Simpātiju izrādīšana?

Reitings 206
Reģ: 07.02.2015
Dienu no dienas, ieejot piemājas lielveikalā, ievēroju,ka tur strādā jauns puisis. Par apsargu.
Iepriekš viņu pilnīgi neievēroju. Darbinieks dara savu darbu un viss.
Kādu dienu vienkārši viens otru uzlūkojām un izveidojās acu kontakts.
Kaut kā šis par sevi vairāk man lika pamanīt tad,kad:
1.vairākas reizes,kad bija garas rindas,atvēra jaunu kasi vaļā,kur man arī bija iespēja pirmajai tikt un iepirkties;
2.kā aizeju uz veikalu,tā viņš 'nejauši' sāk staigāt gar plauktiem un pagadās,kur es esmu. Kā stāvu rindā pie kases,tā ieiet sarga telpā,kur skaidrs,ka ir novērošanas kameras.
Pēdējo reizi,ka biju veikalā, viņš tur satika savu draugu un redzēju,ka viņš viņam tā 'neitrāli' pamāja, lai iestājas aiz manis rindā,lai gan citas kases bija gluži tukšas. Pats man stāvēja aiz muguras un kā es smejos - elpoja pakausī :D Biju kopā ar mammu veikalā un pat viņa teica,ka apsarga puisis man dikti tuvu stāvējis aiz muguras un centies uz bankas kartes izlasīt vārdu.

Izrādās,ka mana dzīvokļa pretējās durvīs dzīvo viņam brālēns. Sanāca sagadīties,ka viņš ieraudzīja,ka es arī tajā pašā mājā dzīvoju, kā rezultātā - kā brīvdiena, tā te tik brauc. Iepriekš tik aktīvs nebija :D

Vai tiešām tā varētu būt simpātiju izrādīšana? Vnk gribas saprast,kas ir kas (cik nu to te tā var saprast) un kā man reaģēt. Skaidrs,ka pirmo soli laikam gan nesperšu uz sarunu vai ko vairāk.
06.05.2015 18:51 |

Reitings 206
Reģ: 04.10.2009
Varbūt viņš domā,ka zodz no veikala, kurā viņš strādā :-D
06.05.2015 22:47 |

Reitings 206
Labi,nevajag jau te aiziet galejībās. Nav jau tā,ka man iet aiz muguras vai izseko soli pa solim tajā veikalā8-) Pfff
06.05.2015 22:51 |

Reitings 148
Reģ: 19.09.2014
Uzsmaidi, pieej klāt un pasaki "Šķiet esmu redzējusi Tevi, ciemojamies pie mana kaimiņa. Nākamreiz ienāc pēc tam pie manis arī ciemos!" piemiedz ar aci un aizej :D
06.05.2015 22:57 |

Reitings 148
Reģ: 19.09.2014
Tāda nojauta arī, ka esi jauniņa :) skaisti, ka var arī tā justies, tādas gaišas sajūtas uzplaiksnīt ;) Un iepriekšējais komentārs varbūt joks, bet ja nopietni - ja viņš Tev ir iepaticies, nebaidies! :) Var jau arī gadīties, ka puisis sākumā izrāda uzmanību, bet vēlāk sāk justies kā dīvainis visu laiku lūrot un nokautrējās, vairs tik pamanāmi nepievērš uzmanību, izvairās un Tu atkal padomāsi, ka nepatīc viņam vairs:-D
06.05.2015 23:04 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
jā Juglas Rimi man ar vienmēr smaida, miedz ar aci, citreiz pat uzrunā

Man pilnīgi radās vēlme aizbraukt un paskatīties, kā tur tas notiek.

+++ man arī :D
07.05.2015 09:05 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Nu,protams, nepastāv iespēja,ka tu puisim neinteresē-kautrīgs. Viss ir kautrībā. :D
07.05.2015 09:06 |

Reitings 478
Reģ: 12.06.2012
Es par to pat nedomātu, ja viņš tiešām neizdarītu kkādu pirmo gājienu.
07.05.2015 09:36 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Nu nozodz tachu kaut ko, vareesi iepaziities klaatienee 8-) ha-ha-ha.

Ar puisi pat vaardins nav paarmiits, bet jau vesels staasts sacereets, tipiska sievieshu logjika. Njem veeraa arii to, ka var gadiities, ka vins vienkaarshi nosit laiku un neesi vieniigaa, kuras virzienaa blisina acis.

Veel sliktaaks scenaarijs buutu, ja tieshaam peec zagles izskaties un puisis vienkaarshi dara savu darbu, ja tu klainjo pa to bodi sapnjainaam aciim, peeti apsargu, stundaam iepeercies, nebriinies, ja izskaties peec zagles un puisis iegaaja kameraas ieuumeet Tevi un droshiibas deelj centaas vaardu izlasiit, lai veelaak zagleni vareetu atrast, ja nu kas. Jaa, tas izklausaas ljauni, tachu biezhi vien labi gjeerbtas daamiites miil nospert kaadu smarzhu pudeli vai kaadu citu suudu.

Bet atmetot manus shausmiigos scenaarijus un pienjemot, ka vins ir iemiileejies veikala klientee, vispraatiigaakais buutu kaa Neons teica, ielaikot kaut ko kaadaa sociaalajaa tiiklaa, ja Tava teorija ir pareiza, buus atbildes reakcija, ja teorija nepareiza, neko nezaudeesi, nav nekas briesmiigs paflirteet sociaalajaa tiiklaa. Tacu, kaa te viena ieteica, ziimiites iespieshana rokaa ar savu vaardu, tas gan ir stulbuma kalngals, pieljaujami, ja esi tiine nevis pieaugusi sieviete. Ja tieshaam klaatienee veelies spert pirmo soli, var tachu pajautaat, vai vins zina, vai ir vai nav taada un taada prece shinii veikalaa vai kaut ko tamliidziigu tikpat banaalu un uzsaakt sarunu, tad arii redzeesi reakciju.
07.05.2015 09:49 |

Reitings 774
Reģ: 16.01.2015
Nu gan čūskas,uzreiz epopeja sacerēta par to,kā meitene puisim nepatīk. Pašām gan jau tikai sētas nogribējušies runči pievērš uzmanību,tāpēc arī citām jābojā viss prieks.(t)
07.05.2015 09:52 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Sarp aizdomaam par zagshanu un iemiileeshanos ir kaut kaads vidusceljsh. Te noteikti nav ne viens ne otrs. Aizdomiigai meitenei diez vai meeginaas vaardu uz kartes izlasiit un diez vai saaks staigaat nopakalj tieshi peec acu kontakta.
Ir vinja vieniigaa vai nav arii nav iisti svariigi. Iepaziishanaas saakumposmaa biezhi vien ir vairaaki varianti. Cilveeku tikai redzot dazhas reizes nav pat zinaams vai vinjsh piekristu vispaar tikties kur nu veel kaut kas vairaak.

Kaut ko nozagt arii nav slikta doma. Kad aizturees, pateiksi ka aizmirsi kasee iedot. Kaut ko taadu, ko nenjem katru dienu, piemeeram, lietussargu panjem, piekabini pie ratinjiem tajaa pusee kas tuvaak kasei, kasiere nepamaniis.
07.05.2015 11:41 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Kaut ko nozagt arii nav slikta doma. Kad aizturees, pateiksi ka aizmirsi kasee iedot. Kaut ko taadu, ko nenjem katru dienu, piemeeram, lietussargu panjem, piekabini pie ratinjiem tajaa pusee kas tuvaak kasei, kasiere nepamaniis.

Vēl var sākt ēst cepumus no kastēm, ja nāk klāt, saki, ka tikai pagaršo, vai vērts pirkt! Tikai neēd neko tādu, kas var zobos ieķerties, lai nav neglīts skats, kad pavedinoši smaidīsi. Ja šī doma nepatīk, vari iet rakāties ar rokām pa salātu traukiem, apmētā pārējos ar olīvām, kad apsargs nāk klāt, paķer saujiņu olīvu, met viņam virsū un skrienot apkārt siera stendam, ķiķinot bļauj "nenoķersi mani, nenoķersi mani!". ;)

