Paldies meitenes par viedokļiem.
Jāsaka,ka viss mūsu attiecībās ir labi,izņemot šo lietu.Neuzskatu to par lielu mīnusu,vairāk par tādu mīnusiņu.Visādi citādi mani viss apmierina.Par šo esam runājuši.Un lai gan viņš saprot,tomēr līdz galam nesaprot,jo to nav redzējis savā ģimenē.
Man mamma ir rukātāja,ar tēvu jau kādu laiku šķīrusies un viņai ir grūti strādāt divos darbos un vel māju berzt,ēst taisīt.Līdzīgi sanāk arī man.Divi darbi,viņam brīvāks,bet aizbrauc pie čoma.No vienas puses ir saprotams,bijusi gara darba nedēļa,daudz stresa darbā un gribas iedzert aliņu un paskatīties hokeju.
Es toties tajā laikā strādāju,jautāju vai viņš varētu aizbraukt uz veikalu.Jo jā,tas man būtu palīdzējis.Kaut vai tas,ka mani mājās sagaidītu.
Nav it kā bailes vienai, bet ir jocīga sajūta,pirmo nakti vienai gulēt.Tikai nedēļa pagājusi. :D
Esmu tādā kā dilemmā, man pašai ar sevi arī ir lai, tomēr neesmu fanā,ka viņš ir aizklīdis. :D Būs man jāzvana un jāsaka kā viņa mamma mēdz teikt:Ceļu uz mājām pazaudēji?:D
Nu jā,lieta vel tāda,ka esmu pirmā nopietnā draudzene un viņam šī ir pirmā kopdzīve.
Lieta tāda,ka ir par šo jāparunā,citādāk viņš nesapratīs. :D