Man gan ļoti patīk Rīgā. Brīvdienās labprāt izbraucu no Rīgas, bet visu laiku ārpus Rīgas dzīvot nevarētu. Man patīk dzīvība, iespējas. Vēl labāk vispār dzīvotu lielākā valstī, piem. Berlīnē gribētu dzīvot, vai Milānā. Latvijā laukos un arī mazpilsētās liekas viss kā izmiris, nekādas iespējas, viss drūms, pelēks, cilvēki arī.. nu tādi nekādi. Nu nē, nevarētu es dzīvot ārpus Rīgas. Vien gribētu sev kādu nelielu mājiņu kaut kur, kur weekendā aizbraukt atpūsties un pabaudīt mieru.
Vispār, jāsaka nu jau labvakar. Šodien galīgi strādāt negribējās pēc jaukajām brīvdienām. Sestdien biju baigi foršā ballē. Sākumā negribēju braukt, jo tas bija vīra radiniecei tusiņš un tur maz cilvēkus pazīstu, bet beigās bija forši, bija dzīvā mūzika, vakara vadītājs, 50 cilvēki, visādas spēles, izdejojāmies ne pa jokam, iepazinos ar daudziem jauniem foršiem cilvēkiem, bija jauki.
Svētdien arī forši pasvinējāmies mātes dienu, ar velo izbraukājāmies. Vienīgi normāla vilšanās bija vakardienas kino, uz ko aizgājām pašā vakarā, aizmirsu precīzu nosaukumu , bet laikam kaut kas saistīts ar pakaļdzīšanos, kur tā sieviete policiste. Lielāks murgs sen nebija redzēts.(t)
Tagad vajadzēs laikam vīram kaut ko sameistarot vakariņām , baigais slinkums, bet jāsaņemās.