Negausis saprotami paskaidroja. :) Marī, Domāju, ka ar tām 1500 kalorijām tev ir kaloriju deficīts un organisms dedzina taukus no rezervēm .. Ja vēl sporto, tad vēl vairāk kaloriju tiks sadedzinātas un tāpēc treniņu dienās var ēst vairāk.
Pēdējās dienas paiet milzīgā steigā. Tagad jāgatavojas eksāmenam - esmu devusi sev apmēram stundu laika, lai to izdarītu un tad gaidu svētdienu, jo rītdiena būs norakstīta.(e)
Es domāju, vai, ja izveidošu facebook lapu, tajā varēs redzēt, kas to ir izveidojis vai tomēr ne?:-/
Visur jau tāpat tie grami jāraksta. Visi gan saka,ka svērt neesot tik traki, bet nu man tas liekas kaut kāds bubulis. :D Ja es uztaisu kaut kādu kiš miš, tad man jāņem no tā kiš miš jālasa ārā burkānu gabalini, jānosver un tā visus :D nu tā esmu iedomajusies.
Tāpat piem rakstīrs makaroni ar sieru tik un tik kalorijas 100gramos, bet ja nu es uz 3 makaroniem lieku sauju siera? (t)
Es neaizraujos ar tievēšanu, bet kalorijām patīk pasekot līdzi. Tas tā vienkārši pa dienu ienāk prātā un automātiski galvā izrēķinu, jo ļoti labi varu ar aci nomērīt cik aptuveni grami sastāvdaļai, kā arī labi iegaumēju cik kcal ir konkrētam ēdienam, našķim utt. Tā ir tāda kā spēle manā prātā. :-D
Ko darīt vakaros, kā šis, kad esmu morāli nogurusi, man nenormāli sāp galva, man ir mēnešreižu untumi sākušies, ledusskapī bija tikai ieskābis biezpiens... un man ir nenormāla vēlme aizsūtīt vīrieti pēc frī kartupeļiem un tortiljas.. :( man gribas
Marīī, ja tu iegaumēsi cik katram produktam aptuveni ir kcal, tad varbūt arī sanāks ar laiku automātiski rēķināt, kā arī saprast kādam produktam dot priekšroku kcal ziņā. :-)