Čau skaistules, griežos pie jums pēc palīdzības.
Esam kopā gandrīz 3 gadus, taču ir milzīga problēma - otra puse gultā paliek tik pasīva, it kā mums būtu aiz muguras 30 gadu kopdzīve, nevis 3. Mīlas prieki ir palikuši par to, ka draudzene ieveļas gultā, un tā arī paliek. Ja es nesākšu rīvēties, tad vai nu sekss nebūs, vai arī apvainosies par to, ka es negribu. Rezultāts ir tāds - sāku trīties, paspēlējos, uzkurinu, pēc tam palagi tiek izburzīti tā, ka man liekas, ka infarktu noķeršu. Viņa protams vienmēr sajūsmā pēc seksa, vienmēr slavē, taču - es nevaru to pašu atbildēt, jo kā viņa uz muguras gulēja, tā guļ joprojām. Man viņu pat izgrozīt ir grūti. Man gribas, lai arī mani kādreiz riktīgi uzkurina, kaislīgi norauj bikses un izģērbj, sabučo kaklu, krūšu galus, ar mēli pa vēderu nobrauc. Man šķiet pašsaprotami - ar ko tad vīrietim krūšu gali atšķiras no sievietes, lai vīrietim tas nepatiktu? Kapēc vīrietis nevar izbaudīt pieskārienus? Kāpēc vīrietim priekšspēlē ir jāuzbudina viņa un vēl sevi? Esmu jau aizmirsis, kā ir, kad draudzene iegrūž gultā, uzrāpjas virsū, iekārdina, lēnām sevi izģērbj, paslidina savas krūtis pa manu ķermeni, uzvelk tik tālu, ka šķiet pabeigt varēšu 5 sekundēs. Priekš kam tad meitenēm ir tās krūtis, dibeni, garie mati? Lai to visu izpušķotu, izceltu un iekārdinātu vīrieti. Nevajag jau katru vakaru, bet pāris reizes mēnesī kaut vai pašas dēļ derētu gan.
Tajā pašā laikā viņa ir atverta praktiski visiem piedāvājumiem - bet viss vienmēr jādara man. Esmu centies izmest mājienus, lai viņa kļūst aktīvāka, bet bez izmaiņām. Labākajā gadījumā ir atrunas, ka šovakar nē, jo sagurums.
Tad nu ko vēlējos lūgt - kā ar viņu par šo tematu izrunāties, lai es viņu neaizvainoju? Nu nevaru es tieši sejā pateikt, ka seks ir palicis nožēlojams. Arī vairākkārtējus mājienus un pat lūgumus viņa noignorē. Orālo arī es dabonu tikai pēc paprasīšanas, un tikai minūti. Bet viņa dabon visu no a-z kā viņai patīk un cik patīk, tāpēc vienmēr ir sajūsmā. Bet man ir apnicis, jo sekss man ir palicis pa darbu, nevis kaisli. Krāpt negribu viņu, bet es saprotu, ka vēl kāds gads bez kaisles - un es to sākšu meklēt citur. Es saprastu ja viņa būtu jauna un nepieredzējusi, bet tieši pretēji. īsāk sakot - man ir vecmāmiņas cienīgs sekss, lūdzu palīdziet! :-D