Sveikas!
Pastāstīšu savu situāciju, jo īsti nesaprotu, kuram ir taisnība, varbūt kādai būs kas sakāms, kā pareizi rīkoties.
Nesen biju pie ārata-arī veselības polise man ir. Ārsts izrakstīja procedūras un teica,ka mana apdrošināšana tas apmaksā(par katru kāds 1eur jāpiemaksa). Kopā kurss mēnesi jāiet-domaju-ok, ja jau man aomaksā, kāpēc ne?
Pirmajā nedēļā gāju katru dienu, kā man bija norīkots, par katru reizi ejot pie kases un maksājot to eiro, ko apdrošināšana neapmaksā.
Viss jau būtu bijis labi, ja ne šodien aizejot pie kases, man pasaka, ka tā ir kļūda-ka īstenība mana apdrošināšana to nesedz un man būs jāsamaksā par visām iepriekšējam procedūram un, protams, arī par šo.
Tajā brīdī man pavisam bedīgi palika - 5 reizes pēc kārtas reģistratūra kļūdās un saka, ka man šo visu apmaksā un tagad man par to ir jāmaksā.
Stulbākais ir tas, ka, ja es zinātu, ka man par to ir jāmaksā pašai papildus, es neietu, jo tas bija tāds kā papildus kurss.
Izklausās jau stulbi, bet ta tomēr ir nauda. Vai jūs domājat, ka ir vērts pie viņiem griezties un kaut ko pierādīt(čeki man visi ir), vai arī tas tomēr tā notiek un droši vien par to visu man arī būs jāmaksa?:-/