Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Frizūru paraugi

Reitings 64
Reģ: 08.03.2015
Sveikas maijā!

Bieži pa frizētavam, saloniem nestaigāju, bet nupat sāku apsvērt, ka vēlētos kaut ko pamainīt matu beztēmā - atauguši pāri pleciem, diezgan vienāda garuma.
Agrāk ir bijis tā, ka aizeju uz frizētavu un nezinu, ko īsti vēlos, tad apgriežu parasto pakapenisko un ir jau labi.

Tagad saku domāt, ka varētu tomēr palūkoties, kāds vispār ir frizūru piedāvājums?
Interesē tāds ROMANTISKAIS stils, lai nav kaut kas ekstrēms, vienlaikus nesarežģīts, bet pakāpenisks griezums ar šķipsnu saspēli.

Varbūt kāda zina jauku internetlapu (LV, RU, ENG), kur var aplūkot frizūru paraugus?
02.05.2015 07:28 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Tas ir kā? Mājas lapa kur ielādēt savu bildi un tad piemērīt dažādus matu veidus?

Vai vienkārši bildes ar smukiem matu griezumiem?
02.05.2015 09:26 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Es pati personīgi atrodu internetā bildi kādu man patīk un kādu griezumu vēlos. Tad eju ar to bildītes pie friziera un s aku ka vēlos šādu griezumu. Man arī nogriež tādus. Meklēju google.lv pēc dažādiem atslēgas vārdiem. Un tik skatos. Vai pinterest.com arī pēc dažādiem atslēgas vārdiem. Man pagaidām ir karē griezums.
02.05.2015 09:29 |

Reitings 64
Reģ: 08.03.2015
Laikam jau vienkārši "bildes ar smukiem matu griezumiem". :)
02.05.2015 21:20 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits