Spontānas idejas vai viss saplānots iepriekš?

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Sveikas!

Gan jau ir bijušas līdzīgas diskusijas, bet tomēr gribas svaigu informāciju...
Tātad kā ir jums (vairāk laikam tām, kurām ir attiecības) - jūs parasti darba dienu un brīvdienu plānus izdomājat jau iepriekš vai tomēr parasti rodas ašās idejas? Vai iniciatīva vairāk raksturīga jums vai otrai pusītei? Kā parasti veicas ar vienošanos un otra vēlmju respektēšanu? Vai bieži sanāk laiku pavadīt atsevišķi?

Šī tēma man kļuvusi aktuāla, jo laikam rutīna pie vainas vai kas...nezinu, bet brīvdienās parasti ir problēmas un kašķi, jo draugs nevar nosēdēt mājās, es atkal bieži vien gribu izgulēties, atpūsties un pakārtot šo to vai patīrīt māju, īpaši, ja laikapstāklis nepatīk...citreiz dusmojamies viens otru par to, ka viens no otra gaidām kaut kādus variantus/piedāvājumus/idejas un nekas nesanāk, laikam esam ierūsējuši:-D :D
Man vienkārši citreiz ir tā, ka gribu kaut ko (tāpat kā šodien...), bet nezinu ko...tā laikam ir galvenā problēma (s)

Padalieties! Paldies! :-)
27.04.2015 13:29 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Ir gan spontānas, gan plānotas lietas. Bet es dievinu spontānās. Kad kādu vakaru vīrs atbrauc mājās un pasaka, ka vedīs mani kaut kur, ko es pat iedomājusies neesmu, vai brīvdienās ierosina kaut ko foršu un spontānu. Tas man palīdz izjust tās perfektās emocijas ikdienā un īsto dzīves garšu . Man nepatīk visu līdz sīkumam izplānot, es nekad neesmu sapratusi tos cilvēkus, kas visu savos plānotājos izplāno pa minūtei un vēl pus dienu raksta savus darbus un plānus brīvdienām.
Es labāk daru, nevis plānoju.
27.04.2015 17:11 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Paldies, meitenes! :) vismaz kaut kādus viedokļus uzzināju...un secināju, ka normāli cilvēki laikam nekašķējas par tādām lietām :D :-|
28.04.2015 11:03 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Kā kuru reizi. Lielākus braucienus patīk ieplānot, bet kaut kādi braucieni uz boulingu, slēpošanu vai kino sanāk neplānoti. :)
28.04.2015 11:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits