Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

PLUS SIZE MAIJA STILS

Reitings 168
Reģ: 21.04.2015
Liekam bildītes kā ģērbties maijā!
03.05.2015 16:20 |

Reitings 168

06.05.2015 17:29 |

Reitings 168

13.05.2015 20:15 |

Reitings 69
Reģ: 18.11.2014
Nekad jau laikam nesaparatīšu kādēļ cilvēki ar lieko svaru domā ka viņi tiek apbižoti? Neviens Jums ikdienā sejā nelec.(t)
Turklāt jums ir tik viegli nomelnot slaidus cilvēkus. Nu atvaino mani ja ir diezgan DAUDZ tādas sievietes kam ir ātra vielmaiņa un pieņemties svarā ir prakstiski neispējami un tu vel vari atļauties šos cilvēkus saukt par dēļiem un slimiem vai vel nezin kā.
Ja plus size var laika gaitā notievēt ( ja vien nav akurāti kāda slimība) tad tās dāmas kam ir ātra vielmaiņa neko nevar izdarīt, lai mainītu savu izskatu. 8-)
Pati neesmu nekāds dēlis bet būtu priecīga ja varētu kaut kā uzēst kādu pāris kilogramus, bet manā gadijumā tas nav iespējams, lai vai cik daudz un kā es ēdu.:-/

Tieši šī iemesla dēļ es esmu slaido cilvēku pusē, jo bieži vien mēs ieguldam daudz vairāk darbu savā ķermeņa pilnveidošanā nekā tie kas te čīkst par to ka viņus tik ļoti nomelno.
Nevienu neinteresē cik resna tu esi vai neesi, bet tādēļ ka tev nepietiek motivācija nomest savu lieko svaru nav uzreiz jānorej tie kam tas ir izdevies vai tie kas ir no dabas slaidi.(e)
18.07.2015 01:04 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits