nesaprotu kas notiek

Reitings 237
Reģ: 05.02.2013
Sveikas meitenes..tik sen seit neesmu bijusi..esmu aiznemta ar saviem deliniem...pirms kada laika manam virietim nomira vina mamma..mes pasi latvija nedzivojam...tad luk vins brauca uz berem...nu tas ta...atbraucot atpakal vnk vairs vinu nepazistu..vins palika sausmigs pret mani..apsauka mani pilnigi nepako..aizskar utt..saka ka mani ienist..psiho cert durvis pa katru sikumu ir gatavs vnk aiziet un pamest mani ar diviem berniem kaut vins zin kad man un berniem neviena cita nav..es nezinu ko iesakt:-/
10.05.2015 22:11 |

Reitings 237
Reģ: 05.02.2013
Nu negribu seit stastit sikumos bet tiesi berni ir vina
10.05.2015 23:59 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Es neiztureetu taadu attieksmi!!! Ne jau tas ka es vai manas vajadzibas, es jau varetu paciest visu, bet berniem tieshaam jadzivo taadaa gimenee???

Aizej uz socialo dienestu, pasaki, ka izjuti vardarbiibu - jaa arii taa skaitas vardarbiiba, gan jau palidzes atrisinat.

Uz Latviju nevari braukt? Kaut uz laiku? Lai virietis pats sakarto savas domas un izlemj ko grib?
11.05.2015 00:04 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
pa četriem mēnešiem lielajām emocijām būtu bijis jānomirst.
Varbūt viņš pēc mātes nāves ir pārdomājis savu dzīvi un izdomājis,kad neesi īstā sieviete un īsti nevēlas patiešām būt kopā. Gadās,kad pēc dramatiskiem notikumiem cilvēki pārvērtē dzīvi un nevēlas vairs neniekot un dzīvot tā kā ,it kā būtu pareizi pēc sabiedrības normām? Viņš tā no malas savu dzīvi apskatījis un izdomājis- nevēlos ar šo sievieti vairs neko kopīgu. tā nevarētu būt?
Varbūt Latvijā kāds izskalojis smadzenes,kaut gan pa četriem mēnešiem jau viņam būtu bijis jau jāsaprot ,kas ir kā un..."skalošanas"rezultātam būtu bijis jau jāizplēn.
11.05.2015 00:28 |

Reitings 32
Reģ: 08.03.2015
Man radinieku lokā bija gadījums, kur sieviete zaudēja sev ļoti dārgu cilvēku, un kaut kur zemapziņā nolēma, ka nedrīkst nevienu pārlieku mīlēt, tad to pazaudēs. Un līdz ar to, atsala pret saviem bērniem, vīru.. Laika gaitā gan viss nokārtojās, un tagad viņa par to atklāti runā.

Nezinu gan, cik atbilstoši tas ir šim gadījumam, jo izturēties vēsi un psihot, cērtot ciet durvis, ir divas dažādas lietas. Tik nu - cilvēka psihe ir sarežģīts mehānisms.
11.05.2015 09:23 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Jaa, protams, vesela varza iesaka glaudiit pa spalvai. Jaa, klausi vien, kaarteejaa sieviete - lupata. Kad saaks dot pa galvu, tad varbuut atmodiisies, dura.

Vai nu vins Tevi ir nokraapis un tagad domaa, kaa atkratiities vai arii ir psihiski slims. Bet Tu laikam savaa apmaatiibaa nemaz neapsver variantu prasiit valstij sociaalo paliidziibu. Ko tad te raksti vispaar? Seedi ar beerniem un klausies, kaa Tevi apsaukaa un riiko histeerijas. Kaarteejaa cieteeja.

Un vispaar Tu te nemaz nestaasti reaalo situaaciju, sanaak beerni no shii, pa vidam veel kaut kaadi bijushi - tie citaati, ko te ielika no citaam teemaam, ka Tev neko nedod un par to beigshanu mutee vai kas nu tur , pie velna, bija - tu saki, ka tas bij ar citu viirieti? Varbuut nemaz neesi tik balta un puukaina? Un varbuut, ja ir bijushas pashkjirshanaas vai attieciibu probleemas, tad nevajag taisiit 2. beernu???

Nav tam visam nekaada sakara ar vinja maates naavi, kaa izskataas, pati arii tur esi pielikusi roku. Ieliec normaalu situaacijas aprakstu ( cik tad tos viirieshi ir bijis pa tiem 2 gadiem un kaa tie beerni tik fiksi sarazhoti), ja gribi dzirdeet viedokljus.

Bet jebkuraa gadiijumaa vislogjiskaakais risinaajums buutu beigt uzvesties kaa lupatai, prasiit no valsts sociaalo paliidziibu un naakotnee pieveersties savu jau esosho beernu audzinaashanai, nevis virinaat kaajas pa labi un pa kreisi, peec tam skriet kaa sunim pakalj viirishkjim.
11.05.2015 12:54 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Iespējams, viņš jūtas vainīgs, ka nebija līdzās savai mātei.. dzīvoja svešumā.. vairs ar mammu nekad nevarēs parunāt..

BET.. tas nav iemesls tā izturēties! Jo īpaši pēc 4 mēnešiem! Es domāju, ka Tev ir nopietni jāaprunājas ar vīrieti un jāpabrīdina, ka, tā turpinot, viņš varēs dzīvot viens kā pirksts un maksāt alimentus.

Es pieļauju, ka nesena traģiska notikuma iespaidā var pacelt balsi, aizcirst nepamatoti durvis, bet, kad tas ir kļuvis par ieradumu... nav vērts ciest..
11.05.2015 13:01 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Es tādu attieksmi nepaciestu. Jā, vīrietis var pārdzīvot, bet tādēļ savu ģimeni nav jāpataisa par lupatām pret ko kājas slaucīt.

Fui.
11.05.2015 13:02 |

Reitings 166
Reģ: 08.10.2009
DieKleineHexe - viņai ir dvīņi cik noprotu no citaam diskusijām
11.05.2015 13:28 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Izskatās pēc psihes aizsargmehānisma. Ieteiktu meklēt psihologa palīdzību.
11.05.2015 13:29 |

Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
Padomā vispirms ko iegūsi un ko zaudesi aizejot no viņa! Tu esi sieviete nevis kājaslauķis.
Viņa attieksme nav pieņemama, jebkādā situācijā!
11.05.2015 16:03 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Ko viņa zaudēs, aizejot:

1. dzīvesvietu. Iet pie kādas draudzenes? uz cik ilgu laiku?; viesnīca?; krīzes centrs?

2. vismaz daļu ģimenes ienākumu. Pat ja ņemam vērā bērna kopšanas pabalstus + (ar laiku) alimentus, tad tomēr, ņemot vērā to, ka īre jāmaksā vienai, paliks naudas mazāk.

3. Potenciālu palīdzību bērnu kopšanā. Šobrīd baigi nepalīdz, bet - ir cerība, ka atsāks palīdzēt. Vienai cita valstī nav ne mammu, ne māsu, ne omīšu, ne draudzeņu, kurām iedot bērnus pieskatīt ja vajag, piemēram, doties uz darba interviju (par frizētavām un SPA nerunāsim).

Noteikti vel kaut kas, bet ātrumā nenāk prātā.

Vai tas nozīmē, ka viss jācieš? Nē. Tas tikai nozīmē, ka vienai pašai sakraut čemodānu un notīties ir vieglāk, nekā to pašu izdarīt ar dvīņiem (katra padusē pa vienam, soma zobos) un bez ģimenes, pie kuras vērsties pēc reāla atbalsta.
11.05.2015 16:24 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Piekrītu tam,ka mammas zaudējums nevar būt pilnīgi 100 % iemesls tādai attieksmei.
ka tu zini? es gan uzskatu, ka ne tadi vien pigori var notikt. otramn ir izmisums, sap nenormali, bailes, nezina, apmulsums, dusmas, tik daudz dazadu emociju. un ja vel persona noslegta, ne[prot tas izradit,. tad tas nak ara kaa agresija. un uz kuru gan atlausies visvairak, protams, ka uz tuvako.

Ja iepriekš viņš tāds nebija, tad noticis kas vairāk esot lv

Ieprieks vinjs tads nebija jo ieprieks vinjs nebija piedzivojis tik tragisku zaudejumu. neviens nekad nezinam ka sada situacija rikosimies. ir tadi kuri visus sak atgrust un ielien tumsa kakta, ir tadi kuri saks dzert, balleties lai nav jadoma utt.

Protams, norma jau ta nav, bet nevajag sievietei skalot smadzenes.
25.05.2015 13:04 |

Reitings 7682
Ja cilvēks zaudē tuvinieku, var būt dusmas u.t.t, bet nejau mēnešiem

Alljo, tev visi majas? Mans tevs zaudeja abus vecakus ar isu laika spridi, ir pagajusi vairaki gadi, bet joprojam par to pat gruti runat, parak sapigi. Un vinjs ir pieaudzis, adekvats cilveks. Es joprojam sis tuvinieku naves neemsu lidz galam pardzivojusi, ja aizdomnasos man uznaks histeriskas raudas.
25.05.2015 13:07 |

Reitings 7682
. Varbūt viņš ir dusmu pilns, jo jūtas bezspēcīgs, varbūt izturas rupji, jo nespēj pārdzīvot un apvaldīt emocijas un baidās pazaudēt tevi un bērnus, tāpēc rupji atgrūž jūs, lai it kā padarītu maznozīmīgākus savā dzīvē, ja nu gadītos jūs zaudēt..
jap. es rikojos lidzigi pec liela smaga notikuma sava dzivee, savas attieicbaas ar virieti. ari atgrudu, biju loti riebiga kaut tam patieisba apaksa bija bailes, nenormalas bailes pazaudet to kas ir.
ar pratu jau saproti, ka labi tas nav, sada riciba atgruz, bet ir psihologiski gruti, tik gruti, ka skiet, prats uz bridi atsledzas.
25.05.2015 13:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits