Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Matu klipši

Reitings 23
Reģ: 08.04.2015
Sveikas :)
Vai kāda ir izmēģinājusi matu klipšus? iet runa par matu piaudzešanu :D
esmu izskatījusi visādu veidus-un manuprat lai pirmajā reizē man pilnīg pietiktu,ka matus piespraužu pie saviem matiem..... bēeet es nesaproti cik ilg viņ tur turas? ja velos sataisit asti vai nav kunkuļ,spradzes pa gaisu.. :D
vispar kurš efekts būt vislabakais-negribu gaidīt kad izaugs savējie :D
09.05.2015 16:47 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
esmu lietojusi clip in matus. cik noprotu tas ir tas par ko tu runaa.
vinji turas labi ja kartigi un pareizi ieliek bet pirms guletiesanas ir/butu velams njemt ara.
Pasai bija mati garuma nedaudz pari pleciem, klat liku lai ir gandriz lidz pakalai. Izskatijas burvigi, bet jasaka, ka es pilnigi valja nekad nenesaju. Bija vai nu augsa atsprausti vai augstas astes utt. Lielaka probema, vismaz man, atrast kreasu kura pilnigi atbilst savam tonim. Tas nosaka visu, cik dabigi izskatisies
10.05.2015 12:59 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
p.s. asti taisot, vispar celot matus augsa, klipsi jliek eksaa saadak. Ieraksti youtubee high ponytail with clip ins
10.05.2015 13:00 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
Lielaka probema, vismaz man, atrast kreasu kura pilnigi atbilst savam tonim. Tas nosaka visu, cik dabigi izskatisies

taa jau nav liela probleema, vinjus var nokraasot.

un obligaati jaapiegriez ,lai izskattas normaali + tajos treshu komplektos tie mati loti plaani, man naacaas pirkt klaat un pieshuut pashai veel rindu, lai neizskatos peec pluukaatas vistas :D vispaar man tie piesprauzhamie nepatika
10.05.2015 13:04 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits