuzbudina viņa un vēl sevi? Esmu jau aizmirsis, kā ir, kad draudzene iegrūž gultā, uzrāpjas virsū, iekārdina, lēnām sevi izģērbj, paslidina savas krūtis pa manu ķermeni, uzvelk tik tālu, ka šķiet pabeigt varēšu 5 sekundēs. Priekš kam tad meitenēm ir tās krūtis, dibeni, garie mati? Lai to visu izpušķotu, izceltu un iekārdinātu vīrieti. Nevajag jau katru vakaru, bet pāris reizes mēnesī kaut vai pašas dēļ derētu gan.
Tajā pašā laikā viņa ir atverta praktiski visiem piedāvājumiem - bet viss vienmēr jādara man. Esmu centies izmest mājienus, lai viņa kļūst aktīvāka, bet bez izmaiņām. Labākajā gadījumā ir atrunas, ka šovakar nē, jo sagurums.

Tad nu ko vēlējos lūgt - kā ar viņu par šo tematu izrunāties, lai es viņu neaizvainoju? Nu nevaru es tieši sejā pateikt, ka seks ir palicis nožēlojams. Arī vairākkārtējus mājienus un pat lūgumus viņa noignorē. Orālo arī es dabonu tikai pēc paprasīšanas, un tikai minūti. Bet viņa dabon visu no a-z kā viņai patīk un cik patīk, tāpēc vienmēr ir sajūsmā. Bet man ir apnicis, jo sekss man ir palicis pa darbu, nevis kaisli. Krāpt negribu viņu, bet es saprotu, ka vēl kāds gads bez kaisles - un es to sākšu meklēt citur. Es saprastu ja viņa būtu jauna un nepieredzējusi, bet tieši pretēji. īsāk sakot - man ir vecmāmiņas cienīgs sekss, lūdzu palīdziet! :-D
13.05.2015 20:58 |

Reitings 1093
Reģ: 17.05.2013
vrb meitenei reāli besij tas,ko viņš dara un viņai nav nekāda prieka uzņemties iniciatīvu?

Nu, man jau liekas, ka tad jau viņa pati varētu uzņemties iniciatīvu tieši dēļ tā, lai beidzot viss būtu, kā viņai patīk, nevis tā, kā viņai besī.
14.05.2015 23:07 |

Reitings 1093
itkā tik griboša, bet tai pašā laikā mēdz no seksa izvairīties ar atrunām par nogurumu

Visus komentārus nelasīju, bet no pieteikuma sapratu, ka ar nogurumu viņa izvairās nevis no seksa, bet gan no aktivitātes seksa laikā.
14.05.2015 23:08 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Ja jau meitene ar kaut ko būtu neapmierināta visu šo gadu laikā, tad jau būtu bijuši kādi konflikti, problēmas par to jau agrāk.

Kāpēc būtu bijuši? Reku čalim kaut kas neapmierina 3 gadus un nekādi kašķi neesot un cilvēks ideāls un attiecības ideālas...Abi izliekas par beigtām zivīm un kašķu nav, kaut mēs zinam,ka čalim kaut kas baigi nepatīk ilgā laika posmā. Tas nav nekāds rādītājs!!!
14.05.2015 23:08 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Aha, ar tiem vīriešiem diemžēl ir tā... It kā saprot, ka nav labi, bet dzirdēt atbildi patiesībā nemaz negrib, jo tad būs nu tik aizvainoti, ka "draudziņš" atteiksies darboties. Nu tad kas atliek?...
14.05.2015 23:11 |

Reitings 1093
Kāpēc būtu bijuši? Reku čalim kaut kas neapmierina 3 gadus un nekādi kašķi neesot un cilvēks ideāls un attiecības ideālas...Abi izliekas par beigtām zivīm un kašķu nav, kaut mēs zinam,ka čalim kaut kas baigi nepatīk ilgā laika posmā. Tas nav nekāds rādītājs!!!

