Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Attieksme pret sevi

Reitings 1
Reģ: 04.05.2015
Kā jums liekas, cik liela nozīme ārējām izskatam ir attieksmē pret sevi? Cik atceros, visu mūžu, par cik ir diezgan vàja psihe un vājš gars, izjūtu iekšēji tādu attieksmi pret sevi kā pret neko, kā pret lupatu. Tas šausmīgi traucē attiecībās ar līdzcilvēkiem, iegūt draugus. Pilnīgi šķiet, ka man iekšēji atbalsojas, kad nodomāju 'esmu nekas'. Dvēsele pilna, gribētos izraudāties un dabūt ārā to visu. Vai kādai ir/bija tāpat? Vai psihologs līdz dabūt ārā to iekšējo sāpi un izraudāties. Kā tas notiek?
04.05.2015 17:47 |

Reitings 1620
Reģ: 22.05.2014
Ļoti liela nozīme, no tā jau rodas tas pašnovērtējums... Ja Tu sev neliecies skaista, tad arī pašnovērtējums ir zems.
04.05.2015 17:49 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Nu tīņa gados kad hormoni valda tad varbūt uz kādu bŗidī bija sādas pašnoniecināšanas domas, bet nu tas pāriet :D :D :D
04.05.2015 17:50 |

Reitings 1620
Reģ: 22.05.2014
Tev ir jāsāk darīt kaut kas tāds, kas patīk, redzēt savus panākumus un redzēt, ka tev ir arī lietas, kas izdodās/padodās tad jau arī tu vairs nedomā, ka neesi nekas...

Psihologs varbūt arī varētu palīdzēt, jo tam visam apakšā ir noteikti kāds bērnības notikums.
04.05.2015 17:52 |

Reitings 100
Reģ: 01.03.2015
Es drīzāk teiktu, ka nozīme ir tam, kādu tu sevi redzi. Tu vari būt skaistākais cilvēks uz Zemes virsmas, taču tas neko nedos, ja tā nejutīsies. Sāc ar mazām lietām, brīžiem, kad jūties skaista, un ar laiku sapratīsi, ka patiesībā nav nemaz tik slikti, kā tev (?) liekas. Vismaz man tā bija. Iekšējam nemieram tikt pāri ir daudz grūtāk, taču arī tad ir vienkārši jāapzinās, ko tu dari/nedari, labu vai sliktu un ko vajadzētu mainīt attieksmē... jāsāk sevi vērtēt un uzslavēt, kad pienākas. Vismaz man ir tāds rīcības plāns, jo pašai pašlaik ar šo to jātiek galā. Katrā ziņā - galvu augšā! Tu to vari! (:
05.05.2015 00:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits