Es atļaušos teikt, ka vaina ir gan autorē, gan arī vīriešos. Kā jau citas meitenes te rakstīja - ir jāmēģina paspert solīti pretim puisim, ja viņš simpatizē, un vēlies ar viņu būt kopā. Ir, ir jāpalīdz viņam piekļūt Tev klāt. :)
Un otra puse. Vaina nav autorē, bet gan vīriešos, kurus Tu piesaisti. Man, piemēram, sen sen atpakaļ, kad man vēl nekad nebija bijušas attiecības, pievērsa uzmanību puisis. Es, savukārt, no tā, ka man nebija nekādas pieredzes, es baidījos no attiecībām. Tā rezultātā es atbildēju tādā pašā veidā uz puiša jautājumiem kā autore. No malas izskatījos auksta, iedomīga, strupa un neiejūtīga. Toties puisi tas nekādi neatbaidīja. Tieši pretēji - viņš mani pat aicināja uz randiņiem. Līdz ar to, es gribu teikt, ka vaina tomēr ir tajos vīriešos. Patiesi īstens un apņēmīgs vīrietis neslēpsies zem uzraksta: "Es nezinu, ko Tu domā patiesībā, bet es tomēr domāju, ka es Tev neinteresēju. Tieši tāpēc labāk klusēšu un nekur Tevi neaicināšu". :D
Mīļā, autore, Tu vienkārši neesi sastapusi foršu vīrieti un tas ir arī viss. ;) Par to, vai šādu vēl ir Latvijā, nezinu teikt... ;)