Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

transseksualitāte

Reitings 41
Reģ: 12.05.2015
Rakstu šo tēmu tādēļ, ka ļoti sāp, un realitātē vēl nezinu, kuram uz pleca varu paraudāt.

Pirms kāda laika iepazinos ar vīrieti. Klikšķis bija acumirklī, tāda sajūta, ka pazīsti cilvēku jau no iepriekšējās dzīves (kurām ne es, ne viņš neticam). Personība, intereses, smarža, attieksme, bērnība, sekss, pilnīgi viss bija tik līdzīgi, perfekti saprotams un ideāls. Mums kopā bija tik labi... Nevienas no manām iepriekšējām attiecībām pat tuvu nestāv. Esmu iemīlējusies pilnīgi līdz ausīm, viņš arī.

Vīrietis viņš ir ļoti androgīns. Skaists, ļoti kopts, diezgan gari tumši mati, augums stalts, apģērbs ļoti labs un pārdomāts bet pilnīgs unisex. Mani tas nekad nemulsināja, acīmredzot esmu brīvdomātāja. Bet attiecību laikā bija dažādas niecīgas lietas, par ko viņš runāja - no viņa bērnības, ikdienas, attiecībām - kas man lika domāt, ka varbūt viņš ir transseksuāls. Sākumā šķita neticami, domāju, viņš vienkārši ir ļoti androgīns, nebaidās darīt, ko un kā grib, transseksuāļi taču negaida līdz 26 gadu vecumam utt.

Vakar beidzot sāku par šo tēmu runāt ar viņu. Runājām par precēšanos un es domāju, ka ilgāk vairs nevar atlikt šo jautājumu. Agrāk jau it kā bija pacelts pāris reizes, bet viņš vienmēr kļuva ļoti nervozs, un es arī īsti negribēju no viņa paša to dzirdēt, jo domāju, tiklīdz viņš pateiks, viss beigsies un mēs šķirsimies. Tā arī notika. Vakar sēdējām viņa auto 3 stundas, lielākoties pilnīgā klusumā, runājām kopumā varbūt minūtes 30. Tik smagi bija. Viņš pateica, ka grib visas operācijas, hormonu terapiju, vārda maiņu. Nauda viņam ir, viņš var jebko darīt. Nolēmām šķirties.

Tik sāpīgi, ka viss beidzies... Gribētos viņa dēļ gandrīz vai sevi salauzt, mainīt orientāciju, bet protams neiespējami. Neticu, ka reiz vēl satikšu tādu cilvēku kā viņš, jo nekad iepriekš neesmu satikusi tādu, ar kuru man būtu tik labi, kurš būtu tik brīnišķīgs. Visu nakti nevarēju gulēt, tikai raudu nemitīgi. Sāp nenormāli.

:-(
12.05.2015 10:38 |

Reitings 363
Reģ: 05.04.2015
oho, es būtu uz mutes, ja gadītos būt tādā situācijā :)

bet pa lielam jau cilvēka iekšējā pasaule nemainās. Jūs vēl aizvien varat būt draugi. Es domāju, ka viņam tieši noderētu kāda saprotoša draudzene, kamēr iet cauri šīm pārmaiņām. ;)
12.05.2015 10:42 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Ja jau cilvēks ir izlēmis, neko tur mainīt nevari. Jāsamierinās. Vai nu paliekat draugi un esi atbalsta plecs, vai nu vairs netiekaties vispār.
12.05.2015 10:45 |

Reitings 41
bet pa lielam jau cilvēka iekšējā pasaule nemainās.

Es vienmēr domāju par viņu kā par vīrieti un iemīlējos kā vīrietī. Tik sāpīgi tagad apzināties, ka patiesībā šis cilvēks īsti nemaz nav eksistējis, iekšēji viņš vienmēr ir bijis un redzējis sevi kā sievieti. Tiklīdz es domāju par viņu kā par sievieti, visas jūtas noplok.

Jūs vēl aizvien varat būt draugi.

Nezinu, šķiet, ka viņš to īsti negrib, un es arī neesmu droša, ka tā ir laba doma. Būtu tik sāpīgi viņu atkal satikt, bet nevarēt pat noskūpstīt. Visas jūtas tikai nemitīgi atdzīvinātu un liktu iet cauri atkal un atkal.

Es domāju, ka viņam tieši noderētu kāda saprotoša draudzene, kamēr iet cauri šīm pārmaiņām.

