Nejūtu drauga atbalstu

Reitings 187
Reģ: 22.04.2012
Esam kopā vairāk kā divus gadus. Līdz šim viss bijis jauki. Protams strīdējāmies kā jebkurš cits pāris, bet viss normas robežās.
mēs dzīvojam īrētā dzīvoklī. Par dzīvokli maksāju es. Šo dzīvokli īrēju jau pirms bijāmpazīstami. Viņš savukārt maksā par lauku māju un par savas mammas dzīvokli.
Kādu laiku atpakaļ es pazaudēju darbu. Par nožēlu, arī viņam ar darbu negāja spīdoši. Sanāca diezgan paknapināties. Bet tad viņam viss plus mīnus nokārtojās. Tika pie liekas naudas. No nākamā mēneša sāks strādāt jaunā darbā. Es darbu joprojām neesmu atradusi. Līdz šim no papildus ienākumiem par dzīvokli samaksāt izdevās. Pagājušo mēnes visas manas rezerves beidzās. Palūdzu viņam lai šomēnes samaksā. Un tas izvērtās par gadsimta strīdu. Viņš atteicās maksāt par dzīvokli, kaut gan zināju, ka viņam ir lieka nauda. Viņš paziņoja ka viņam tas dzīvoklis nav nemaz vajadzīgs, un ja es nespēju par to samaksāt, tad mēs varam dzīvot pie viņa mātes. (Ar viņa māti man attiecības ir tik sliktas, ka mēs pat nesarunājamies).
Galugalā caur pamatīgiem strīdiem mēs nonācām pie tā, ka viņš man aizdeva naudu, jo es zināju, ka mēneša sākumā man būs papildus ienākumi.
Diemžēl tie nebija tik lieli, cik plānoju un es viņam atdevu tikai pusi summas. ( jāpiebilst, ka laiku atpakaļ viņam arī bija finansiālas grūtības uz mirkli un es toreiz viņam iedevu naudu, lai segtu mātes dzīvokļa izdevumus).
Šomēnes diemžēl arī pietrūks 100 eiro lai samaksātu par dzīvokli. Uz ko viņš atbildēja - es par to neko vairs negribu dzirdēt. Tiec pati galā. Galu galā es paņēmu ātro kredītu.
Un tagad es jūtos šausmīgi... Man blakus ir mans pasaulē mīļākais cilvēks, viņam ir nauda un man ir jāņem kredīts....
Smaga sajūta.
Vispār, man arvien vairāk jūtās, ka viņam ar mani ir labi tikai tad, kad man viss ir kārtībā. Tiklīdz kaut kas nav tā kā vajag, viņš novēršas, kļūst neatsaucīgs nemīļš. Viņam nerūp manas lietas. Tas ar ko es nodarbojos.
Vispār šobrīd man šķiet, ka viņam rūp tikai nauda.
30.04.2015 02:07 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Kāda jēga te kaut ko teikt? Autore pieder tai sieviešu daļai, kas grib būt darba zirgs un vilkt visus dzīves smagumus uz sava kakla. Žēl tikai, ka tādu attiecību modeli pēc tam redz arī bērni.
30.04.2015 12:13 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Palasīju tālākos komentus.
Ir viegli pateikt - pamet. Bet tà arī ir bezatbildība, manuprāt. Jā, viņš mani ir sāpinājis, bet pamet ir liels un skaļš vārds.

Pffff kāpēc tu mekle padomu, ja tāpat visu zini? Normāli aizstāvi :-D Izskatās, ka tev patīk mocekles loma. Nu nekas, nebūs šis uzradīsies cits, kam tu būsi labs upuris. Vieta tukša nepaliks.:-D Nedaudz atgādina alkoholiķi un viņa līdzatkarīgo. Te gan nedaudz savādāk, bet doma tā pati.
Vismaz sev atzīsti, ka tev bail palikt vienai. Baidies, ka citu neatradīsi. Nevis sāc aizstāvēt. Tak atver acis un izlasi vēl reiz savu tekstu. Ne jau tāpat vien aiz gara laika to uzrakstīji.
Ja no visa šitā gūsti baudu un gribi vēl kādus pāris gadus ķert kaifu, tad nečīksti, sakod zobus un velc :-D
Daudzas meitenes arī te ir diezgan skaidri visu uzrakstījušas.
30.04.2015 12:14 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Sieviete, ja tava draudzene nāktu ar šādu bēdu pie tevis, ko tu viņai ieteiktu darīt?

Es nekad nespētu būt kopā ar cilvēku, kurš pie šādas situācijas ar maz naudām, ka nevaru savilkt galus kopā, redzēdams, ka man iet slikti, pasūtītu mani dirst, es tad viņu pasūtītu dirst ar visām viņa itkā labajām īpašībām. Viņa itkā labās īpašības uzreiz pazustu. Jo man ir svarīgs atbalsts no otra cilvēka, vismīļākā, kas ar mani dzīvo kopā un ar kuru vēlos veidot nākotni. Jo man vajag cilvēku blakām, lai, kad es justos slikti, viņš darītu visu iespējamo, lai justos labāk. Bet šeit nav tā. Tev ir slikti un viņš liek justies tev vēl sliktāk. Tā attiecībās nav jābūt.
30.04.2015 12:25 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Autore, varbūt gribi arī kādu manu rēķinu pie viena nomaksāt ??
30.04.2015 12:26 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Kas tas par vīrieti? :-O

Nu nezinu,man šķiet,ka tā jau nu ir ļoti slikta īpašība,lai būtu iemesls šķirties. Viņam tak pilnīgi pie vienas vietas par tevi,nemaz nerūpējas. Man šķiet normāli,ka vīrietis maksā par dzīvesvietu... Es tiešām silti iesāku - neplāno ar viņu ģimeni,tu vari atrast gadīgu, mīlošu vīrieti :-)
30.04.2015 12:34 |

Reitings 28
Reģ: 30.04.2015
Un kas mainās vai nemainās, ja runa ir par divām homoseksuālām sisvietēm līdzīgā situācijā?
30.04.2015 12:46 |

Reitings 985
Reģ: 27.04.2015
Mans draugs maksā par dzīvokli, kas ir tuvu pie 700 EUR! Paldies viņam ! Nevienu reizi nav bijis strīds par naudu, tas ir muļķīgi. Cilvēkam ir jāpalīdz, ja otrs ir grūtības !
30.04.2015 12:47 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Es jau nu ieteiktu taa lupatas panckas izmest pa logu un aizmirst kaa ljaunu murgu. Lai tak dziivo savaa lauku maajaa vai pie maates, apmierina sevi ar savu labo roku un algo kalponi, nevienai normaalai taadu lupatu nevajadzees.

Vispaar es nesaprotu, kaa var pieljaut taadu situaaciju, kad uzseedina sev uz kakla viirishkji. Vai nu Tu esi totaali stulba vai totaali negliita un shis lupata ir vieniigais, kas jebkad uz Tavu pusi paskatiijaas? :-D Bet visdriizaak jau pirmais variants, t.i. - totaali stulba un bez pashcienjas paliekaam, jo pat izteikti negliitaam sievieteem pie saaniem ir normaali viirieshi nevis Alfonsi.

Veel aizstaav savu lupatu, kad visas saka, ka tas nav normaali. Nu tak, ko te raksti tad? Njem aatros krediitus taalaak un baro savu lupatu, maksaa par kopiigo dziivesvietu. Sieviete - eezelis. Forshi tas Alfonss iekaartojies, bezmaksas dziivesvieta, kalpone maajaas un bezmaksas sekss :-D Ak vai, kaada liela miila no vinja puses :-D

Bet Tev jau tas viss nav saprotams, ko te saka, taa ka aatrie krediiti pamperu pakai vai cheka par maisiijuma burcinju beernam apmaksa uz puseem liidz precizitaatei 1 cents- taa ir Tava taalaakaa naakotne. Uz priekshu! Veiksmi latvju cieteeja 8-)
30.04.2015 12:48 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Ja viņš nevar samaksāt par dzīvokli, tad lai pats dzīvo ar mammu un Tu cittur istabu. Var redzēt, ka augstu Jūsu attiecības nevērtē. Ir aitas, ir cirpēji..
30.04.2015 12:50 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Visam šajam murgam,ko tu sauc mīlošām attiecībām ar mazu mīnusiņu, ir viens liels,milzīgs pluss-Labi,ka ir tādas kā Tu,kuras savāc šādus...objektus,lai nesmirdina gaisu un citām negadās ar tādjem sapīties.
Ar to arī tevi apsveicu! :)
Būtu man teikšana,es tavam šo diskusiju degunā iegrūstu,varbūt kkas aizies.
Tajā pat laikā-iespējams,nāks īstā,sieviete kā sieviete,ko viņs mīlēs,ATBALSTĪS, par kuru rūpēsies,kamēr tu paliksi ar savu ātri kredītu kaudzi.Kādas jaukas nākotnes izredzes,vai ne?
30.04.2015 13:08 |

Reitings 28
Reģ: 30.04.2015
Jautāju vēlreiz... Līdzīga situācija ir arī man, bet mēs esam homoseksuàls pāris un nespējam vienoties par maksājumiem. Viņai arī jāmaksā par vecàku dzīvokli. Kur balansu atrast starp divām sievietēm? Abas grib tikt atbalstītas un abām šķiet, ka notiek netaisnība.
30.04.2015 13:24 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Labās īpašības utt manā uztverā pazustu tajā brīdī, kad man būtu jāņem ātrais kredīts, bet viņš pateiktu, ka tā nav viņa darīšana. Kādas tur rūpēs? Var jau attaisnot un teikt, ka daudz īpašumu, slima māte utt, bet nu šis ir daudz par traku.
Man jau šķiet, ka padaudz mūsdienās tādu vīriešu, pati zinu, ka paziņai - smukai, gudrai sievietei - līdzīgi iet. Viņai tikai ir tāds pofigisms uz to visu, pagaidām var atļauties un pati visu maksā, bet nezin, kā būtu, ja pēkšņi viņa zaudētu darbu un tamlīdzīgi. Abi izklaidējas, bērnus neplāno - tikmēr it kā viss kārtībā, bet nu tur jua no malas redzams, ka uz to viņas vīrieti nevar paļauties, jo galvenais domā par sevi - lai tusiņiem nauda pietiktu utt.
30.04.2015 13:35 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Jautāju vēlreiz... Līdzīga situācija ir arī man, bet mēs esam homoseksuàls pāris un nespējam vienoties par maksājumiem. Viņai arī jāmaksā par vecàku dzīvokli. Kur balansu atrast starp divām sievietēm? Abas grib tikt atbalstītas un abām šķiet, ka notiek netaisnība.

nu es teiktu , ka tad 50/50 ,tāpēc , ka kādam jāuztur vecāki , suns vai vēl kaut kas nenozīmē ,ka kādam citam jāuztur viņš !
30.04.2015 13:36 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Līdzīga situācija ir arī man, bet mēs esam homoseksuàls pāris un nespējam vienoties par maksājumiem. Viņai arī jāmaksā par vecàku dzīvokli. Kur balansu atrast starp divām sievietēm? Abas grib tikt atbalstītas un abām šķiet, ka notiek netaisnība.

Dzimumam nav nozīmes, tā ir tava otrā puse, tātad cilvēks, uz kuru tu vari paļauties grūtā brīdī. Ja otrajai pusei tomēr ir brīvie līdzekļi un grūtībās tevi atraida ar tekstu "tiec pati galā un neprasi man neko", nu piedod, tas nav pareizi ne tradicionālās, ne homoseksuālās attiecībās.
30.04.2015 13:43 |

10 gadi
Reitings 13809
ka kādam jāuztur vecāki , suns vai vēl kaut kas nenozīmē ,ka kādam citam jāuztur viņš !

+++
30.04.2015 13:52 |

10 gadi
Reitings 591
Es čali izdzītu, lai iet pie mātes dzīvot un apdomājas. Ja būtu gatavs maksāt, drīkstētu palikt.
Bet par visām varītēm tādu dirsekli nepaturētu. Nafigam man attiecības būtu vajadzīgas, ja atbalstu nejūtu. Knapināties varu arī viena, plus baudīt dzīvi un meklēt kādu, kas būs gatavs piedalīties kopdzīvē.
30.04.2015 14:14 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Kāda jēga te kaut ko teikt? Autore pieder tai sieviešu daļai, kas grib būt darba zirgs un vilkt visus dzīves smagumus uz sava kakla. Žēl tikai, ka tādu attiecību modeli pēc tam redz arī bērni.

+++

Varu piemerināt, ka diemžēl, tādi modeļi paliek arvien izplatītāki, un pēc tam, palaižot tos džekus brīvsolī/apgrozībā (lasi - tie pamet tas zirgmeitenes vai tiek patriekti), tādi eksemplāri pat nedomā mainīties, bet meklē nākamo upuri, uz kuras parazitēt. Tiešām, ja ir aitas, tad atradīsies arī cirpējs.
30.04.2015 14:16 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Vinjsh buutiibaa dziivo uz tava reekina. Nesaskatu neko sliktu tajaa, ka Tu pilniibaa sedzi dziives vietas izmaksas, ja tev taa patiik, bet taa kaa vinjsh visu laiku ir dziivojis uz tava reekina, tad vinjam ir pienaakums segt dziives vietas izmaksas, ja tu to izdariit nevari.

Es neesmu no taam, kura katra siikuma un nesaskanju deelj mudina veci pasuutiit, bet shoreiz tieshaam- met to liekeedi no savas maajas aaraa!
30.04.2015 14:21 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
jēzus...
es tiešām nebrīnītos, ja pēc kādiem gadiem tu, dārgā, uzturēsi ne tikai viņu, bet arī viņa māti... triec to parazītu nost no sava kakla!
30.04.2015 15:26 |

Reitings 187
Reģ: 22.04.2012
Mēs tikko bijām pusdienās un kārtīgi aprunājāmies. Viņš atvainojās, ka tā teica. Ka viņam pašam šobrīd stresains laiks un tas nebija domāts tā. Viņš apsolīja no nākamā mēneša maksāt pusi par dzīvokli. Un abi apsolījām ies izrunāties pirms vienpersonīgu lēmumu pieņemšanas.
30.04.2015 16:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits