Avokado burgeri - malta vistas/tītara gaļa, ne pārāk gatavs gabaliņos sagriezts avokado, kapāts sīpoliņš, ķiplociņš, garšvielas, ola un rīvmaize (vai auzu pārlas, linsēklas utt). Veido burgerkotletes un cep uz pannas. Noteikti var arī cepeškrāsnī, bet pati neesmu tā mēģinājusi. Ēd ar tumšo ciabatta maizi un zaļajiem salātiem.
Grieķu salāti - aptuveni vienādās daļās kubiņos sagriezti gurķi, tomāti, paprika, sarkanie sīpoli (tos var bišķi mazāk vai arī noplaucēt ar etiķūdeni, lai noņem lielo asumu un smaciņu) un turku zirņi. Mērcei - olīveļļa, sarkanvīna etiķis un sals, pipari, raudene.
Svaigēdāju aukstā tomātzupa - blenderī iemet tomātus, pusdaiviņu ķiploka, garšaugus, pielej nedaudz ūdens. Sagriež gabaliņos svaigu gurķi, papriku, seleriju, ne pārāk gatavu avokado. Liek dārzeņu maisījumu bļodiņā un pārlej ar tomatu "buljonu".