Viņam tādas jau ir, turklāt arī visa ģimene viņu atbalsta.
12.05.2015 10:48 |

Reitings 363
Ko viņš pats saka? Ko viņš vēlas attiecībā uz Tevi?
Ja ir bijušas abpusējas jūtas, šaubos, ka viņam gribēsies tā vienk';arši atvadīties no Tevis.

Saproti, var jau iemīlēt/mīlēt cilvēku kā cilvēku, nevis kā pretējo dzimumu.
12.05.2015 10:50 |

Reitings 151
Reģ: 11.06.2010
Tavā vietā justos smagi piečakarēta. Kāpēc tad viņam/ viņai bija jāveido romantiskas attiecības ar tevi, ja ir šādi nodomi. Stulba situācija..
12.05.2015 10:53 |

Reitings 41
Ko viņš pats saka? Ko viņš vēlas attiecībā uz Tevi?
Ja ir bijušas abpusējas jūtas, šaubos, ka viņam gribēsies tā vienk';arši atvadīties no Tevis.

Saproti, var jau iemīlēt/mīlēt cilvēku kā cilvēku, nevis kā pretējo dzimumu.

Tas viss notika vakarnakt, viņš ir tik pat satriekts, cik es. Zinu, cik ļoti viņš mani mīl. Pagaidām izlēmām tikai šķirties, ar piebildi, ka vēl neesam gatavi izdarīt lēmumus par draudzību. Ļoti smagi tas ir. Ne viņa transseksualitāte, bet attiecību beigas. Iznīcinošas emocijas.

Protams, var iemīlēt arī kā cilvēku, bet... Man šķiet, viņam ir smagāk nekā man. Manas jūtas drīz vien izplēnēs, jo jau vasarā viņš grib pirmās operācijas. Es nevarēšu to redzēt, saukt viņu sievietes vārdā un turpināt viņu mīlēt tā, kā mīlu tagad. Turpretī viņš mani mīl tādu, kāda es esmu. Ja mēs būsim draugi, viņam būs ļoti smagi.
12.05.2015 10:57 |

Reitings 41
Tavā vietā justos smagi piečakarēta. Kāpēc tad viņam/ viņai bija jāveido romantiskas attiecības ar tevi, ja ir šādi nodomi.

Piečakarēta es neesmu. Viss bija diezgan acīmredzami, viņš deva dažādus mājienus. Arī pats pirms tam jau teica, ka notiekošais ir negodīgi pret mani, bet šīs sarunas vienmēr ļoti ātri aprāvās. Mēs abi visu sapratām, bet bija pārāk smagi runāt atklāti, jo zinājām, ka tas novedīs pie šķiršanās.
12.05.2015 10:59 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Mjā, sarežģīti... Tad sanāk, ka viņš visu laiku ir jutis sevi kā sievieti un attiecības veidojis ar tevi kā ar savu dzimumu? Pēc operācijām viņa sanāks homoseksuāla?!
12.05.2015 11:00 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Mēs iemīlam cilvēku, nevis dzimumu. Mīlestībai nav dzimuma.
Principā, tu nemainītu orientāciju. Viņš būtu dzimis kā vīrietis, tik un tā. :)
Kas tad ir tas, ko tu viņā iemīlēji kā vīrietī? Viņa locekli? Vai tas patiešām ir vissvarīgākais? Ja atbildi ar jā, tad protams šķiraties, ja tomēr ar nē, tad izvērtē vēlreiz.
Ja runā par mīlestību, tad tā ir jāmāk atdalīt no seksa. Mīlestība ir mīlestība. Tas kā mēs mīlam cilvēku. Neatkarīgi ne no kā. Sex ir mīlestības izpausme. Un šī situācija ir īstākais mīlestības pārbaudījums.
Protams situācija ir neapsaukaužama. Bet kaut kādu iemeslu dēļ šis cilvēks tavā dzīvē ir ienācis un šī situācija ir radusies. Zini, nekas patiešām nenotiek tāpat vien.

Un vēl... Kā tu rīkotos, ja visiem uz pasaules esošajiem cilvēkiem būtu vienalga. Ja viņi nevērtētu ne tevi ne viņu?
12.05.2015 11:03 |

Reitings 363
Lollipop, pēc loģikas tā sanāk.
12.05.2015 11:04 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Ir jādomā reāli, jāpieņem šī situācija kā viena no dzīves skolām, mācībām, pieredzēm, bet Tev "jāiet" tālāk. Jo situācija nemainīsies - viņš nekļūst pēkšņi "normāls", diezvai pārdomās, tāpēc situācijai nav divu risinājumu, ir tikai viens. Pieņem to kā skaistu dzīves piedzīvojumu, reti, kurš spēj izjust īstu, dziļu mīlestību, tad paliec ar tādām pozitīvām domām, ka esi to piedzīvojusi, bet cilvēku palaid vaļā. Te nav īsti par ko cīnīties, te nav īsti , ko izmainīt Tavos spēkos. Tiec šim pāri - tas ir viss, ko varu ieteikt.. Un draudzība - nē. Tas būtu moku kambaris, redzēt cilvēku, kuru mīlēji kā sievieti.
12.05.2015 11:08 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
es nesapratu? vai tad jums sekss nebija? tu raksti.

Personība, intereses, smarža, attieksme, bērnība, sekss, pilnīgi viss bija tik līdzīgi, perfekti saprotams un ideāls
.

kadas operacijas tad vins grib? vinam tad ir kranins vai nav?

es to jautaju tapec, ja ir, tad jau pa lielam nav probleema. galvenais, ka labi kopaa.
12.05.2015 11:11 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Stāsts izklausās pārāk neticams. Bet pieņemšu, ka tā ir patiesība, tad ja esi bijusi kopā ar tik sievišķīgu vīrieti, tad tā vīrišķība nav tik būtiska. Acīmredzot tev patīk sievišķība, tad kas tieši kas tev traucē tomēr palikt attiecībās?
12.05.2015 11:12 |

Reitings 5629
aa, es nesaprtapu lkm pareizi. vins grib buut sieviete?
man likaas,ka taa meicha,kas grib parversies par veci.
nu tad jaa... nekaadas perspektiivas
12.05.2015 11:12 |

Reitings 3903
Jo situācija nemainīsies - viņš nekļūs pēkšņi "normāls"

Bet viņš jau nekad nav bijis "normāls", kā sieviete sajūtās un raksturā viņš ir jau arī tagad. Vienīgā atšķirība ir desiņa starp kājām.
12.05.2015 11:13 |

Reitings 5629
Acīmredzot tev patīk sievišķība, tad kas tieši kas tev traucē tomēr palikt attiecībās?

vins grib likvideet kraaninju :D
12.05.2015 11:14 |

Reitings 41
Mēs iemīlam cilvēku, nevis dzimumu.

Dzimums ir liela daļa no cilvēka. Sievietes man šķiet pilnīgi seksuāli nepievilcīgas, neesmu biseksuāla ne mazākajā mērā. Saproti, es pati vairāk par visiem gribētu, lai es varētu turpināt šīs attiecības, bet es nevaru... Es mīlu šo cilvēku tādu, kāds viņš ir tieši šobrīd, ar tādu ķermeni, kāds viņam ir šobrīd, ar tādu balsi, smaržu, raksturu, visu, kāds ir tieši šobrīd. Hormoni to visu ārkārtīgi izmaina, viņš būs pilnīgi citāds.

Sex ir mīlestības izpausme.

Ar vecākiem, brāļiem un māsām, ļoti tuviem draugiem u.tml. mēs taču neguļam.

Kā tu rīkotos, ja visiem uz pasaules esošajiem cilvēkiem būtu vienalga. Ja viņi nevērtētu ne tevi ne viņu?

Apkārtējo viedoklis man vienmēr ir bijis vienaldzīgs. Domā, par mani netenkoja un neapsmēja jau par to vien, ka tiekos ar pilnīgu androgīnu? Man ir vienalga.

Te nav īsti par ko cīnīties, te nav īsti , ko izmainīt Tavos spēkos.

Es necīnos un nemēģinu neko mainīt. Tikai cenšos kaut kā tikt galā ar bezgalīgajām sāpēm, dabūt tās laukā no sevis kaut vai rakstot forumā, periodiski raudot spilvenā :-(
12.05.2015 11:14 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Tas ir kā, griež nost locekli un ievieto vagīnu? Neesmu zinoša šajā jomā, zinu ka ārēji var veikt izmaiņas, bet vai tad arī dzimumorgānu maiņa notiek?
12.05.2015 11:17 |

Reitings 3903
griež nost locekli un ievieto vagīnu?

Laikam nost negriež, bet ieoperē uz iekšu un loceklis kļūst par vagīnu.
12.05.2015 11:20 |

Reitings 5629
es nezinu kaa, bet kkaadaa veidaa to var izdariit, lai vins vizuaali tur izskataas kaa sieviete, protams, bernus vins nekad nedzemdees. vispaar tas operacijas ir sarezgitas un prasa daudz laika un naudas.
12.05.2015 11:20 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits