Ella10 - nobildeshu pirms un pec :-) ja nebus atskiriba neradishu bildes, bet vnk pateikshu , ka bija drankjis, bet ja bus rezultati padalishos ar bildi
Cosmo jau esmu labi salielījusi oil pulling metodi. Zobi tiesām baltaki un veselāki palikuši, bet es lietoju visparastāko saulespuķu eļļu kas dod ne mazāku efektu kā kokosriekstu ella.
Tu esi neticami pārmaksājusi.
Ai, nu bet šim pasākumam parasti izmanto pliku kokosriekstu eļļu. Nezinu, kas tad šajās paciņās tik īpašs un savādāks kā parastajā eļļā
Tā tā, par so mazliet sikāk:-D Tātad zobu baltināšanai lieto kokosriekstu eļļu? Man kā muļķītei pastāstiet varbūt, kur tādu var nopirkt un vai tiešam ar viņu vienkārši paskalo muti, lai es nesadaru kādas nepareizas muļķības :-D
Ella, der jebkura pārtika lietojama nerafinēta ella. Ella kada gadījuma darbojas kā šķīdinātājs kurš pievelk baktērijas (ella eļļā šķīst); līdzīgi kā ella izšķīdina dekoratīvo kosmetiku uz sejas. Lieko no mutes izskalo ar siltu ūdeni un atlikumus iztīra ar suku un pastu.
Visas šīs gatavas oil pulling eļļas ir visparastākās eļļas kam pievienotas atsvaidzinošs vielas.
Varot gan kokosriekstu, gan saulespuķu, gan olīveļļu, praktiski visas dabiskās un nerafinētās. Neesot laba rapšu eļļa un citas, kas ir rafinētas, t.i., tādas, kuras arī vairākums tomēr nekādā veidā neizvēlas lietot uzturā...
Quince - tapec jau ari pasutiju shos, jo man jau skebina ellas smaka. Tapec zinu, ka lai es pec vienas reizes neatmestu man vajag kko garshigaku/smarzigaku :-D
Pec shiim 14 varbut pameginashu parasto kokosriekstu ellu :-)