tieši tā.
ok, piemērs ar amerikāniem ir pārspīlēts, bet arī viņi reiz bija kā šis it kā plus size dāmas, no sākuma ar liekiem 5, tad 10, tad 15 kg... viņi taču nepiedzima tonnīgi un nekļuva tādi vienā dienā, tas notika pamazām...
Par tiem amerikāņu variantiem, cik es esmu skatījusies dokumentālas filmas un vienkārši seriālus par tādiem ekstrēmiem uzresnēšanas gadījumiem, aiz tā lielākoties spēpās psiholoģiskas problēmas, traumas kā piemēram biežos gadījumos cilvēks uzresnēja jo sēras pēc kāda radiniekanāves bija neizturamas un tai vietā lai spētu ar tām tikt galā, viņi bija par vāju un pievērsās ēšanai.
Lielākoties vispār ir reti tādi gadījumi ka cilvēks noved sevi līdz tādai stadijai ka nespēj par sevi pats rūpēties un zem tā neslēpjas psiholoģiskas problēmas.
Jo ja cilvēkam ar psihi viss ir kārtībā, tad viņš līdz tādam variantam viss drīzāk nenonāks, varbūt būs liekie kg kā man ka vienkārši lielāki stresi mani nomoka, bet trakāk ar nevajadz'tu būt.
Tās pašas anoreksiķes jau ar to vienkārši nedara tā pat, aiz tā ar slēpjas psiholoģiskas problēmas, tieši tāpēc nevajadzētu ne resnam, ne tievam cilvēkam izteikt aizskarošus komentārus par izskatu, jo tā vietā lai viņš saņemtos un pārtrauktu sevi lēnām nogalināt, viņš var iekrist depresijā un sevis iznīcināšanā un viss var aiziet tiešām līdz galējībām.