Čaaau :)
Nezinu, kā nosaukt to, kas mani tagad piemeklējis, bet ir sajūta, ka pēdējā laikā vairs nedzīvoju darot to, ko vēlos.
Tātad, sākšu ar to, ka pašlaik nedzīvoju Latvijā. Esmu vidē kur it kā ir ierasts iepazīt janus drauyus, izkpaidētie sun ballēties. Bet šobrīd vispār nealstu pēc jauniem draugiem, paziņām, tā vietā labprātāk nevis apmeklētu klubus, bet gan dodos pārgājienos, garās pastaigās kaut viena pati. Bet esmu te kopā ar draudzeni, kurai mepatīk vienai pašai nekur iet, līdz ar to, ja es neeju satikties ar jaunajiem paziņām, tad visticamāk vuņa arī neies. Un tad es automātiski sajūtos vainīga par to, dodos līdzi, bet no sēdēšanas kafejnīcā nekādu baudu un gandarījunu negūstu. Ko ar šo gribēju pateikt? - pavaicāt, kā jūs rīkotos? Mudinātu draudzeni iet vienai pašai, vai spiestu sevi iet ar viņu? Vai tomēr savu laiku pavadīt vienatnē daud lietderīgāk?
Un vēl jautājums vienpatēm - kā apkārtējie uztver to, ka daudz laika pavadat vienas? Vai draugi un paziņas spēj to pieņemt? Nav dažkārt jāklausās pārmetumos? :)