Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Bad timing

 
Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Vakar sanaca stulba situacija.

Ligavainis manaa telefonaa skatijas bildes no pagajusham brivdirbam. Zinu ka FB var nonjemt to ka vestule uzraadaas kad "ienak" , bet taa ka man slept nau ko pilnigi par to neuztraucos un zinu ka vinjam netraucee ja zinjas no draugiem shad tad paradaas .


Bet ! Vakar skatoties bildes ienaak zinja no bijushaa "hey are you busy this weekend". Facebook vinsh man nav, pedejo reizi redzeju kad es un ligavainis ieskrejam vinjaa restoranaa. Paradiju saderinashanaas gredzentinju. Apsveica un aizgaja prom.

100 punkt bija iedzeris un sadomaja man uzraxtit. Bet timings tik stulbs. Manejais nav parak greisirdigs, bet redzot sho zinju nomurminaja "can you explain that".


Taa kaa tur daudz ko skaidrot nebija, saku smieties paradiju muusu "saraxti" kur bija tikai viena vinja nelaimigaa zinja :-D

Shodien domaju forshi, ka vareja redzet vinja greisirdibu, bet cik loooti labi ,ka it ari saprotosh. Jo zinot sevi es butu uztaisijusi sceenu.

Lika aizdomaties, ka pashai laikam jasak but saprotoshskai un ne visam situacijam ir "dzilaka nozime " un paslepts kas vairaak.

Gribas dzirdet vai kaadai bijusi pieredze kur timings sitiacijai ir pilnigi garaam un situacija izskatas sliktaak nekaa patiesiba ir? :-D
25.04.2015 17:51 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits