Bet tās brokoļu frikadelītes ir garšīgas, esmu taisījusi :-) mans nesenais jaunatklājums "zūdeles" ir diētiskas un var gatavot gan ar itāļu tomātu mērcēm (marinara, bolonjēze,...), gan āziešu ēdienos - kung pao utt. Bieži gatavoju saldo kartupeļu "frī" - salmiņos sagrieztus ieliek bļodā, pievieno karotīti olīveļļas un garšvielas - es parasti lieku smoked chilli, mazliet sāls un dažreiz kaltētu garšaugu maisījumu ar raudneni un lakricu, dažreiz kanēli. Samaisu visu bļodā tā, lai visas šķēlītes vienmērīgi apklātas un izklāju uz cepamā papīra un cepu cepeškrāsnī ~200 grādos. Labi garšo gan kā piedeva gaļai, gan salātos kopā ar bēbīšspinātiem, riekstiem un apelsīniem. Pēdējā laikā mūsmājās populāra ir lēcu putra - sarkanās lēcas izvāra līdz putras konsistencei un kad gatava, iemaisa apceptus sīpolus. Ēdam kopā ar krāsnī ceptām vistas filejām.