Jaunietis tādus var atļauties? Bet ja godīgi, izskatās abi pretīgi:-/ ,bet tas ir tik mans viedoklis. Sākuma izfunktierē ,kādam mērķim to autu vajag, ko gribi redzēt un tad piemeklē autiņu.
Ja nu kas žiguli visi pērk un to pierāda fakts, ka tikai žigulis var atļauties ražot auto 30 gadus no vietas bez būtiskiem vizuāliem un tehniskiem uzlabojumiem (vienkārsi ģeniāla uzbūve) Bet tos buržuju auto jau neviens nepērk tapec visi bmw, mersedesi ik pa 2 gadiem laiž jaunus modeļus klajā vai to uzlabojumus :D Jo reāli to konstrukcija sūkā un nekad nebūs tik ģeniāla, kā krieviem, kuriem autobūve nav jāmodernizē 30 gadus
Nesaprotu,kaapēc tik daudzaam patīk BMW? Dēlj taa ,ka BMW? :D :D
Es pirktu 5. Evo, vai STI subaru , ja būtu nauda. Bet taa kaa man nav, es ceru tikt pie II golfa :D
es skatos ka daudzām meitenēm patīk sadomazohisms :-D Vēlēties 2 golfu kā ikdienas transportu, ja var atļauties jaunāku golfu ir stulbi :-D
Tak ar otro golfu braukt ir tāpat, kā ar žiguli tik vienīgā atšķirība, ka priekšpiedziņa, nekādu ekstru, pat stūres pastiprinātaja nav :D Nu lab ir jau daži 2 golfu modeļi, kas ir pat ar automātu, bet Latvijā nenojātu tādu dabūt ir grūti :-D
Golfs vispār ir domāts mazohistiem:D Ir dzenāts Golf II GT versija, ir III dzenāts ,IV, V un arī VI ,visi viņi ir briesmīgi, pārāk mazi ,pārāk augstu pacelti, pārāk nestabili ,pārāk kā zirga rati:D