Es rīt iešu pa veikaliem pastaigāt. Man jau liekas, ka ir nedaudz par agru, bet es gribu saprast, ko tieši meklēt. It kā augstskolas izlaidums, laikam vajag ko vienkāršāku.
Ja paskatās uz izlaidumiem no skatu punkta "pēc dažiem gadiem", tad gribas ieteikt tikai vienu - pērciet kleitas, kuras pēc tam varēsiet uzvilkt! Tipa mazā, ne obligāti melnā kokteiļkleitiņa vai kas tamlīdzīgs.
tieši tā!
es biju nopirkusi dikti skaistu, greznu, baltu kleitu ar ziediem, bet beigās viņu vairs nekur neuzvilku un pārdevu. tagad būtu pirkusi kādu parastu rozā vai tumši zilu un to atsvaidzinātu ar aksesuāriem.
+57days
Bet tomēr es saprotu arī autori-tie ir pirmie lielie pasākumi, svētki-tajā vecumā skolas izlaidumu uztver pilnīgi savādāk, tāpēc arī gribas pašu smukāko kleitu-tas nekas, ka to pēc tam nekur nevarēs ģērbt :D Ja pirksi ļoti greznu kleitu, no manas puses ieteikums ir izvēlēties ne baltu kleitu (un ne pārāk košu), jo pārāk greznas kleitas iespējamais cits pielietojums varētu būt kādu kāzu apmeklējums.
Man gan vienmēr t'ir ar kleitām, pērc ko vienkāršāku vai greznu, tā pat beigās to konkrēto kleitu tik 1 reizi uzvilkšu uz konkrēto pasākumu jo vēlāk uz citiem pasākumiem ko citu prasīsies + neesmu no tiem kam ar svētku kleitām ar patīk kur citur pēc tam parādīties. Man patīk ka kleita ir īpaši priekš kāda konkrēta pasākuma (l)
tajā vecumā skolas izlaidumu uztver pilnīgi savādāk
teika_spolīte, man arī kādreiz bija "tas vecums" un vairumam meiteņu no klases bija tādas kleitas, ko mierīgi var vēlreiz uzvilkt. Vai tad svētki no tā sliktāki palika?
Bet nu tā jau ir, ja baigi gribas tāāāāāādu kleitu (un kleita, bez šaubām, smuka), tad kāpēc ne?
Ērzelis pareizi saka. Tur kleitas ir superīgas, pārdevējas arī saka, ka daudzas tikai vienā eksemplārā, bet rēķinies, ka tur kleitas sākot ar 80€ (tad bija laik atlaides), bet tā, līdzīga fasona tavējai tur ir par 120€