nebiju pamanijusi ka viņas te vairs nav.
Tas ir loti loti nozelojami, ko jus te par kubieti runajat.
Vel vinas viru esiet izpetijusas, pasam no sevis pretigi nav ?
Tas ir loti loti nozelojami, ko jus te par kubieti runajat.
Vel vinas viru esiet izpetijusas, pasam no sevis pretigi nav ?
Principā es piekrītu tām, kuras aizstāv kubieti. Aizskart viņu būtu viens, bet runāt jēlības par meitu, vīru vai citiem ģimenes locekļiem ir negodīgi. Jūtams, ka vairs nezina, pie kura salmiņa ķerties, tad nu ķeras pie visa, kā vien var.
Vai man tas vienīgajai izbrīns/sašutums/nepatika/citas emocijas par kaut ko tādu liekas savādas? Te lielākoties sēž pieaugušas sievietes, kuras nemulst izdzirdot par piena sēni, ar kuru sastopas ļoti daudzas. Man nebūtu problēmu un nerādītos piena sēnes katrreiz, kad satiktu savu priekšnieci, māsīcu vai citu paziņu, par kuru kaut ko tādu būtu uzzinājusi. Tāpat ja uzzinātu par caureju, seksa pozām vai citām lietām, kas ir pilnībā normālas. Saprastu, ja meitene stāstītu, ka ir ieguvusi STS vai tamlīdzīgi, kas nav glaimojoši, bet sašust vai smieties par piena sēni var tikai kaut kāda 12 gadus jauna meitene..Piekrītu tev. Mani vispār pat netraucētu,ja es uzzinātu,ka kādai ir sts bijis un viņa par to jautāja cosmo. Nu ne visiem ir draudzenes ar ko parunāt,pietam daži kautrējas. Visi taču esam pieauguši cilvēki.
Pastalko kādas divas, trīs populārās meičas un tad ātri sazīmēsi viņām vienādos draugus, kas arī ir cosmo čikses!
arietai facebookā, šeit pieminēto cosmo dāmu, kuras gribas redzēt, toč, nav!
Atsūtiet PM Kubietes veci
krista21 Nu es vienkārši neticu, ka tādai varētu būt baigais sponsors!
krista21 Nu es vienkārši neticu, ka tādai varētu būt baigais sponsors!