Es esmu bijusi vairākās: vienā ballītē mums bija norezervētas pāris stundas Aqua Villa Spa pirtiņā ar baseinu. Tur bija saklāts arī galdiņš ar uzkodām un šampi. Paplunčājāmies un tālāk devāmies pie meitenes uz mājām, kur viņa mums gatavoja vakariņas (viņai tiešām ļoti patīk gatavot) un dzērām vīnu un vadījām vakaru meiteņu klačās. It kā nekas īpašs, bet man siltas atmiņas par šo vakaru.
Otrā ballītē savācām līgaviņu no mājas baltā limuzīnā un aizvizinājām līdz bērnības skolai, izstaigājām vēl dažādas zīmīgas vietas pilsētā (paveicās, ka visas bija tuvu viena otrai) un katrā bija kāds mīļš foto uzdevums, kas japaveic kopā ar pārējām meitenēm. Pēc tam braucām uz viņas brāļa vasaras māju laukos, kur neviena netraucētas grillējām gaļiņas, pļāpājām, dzērām šampīti un jauki pavadījām laiku līdz agram rītam. Nākošajā dienā pie mums ieradās puišu ballīte ar auksto zupu :-D
Manuprāt, jāizvērtē, gan kāda ir līgava, gan kādas ir pārējās meitenes un cik bieži viņas satiekas. Ballītēs, kurās es esmu bijusi pēdējā laikā, meitenes viena otru ikdienā nemaz tik bieži nesatiek, bieži vien ir draudzenes, kas dzīvo citās pilsētās un valstīs un viņām satiekoties gribas vienkārši pabūt kopā, nevis iesaistīties 1001 aktivitātē un reti kurai līgavai gribas ķēmoties un tirgot prezervatīvus svešiniekiem.
Ja man šobrīd uz sitiena kaut kas būtu jāorganizē, tad būtu gaumīga ballīte ar dresscode dalībniecēm mazās, melnās kleitiņas un līgavai kas košāks, visām ar puķēm matos. Vakara plāns - kāds action (izbrauciens ar kuģīti, karieti, kādas izstādes apmeklēšana,...), fotogrāfs, interesantas vakariņas un kokteiļi kādā mierīgā bārā, ja vasarā, tad pie ūdens un ar terasi. Noteikti palūgtu bārmenim uzjaukt signature kokteiļus speciāli šim pasākumam. Man visa tā "vilkšana uz seksu" ar striptīzdejotājiem un peņa kūkām šķiet pilnīgi nevajadzīga un infantīla, pasākuma mērķis man šķiet drīzāk ir pabūt kopā un kopā atpūsties no kāzu organizēšanas stresiem.