Man pasmaidīt lika tas, ka tieši tās sievietes, kuras ir par to, ka plus size izskatās pievilcīgi un saka, ka nekādu kašķi nemeklē, pašas iekrīt galējībās, katrā savā komentārā uzsverot vārdu dēļi. Es nesaprotu, kāpēc cilvēkiem vienam otru jānozākā par izskatu. Ja vien tas tiešām nav iedzimts, tad plus size sievietes lielākoties ir apmierinātas ar savu apaļumu un neiet uz trenažieru zālēm pat ja vajadzētu, taču ja cilvēks ir, kā te saka, dēlis, tad tur neko nevar labot. Atklāšu lielajām dēļu nīdējām, ka cilvēks piedzimst tāds kāds viņš ir un tieši tāpat kā jums kremt tas, ka acīs pasaka "tu esi resna!", ir sievietes, kuras visu mūžu mokās kompleksos par savu neizteiksmīgo augumu un vēl lasa par to kā citas ņirgājas par to, ka ir taču tik jautri par dēļiem paņirgāties. Ja tāda ir cilvēku attieksme vienam pret otru, tad mani tiešām vairs nepārsteidz tas, ka plus size sievietes visbiežāk pašas ir tik neapmierinātas ar savu dzīvi, ka cenšas sevi apliecināt vismaz kaut kādā veidā - un internetā to taču izdarīt ir daudz vieglāk.