Palasīju diskusijas par micerālajiem ūdeņiem, nopratu, ka varbūt kāda var padalīties ar atsauksmi.
Ziemas laikā, uz vasaru mazāk, ir izteiktāka sausa āda, velētos atrast micerālo ūdeni, kas nekairina sejas ādu un nepadara pleķainu, jo man ir arī jutīga sejas āda.
Iesakiet kādu līdz 6.00 EUR.
Pašlaik esmu dalītās domās starp - Garnier rozā miceralo ūdeni vai Loreal:
Par cik man ir diezgan problemātiska āda, lietoju aptiekas micerālos. Taču starplaikā izmēģināju arī Loreal, teikšu, ka nekāda vaina nav, man patika. Nākošreiz nopirkšu zaļo, liekas, tas būtu manai ādai vairāk piemērots.
kosmetoloģijā kaut kā ir iegājies, ka zaļā krāsa uz iepakojumiem (kad pārējie zīmola līdzekļi ir citā krāsā, nevis visa līnija zaļa) liecina par to, ka tas ir paredzēts taukainai/kombinētai. Sarkanais/rozā - kuperozei, jutīgai ādai, utml.
Es arī lietoju vai nu Bioderma vai Biotherm. Uzskatu, ka ir vērts piemaksāt tos dažus eiro, bet kosmētika ir tiešām laba :-) It sevišķi ja ir jūtīga āda.
Attirošie lidzekli gan nav tas kur ir verts investēt; to funkcija ir attīrīt un viss. Uz adas tie padzīvojas lidz minūtei un tiek noskaloti nost.
Uz adas paliekošajos līdzekļos ir verts iztērēt mazliet vairak- krēmi, serumi, fluidi un varbūt arī toneris un maskas.