Ok, piekrītu :)

Bet es atceros puiša teikto, ka ir bijis, ka meitene sagrib, bet puisis saka, ka, ja gribi, tad pati dari kko. Un rezultātā meitene neko nedara, bet vnk puisi uzvelk sev virsū, un beigās tāpat strādā tikai puisis.
Līdz ar to es tāpat sliecos uz to, ka meitene vnk ir slinka.
14.05.2015 23:13 |

Reitings 6263
Nu, man jau liekas, ka tad jau viņa pati varētu uzņemties iniciatīvu tieši dēļ tā, lai beidzot viss būtu, kā viņai patīk, nevis tā, kā viņai besī.

a, mož viņai neapmierina viņa mantības izmērs..a, ko tad? pateikt neko nevar, jšadzīvo, jo attiecības perfektas un cilvēks labs.....
Varbūt tā, varbūt šā.....
bet kopumā piekrītu uz visiem 100% šim:
Ja Kas attiecībās ir divi cilvēki, nevar tā būt ka viens ir vainīgs, bet otrs labiņš tik.

Ja meitene tik galīgi nekāda,ka 3 gadu laikā nevar izdomāt kā aprunāties un pusisi nu tāds monstrs,ka nezina kur dēties aiz savām prasmēm,tad jāiet katram savu ceļu.
3 gadi, manuprāt, ir gana ilgs laika posms, lai sapratsu,ka nekāda saruna nez vai notiks un ja 3 gadus meitene nav saaktivizējusies- nezvai pēkšņi uz sitiena saaktivizēsies :-D
14.05.2015 23:14 |

Reitings 568
Reģ: 20.04.2009
Var gudrot 100 dažādus iemeslus, kas un kāpēc, bet īsto iemeslu tāpat nekad neuzzināsi ja neizrunāsi ar viņu pašu. IR jāatrod veids kā VISU izrunāt! Es iespējams uzrakstītu vēstuli, jo zinu ka dzīvē kaut kādu iemeslu dēļ pusi beigās nepateiktu :D
Protams, ka lai arī kā Tu runātu viņa apvainosies jebkurā gadījumā, jo grozi kā gribi tas tomēr ir pārmetums, BET tas taču ir normāli, lai apvainojas. Aizvainojums pāries un tad sāks aizdomāties!
14.05.2015 23:16 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Es nezinu, bet pat vnk lasot šo diskusiju, man šķiet aizvainojoša šī frāze "ja gribi, tad pati dari"... Nu kaut kā momentāli atsit visu vēlmi... Būtu labāk paklusējis!
14.05.2015 23:18 |

Reitings 6263
Bet es atceros puiša teikto, ka ir bijis, ka meitene sagrib, bet puisis saka, ka, ja gribi, tad pati dari kko.

Nopietni?
- Oj, kā es gribu seksu!
- ja gribi, tad dari pati kaut ko!

Es gan zinu,ko es pati izdarītu pēc šāda teikuma :D
Sauciet mani par jokainu-spokainu, bet man arī kaut kā atsistu vēlmi...es nezinu...vrb citiem pāriem tā ir pieņemts.
14.05.2015 23:18 |

Reitings 1093
Nē, nu man jau arī atsistu vēlmi, bet nu tādā gadījumā es vnk pagrieztos ar muguru un gulētu, nevis vilktu puisi tomēr virsū.
14.05.2015 23:21 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Man arī kaut kā dīvaini šķiet... 3 gadus klusēt par to, ka nav apmierināts. :D Un tas, ko autors apraksta, nu galīgi neizklausās pēc baudpilna seksa... pats rakstīja, ka skūpstīties viņiem nesanāk, kāda vēl saskaņa seksā tad? (t)
JĀRUNĀ ar savu otro pusīti, ja vēlies, lai kaut kas mainās. Tā ir vienīgā opcija.
14.05.2015 23:22 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Es gan viņu sakārdinātu un tad pateiktu, ka negribu vairs. 8-) Lai domā, ko runā!
14.05.2015 23:23 |

Reitings 6263
aj, nu karoče komunikācijas trūkums.
Mož meitene grib šādu scenāriju
-oj,kā es gribu seksu!
un čalis uzklūp meičai kā džungļu puma riesta laikā. ;-)
A, šis neko- dari pati, dari pati..tad nu paņem savu kaķēnu aiz čupra un uzvelk virsū, lai protās :D
Aj, karoče man liekas,ka visu var sarunāt, ja māk un ja runā....Ja nemāk un negrib izrunāties un atrisināt situāciju,kamēr tā nav ieilgusi, nu tad tā ir cita runa...
14.05.2015 23:26 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
A ja nu tai meitenei tā ir vienīgā poza kas patīk ?:-D:-D:-D:-D Visās citās ir diskomforts, vai nu mantība par lielu/mazu vai kas cits un tāpēc nekā savādāk ar negrib, bet puisim tak to teikt ar nevar ka viņa mantība piemēram nav riktīgajā izmērā :D
14.05.2015 23:26 |

Reitings 39
Reģ: 13.05.2015
Stop stop. Temats jau ir izsmelts un ir izdarīti secinājumi. Turklāt - esmu atzinis savas kļūdas. Turklāt - esam kopā 3 gadus, lai saprastu tēlo vai netēlo, grib vai negrib. Turklāt - kurā vietā es saku ka esmu čempions gultā? Turklāt - ja es sevi par tādu uzskatītu, vai jautātu padomu kā runāt ar meiteni, kā rīkoties PAREIZI. Turklāt - es viņu neizsmeju, bet izstāstu situāciju kas man ir sāpīga un lūdzu padomu kā pareizi rīkoties. Turklāt - esmu piereģistrējies tikai diennakti šeit. Turklāt - ir cilvēki, kas naktī nav vienmēr mājās un nav pilnīgi vienmēr kopā. Tas ir kaut kas nereāls?
14.05.2015 23:27 |

Reitings 1093
A ja nu tai meitenei tā ir vienīgā poza kas patīk ?

ok, bet nu priekšspēles laikā jau var kaut ko vairāk padarīt, nevis vnk gulēt un tikai baudīt puiša glāstus un skūpstus.
14.05.2015 23:29 |

Reitings 6263
-Oj,kā es gribu seksu!
-nu tad dari pati kaut ko.
-vaitad tu negribi?
-gribu.
-nu tad kāpēc man jādara?
- jo es tā gribu, tu nekad neko nedari.
-ak, tad es neko nedaru? Nu tad arī šoreiz nedarīšu.
(aizgriežās uz otru pusi)
- nu zaķīt, beidz! nu es ari gribu..un sāk kurināt meiču,līdz atkal šis ir virsū un tadām.:D

Reitings 17203
Un tas teikums ka ja gribi to, tad dari pati, godīgisakot es pateiktu čalim lai iet ieskrieties pēc tā teikuma un ietu gulēt. Un vispār tā teikt liekas mazliet bērnišķīgi, tā kā tīņu vecumā ka nezin ko pats grib, bet vot kaut ko jaunu grib. Ir tak vismaz jāpasaka cilvēkam ko konkrēti grib, ja pat to nespēj tad komunikācija vismaz sakarā ar seksu jums nav laba.

Reitings 6263
Turklāt - ir cilvēki, kas naktī nav vienmēr mājās un nav pilnīgi vienmēr kopā.

Nu tad varbūt viņa savu iniciatīvu izrāda kādam citam? :D Varbūt tur ir tā sāls?
oj, es nevaru šo tēmu vairs uztvert nopietni pusē 12os.:D sorry.:D
14.05.2015 23:31 |

Reitings 17203
ok, bet nu priekšspēles laikā jau var kaut ko vairāk padarīt, nevis vnk gulēt un tikai baudīt puiša glāstus un skūpstus.

tad pievieno pie tās vienīgās pozas klāt nepatiku pret orālo vai kompleksus vai viss vienkāršāko apstulbumu un neertumu ka nezina ko vispār darīt un vai tas partnerim patīk. :-D:-D:-DAi nu šādi murgot var ilgi tās iespējas, man liekas tad jau vieglāk būtu aiziet pie speciālista nekā pašiem mocīties klusībā līdz visas attiecības iznīkst.

Vai tad tiešām Autor tava meitene ne reizi 3 gados nav ņēmusi kaut vai daļēji virsroku seksā?
14.05.2015 23:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)