Sveikas meitenes, zinu stuba tēma būs, bet sasāpējās sirsniņa.
Bijām ar draugu un viņa paziņām(draugiem)aizgājuši nedaudz padejot. Vīriešu kārtas pārstāvji bija nedaudz iereibuši, un sāka runāt par dejošanu.
Mans draugs un viens no viņa paziņām apmeklē deju nodarbības, līdz ar to itkā joka pēc draugs izteicās, ka es varētu arī iet ar viņu kopā.
Un tad iejaucās viņa paziņa, pasakot to, ka diez vai es būšu piemērota, jo jābūt esot tievai un kaut kā tā...
Tajā momentā tik sāpīgi palika, jo jau tā man ir lieli kompleksi attiecībā uz ķermeni.
Šad tad saņemos nometu pāris kg. Arī pārdienas pavingroju, lai muskuļi cik nu ir, nepazustu.
Bet te pēkšņi šitā, tik aizvainojoši.
Protams, varbūt viņam ir taisnība, neesmu es tieva, neesmu kaulaina, man no mammas un vecmammas pirmkārt ir iedzimti plati gurnu kauli, līdz ar to arī dibens paliels.
Liekais svars man ir, atzīstu, kājas bišķi gurnos apaļīgas un nedaudz puncītis, bet nekad nebiju domājusi, ka kāds man acīs pateiks, ka esmu resna, tāpēc, ka pēc tā ko mūsdienās uzskata par resnu, es nelīdzinos.
Un tiešām, kāds sakars, vaitad apaļīgas meitenes nevar apmeklēt deju nodarbības. Laba dejotāja es neesmu, bet nu iemācīties kaut ko gribētu.
Taču šī izteikuma dēļ man sajūta, ka aizejot uzdeju studiju man pateiks, ka esmu pārāk masīva...
Vispār tagad negribās iet no mājas laukā liekas, ka visi skatās uz mani un domā- redz kur resnā cūka iet, burgerus pārrijusies... :-/
Man figūra ir tāda kā pievienotajā bildē. :/
Pati saprotu, ka jātiek no kg vaļā, bet trūkst gribasspēka, + draugam vienmēr patīk garšīgi ēst gatavot un tā kā viņam nav svara problēmu, viņš īsti nepiedomā pie kaloriju satura ēdienā.. :/