Mazliet mulkiigs jautajums, bet taa kaa man ar draudzeni sanaca diskusija par sho, tad izlemu pajautat arii jums, meitenes, cik biezi jus mazgajat matus? :)
Man gan tā pieradināšana pilnībā strādāja. Šobrīd mierīgi staigāju 4-5 dienas, mati ir tīri, patīkami, reizēm pat sanāk visu nedēļu nodzīvot, ja pēdējās dienās pa mājām esmu. Bet jā, man ir biezi mati, iespējams tas arī kaut ko maina.
Es gan pārstāvēšu viedokli, ka reta mazgāšana tiešām palīdz. Pēc bērna piedzimšanas nebija laika un spēka pa vannas istabu dzīvoties. Vēlāk sākas matkritis, bērns mīlēja matos ķerties, līdz ar to mana ikdienas frizūra bija cope, kad nav pārāk redzama taukainība. Tajā laikā mierīgi varēju 10 dienas nostaigāt, tagad mazgāju reizi nedēļā.
3x nedela, mazgaju ar profesionalajiem schwarzkopf BC q10 schampuniem. Vienreiz panemu drauga parasto herbal essence sapmunu pa 2 euro un mati tresaja diena izskatijas vel tik labi kaa otraja, netaukojas tik ilgi.
2 reizes nedēļā, agrāk katru dienu mazgāju,jo ātri ātri sataukojās, tad kaut kā pārgāju uz katru otro dienu, tad nu tagad 2 -3 reizes nedēļā un mati tiešām ļoti skaisti ilgi turas tīri (l)
Katru otro vai trešo dienu. Ļoti karstās vasaras dienās - katru dienu, jo mati ''sasvīst'' līdz vakaram un tad izskatās pārāk nesmuki, lai es vēl nākošo dienu mēģinātu tādiem nostaigāt bez mazgāšanas.
Mazgāju ar visparastākajiem šampūniem no Drogām(šobrīd Gliss Kur).
Prasaas mazgaat katru dienu, bet censhos katru otro, sanaak citreiz treaho un tas arii tikai taadeelj, ka izmantoju nemazgaashanas dienaas Batiste sauso shampuunu. Bez sausaa shampuuna pat copi uztaisiit nevaru - tik taukaini kljuust jau peec vienas dienas.
Katru dienu. Citreiz sanāk, arī reizi 2 dienās. Bet tad 2.dienā jūtos netīra. Mati ir biezi, bet tas taukainums ļoti labi ir redzams. Lietoju parasto šampūnu un balzāmu.
Tā kā iepriekš te minēja, ka retāka matu mazgāšana samazina taukainību. Nezinu kā citām, bet manā gadījumā nekas nelīdzēs.. Izlaidīšu to vienu dieniņu un izskatīsies, ka neesmu mazgājusi matus nedēļu! :-/