Ja nopietni, piekrītu idejai, ka vienkārši jāpajautā apsargam, kur ir prece "X". Vai arī izliecies, ka kaut kas ir tik augstu, ka nevari aizsniegt. Zagt gan neko nezodz, tas nav prāta darbs.
07.05.2015 11:55 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Nu neieteiktu kko mēģināt nozagt, lai iepazītos ar apsargu. :-D Sakarīgākā ideja likās par lapiņas iedošanu ar vādu un nr. Man viens puisis tā izdarīja, kad braucu slēpot uz kalnu. Viņš tur strādāja pie pacēlāja. Kad braucu augšā viņš iedeva to kartoniņu ar laiku. ķipa man laiks esot beidzies un esot jānomaina tā lapiņa. Es paņēmu un ieliku kabatā. Kkā neaizdomājos par to visu, jo uz kalnu biju pirmo reiz, tāpēc nezināju kas un kā :-D Braucot mājās visu pārliku citā jākā pat nepaskatoties kas tur ir. Pēc vairākām dienām tik iebāzu roku kabatā un atcerējos par to kartoniņu. Paskatījos kas tur rakstīts, un tad ieraudzīju telefona nr un vārdu. :-D
Tā, ka mēģini. Ko tu zaudēsi? Neko. Lielākas iespējas, ka iegūsi. Labāk izdarīt, nevis neizdarīt un pēc tam domāt, bet varēja tak būt viss savādāk.;-)
07.05.2015 12:03 |

Reitings 3925
Cosmo Zhults atnaaca. Zini taa meedz buut, ka aiznjemti cilveeki iepeerkoties lielaa prechu guuzmaa kaut ko tieshaam meedz aizmirst iedot pie kases; taadas lietas kas piekabinaats pie ratiem vai pasistas padusee un ko nepeerk katru dienu. Ne katrs kursh iznesis preci no veikala ir ar noluuku to nozadzis vai izlicies, ka zog lai pieveerstu apsardzes uzmaniibu.
07.05.2015 12:04 |

Reitings 206
Zagt nu noteikti neko netaisos! Beidzat...

Drīzāk man arī ir variants (ko arī citi man ieteica), lai pajautāju kādu preci,kur tā atrodas,ka nevaru atrast.
Pat kad esmu gājusi ar mammu vai kādu draudzeni uz veikalu,tad pat viņas ir iesmējušās,ka var tik uzkrītoši redzēt,ka apsargs uzreiz arī lavierē gar plauktiem un tad tā netīšām izlien turpat,kur esmu es. Ei nu saproti,varbūt tāda bieža sagadīšanās :D Vienreiz pat nedaudz saskrējāmies un ceļu nesadalījām :D
07.05.2015 12:13 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Quince, ja tu par mani, tad neko žultainu savā komentā neredzu. Un ja jau tev patīk tā ideja, tad kas tev liedz iznest tukšu veikalu? Bet tāpēc nav jāmāca citi uz glupībām. Beigās apsargam priekšstats par viņu mainīsies un tieši šitāds gājiens visu sabojās. Vajag padomāt arī uz priekšu, ne tikai par to brīdi.
07.05.2015 12:13 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Wendy, tas bija par mani, jo pirmā izteicos negatīvi par ideju kaut ko nozagt. Neko sliktu Quince nedrīkst teikt, arī tad, ja viņa runā absolūtas stulbības. :D
07.05.2015 12:15 |

Reitings 3925
Wendy1, tas nebija uz Tevi domaats, kad es rakstiiju Tava kometaara nebija.
Neesmu nekad neko zagusi un nevajag man pieshuut lietas kuras neesmu teikusi.

Vienreiz pat nedaudz saskrējāmies un ceļu nesadalījām

Tev vajadzeeja vinu no kaajaam nogaazt. Palaidi izdeviibu garaam.
07.05.2015 12:16 |

Reitings 206
Quince,tas bija pirmsākumos! :) Un tas nav manā stilā,svešu cilvēku gāzt no kājām nost. Diez cik labi izskatītos - meitene nogāž čali no kātiem :D :D :D
07.05.2015 12:17 |

Reitings 3925
Samonija, paldiez Tev par teemu. Vismaz kaut kas interesants viirieshu forumaa. :D
07.05.2015 12:19 |

Reitings 206
Ironija? 8-)
07.05.2015 12:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits