Aptauja sievietēm!

Reitings 9
Reģ: 23.04.2015
Vēl palicis tikai mazliet un maģistra grāds būs kabatā. Lūdzu palīdziet aizpildot aptauju, lai varu jūnijā saņemt ilgi un grūti sasniedzamo diplomu!

Lūgums sievietēm ar partnerattiecībām aizpildīt aptauju! Tā prasīs apmēram 10 minūtes unatbildes tiks ņemtas vērā apkopotā veidā.

Aptauja atrodama šeit:

https://docs.google.com/forms/d/1KilSH_zL1CG6OE2rd4TRvoaoL7J6vEvZ8d7T3USWg_I/viewform
06.05.2015 13:48 |

Reitings 389
Reģ: 08.12.2012
Mans sunja deguns saka, ka anketas autors ir statrptautiska autoritaate savaa laucinjaa, taatad nav latvietis, un anketa smird peec slikta tulkojuma no anglju valodas, ko iespeejams paveicis kaads vieteeja meroga attieciigaa laucinja neprofesionaalis, ja studentei pat nav tiesiibas izmainiit lociijumu, lai anketa buutu sakariiga.

++++++++++++
Es tieši par to pašu, ka tas tulkojums ir pie vainas!! Nu tak tas autors šai anketai, kuru izmanto dažādās valstīs diezin vai pats ir viņu tulkojis visās valodās un ne jau nu viņa tika oriģināli uzrakstīta latviešu valodā, tapēc arī tāda neizpratne par to murgainumu, jo latviešu valodā, sorry, bet šī anketa tiešām ir murgs
06.05.2015 17:08 |

Reitings 389
Reģ: 08.12.2012
Žēl ka Jūs neaizpildījāt aptauju, katra atbilde man ir ļoti svarīga, bet tas nekas.

Nu bet tev saka, ka neaizpildīja, jo nesaprata tos jautājumus. Es arī sākumā domāju, ka meitenes ir pārak agresīvi noniecinājušasšo anketu, tapēc pati domāju ieiešu un izpildīšu, gan jau nav tik traki kā te visas pārspīlē.. tomēr ir gan. Varu arī aizpildīt kkā aizpildīt to anketu, ja tev nav svarīgi rezultāti, bet tad pasaki, kas ir jaatbild tajā pēdejā blokā
Un pēdējā blokā ir jautājus, kādi jūs esat - par ko iet runa - mani vai vīrieti? ja par mani, tad kāpēc atbildes ir 3.formā - "ir dusmīgs"?!

Es jau to jautāju, bet tu neatbildēji. Par ko tad jāatbild, par mani vai par manu partneri?
06.05.2015 17:14 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Miilaa, daargaa teemas autore, esmu zhultaina tas tiesa, bet ne uz tevi personiigi, bet uz taviem pasniedzeejiem un augstaako izgliitiibu Latvijaa kaa taadu.

Miilaa, jaukaa meitene, runa ir par magistra graadu. Magistra! Te atbildiigos ir jaaliek paar celi un jaarstee ar dakteri beerzinju kameer dupsis uzpampst kaa Niki Minaazh.
06.05.2015 17:15 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Es droši vien tādā gadījumā meklētu anketu oriģinālvalodā un vai nu tulkotu pati,

Augstskolas studentam ir jaabuut speejiigam pasham iztulkot. Man arii negribeetos njemt tik sliktu tulkojumu un lietot savaa diplomdarbaa, pasniedzejam noteikti pateiktu ka mani taads tulkojums nepaarliecina. Tomeer cik saprotu no autores, tad vinjai ir jaanjem jau iztulkotais variants un izmainiit nedriikst ne rindinjas. Es tikai domaju, ka vinja droshi vien vieniigaa studente, kurai shaada anketa jaaizmanto.... Un neviens neko nesaka, neveershas pie anketas tulkojuma autora, netaisa jaunu tulkojumu galu galaa? Kaa tas ir iespeejams ka akadeemiskaa videe kaads iztulko anketu un nevienam nav tiesiibu to tulkot pa jaunu vai labot? Un pasniedzeeji ar prieku dod un ljauj izmantot shaadas anketas saviem studentiem??? Kas taa par augstskolu un pasniedzeeju?
Kas tulkoja arii netiek atbildeets.:-/
06.05.2015 17:23 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Iesāku pildīt anketu un...neaizpildīju līdz galam.

Tik daudz nesaprotamu formulējumu!!! Bāc...kā es varu raksturot sevi, ja ir apgalvojums 'Ir runīgs' utt. Murgs,ne anketa!|-)
06.05.2015 17:29 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
vinjai ir jaanjem jau iztulkotais variants un izmainiit nedriikst ne rindinjas. Es tikai domaju, ka vinja droshi vien vieniigaa studente, kurai shaada anketa jaaizmanto.... Un neviens neko nesaka, neveershas pie anketas tulkojuma autora, netaisa jaunu tulkojumu galu galaa?
Varbūt šo ir tulkojis viņas maģistra darba vadītājs (tā nu baidās apvainot, izvēloties citu)? Man grūti iedomāties, kāpēc lai tas būtu aizliegts ņemt citu, labāku tulkojumu (vai, ja tāda nav, tad tulkot pašai / nest profesionālam tulkam).
06.05.2015 17:42 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Sieviete, saproti vienreiz, tev ir sūdīga anketa. Ko var liet katrā lapā pa paltragam,lai attaisnotos? :D
06.05.2015 17:43 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Noformulēts tiešām sūdīgi, it kā to būtu darījis sveštautietis, bet autorei nevajadzētu par to dusmoties uz mums, jo galu galā tieši autorei vajag patiesas un ticamas atbildes, tātad ir jādara viss, lai anketa būtu respondentiem saprotama. Citādi ir komunikācijas barjera, un nekas nenotiek.
06.05.2015 19:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits