Es neizprotu arī domu kā tādu,iet tur strādāt.
Nu es gan to sauktu par izaugsmi, ja no jaunińā vēlāk kłūsti par ēstuves vadītāju. Bet nu kādi kuram tie standarti.
Par 20 maiņām pa 8 h pēc pārbaudes laika sanak 477eur. uz rokas Tas ir par darba dienām.
Par 20 maiņām pa 8 h pēc pārbaudes laika sanak 477eur. uz rokas Tas ir par darba dienām.
Ja tā summa ir reāla, tad priekš studenta nav slikti kā pagaidu darbs.. dažas labas skolotājas bērnu dārzu audzinātājas (zinu ir paziņu lokā) ar augstākajām izglītībām saņem apmēram tik pat ap 500 EUR ja strādā normālu slodzi neņemot neko baigi papildus un nerakstot nekādus ES projektus.. tā ka nav nemaz tik slikti..
Šis man vienmēr ir fascinējis studenta priekš studenta nav slikti
Ar ko tad students atšķiras no parastā cilvēka? Pārtika, īre, komunālie+vēl un vēl izdevumi. Tādi nepastāv,jo students? Vai ar vārdu students saprot- četri gadi kojās ar roltonu rokās?
Es- skolotāja ar 3 augstākajām izglītībām saņemu 450 uz rokas Es nečīkstu par algu, es vismaz kaut ko daru sabiedrības labā. Draugs ar tādu pašu slodzi saņem vairāk kā 2500 uz rokas.
Par bērnudārza audzinātājām - ja strādā valsts dārziņā, tad 500 ir uz papīra.
Šis man vienmēr ir fascinējis studenta priekš studenta nav slikti
Ar ko tad students atšķiras no parastā cilvēka? Pārtika, īre, komunālie+vēl un vēl izdevumi. Tādi nepastāv,jo students? Vai ar vārdu students saprot- četri gadi kojās ar roltonu rokās?
Šis man vienmēr ir fascinējis studenta priekš studenta nav sliktiVarbūt ar to, ka studentam nav pieredzes un zināšanu, lai mērķētu uz darbiem ar algu 1000 + EUR? Studentam galvenais ir mācīties, darbs ir tikai kā papildus ienākumu avots. Tracina cilvēki, kas domā, ka zaļi gurķi tūkstošus pelnīs :D
Ar ko tad students atšķiras no parastā cilvēka?