PLUS SIZE (tikai foto)

Reitings 168
Reģ: 21.04.2015
Šī diskusija domāta lai liktu bildes!
Jautājumiem un diskusijām domāta šī saruna
:-P:-P:-P
22.04.2015 10:48 |

Reitings 168

23.04.2015 13:54 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
uzskatu, ka mūsdienās, kad ir tik daudz cilvēku ar lieko svaru, to vēl kultivēt un slavināt ir vairāk kā briesmīgi, paskatoties kaut vai tos pašus "superapaļie un supertievie", tie tak vairs nav cilvēki, bet gan tauki blāķi. guļ gultās, apvelties nevar, paši sevi apmazgāt nevar, un tik stum māgā kilogramiem treknas paikas... un viņiem vēl ir bērni, kuri to visu mācās un redz. un nav arī nekāds noslēpums, ka šobrīd aptaukošanās neskar vairs tikai rijīgas mātītes un resnus tēvaiņus, bet jau mazus bērnus, kā tas nākas, ka skolas vecuma bērnam jau ir liekie kg???? maziem puikām 12 gados izskatās ka pupi aug, fuj, briesmīgi...
un vēl- visiem zināms, ka ļoti bieži nāves iemesls cilvēkiem ir sirds/asinsvadu kaites(visi zina, kā liekais svars to ietekmē)- nav jau brīnums, ja tauta sāk lepoties ar saviem liekajiem kg, milzīgajām ciskām un vēderiem, kas iesēžas klēpī, ja cilvēks apsēžas!!!
23.04.2015 16:17 |

Reitings 247
Reģ: 17.01.2013
Jā, protams, labāk ir slavēt izspiestas ribas, kaulainas pakaļas, neesošas krūtis, maniakāli skaitīt kalorijas un sēdēt uz kādas no modes diētām, jo normāli paēst - uzreiz būt klāt tonna. Protams, skolnieces kuras badojas un dzīvo ar anoreksiju vai bulīmiju, dzenoties pēc kārnuma standartiem, ir pilnīgi normāla lieta(jo viņas taču neēd un neuzbarojas kā tie citi).
23.04.2015 16:26 |

10 gadi
Reitings 4446
wolf
iztiec bez galējībām
nevajag būt kaulu kambarim un tusnim arī nē :)
23.04.2015 16:28 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Šī diskusija parāda tikai vienu - briesmīga personība un pretīga attieksme pret citiem ir atbaidošāka par plus size izmēru.
23.04.2015 16:34 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Man jau ar šķiet pievilcīgi.

23.04.2015 16:47 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Undiya Kāds labums ir likt bildes ar galējiem variantiem un ņirgāties savā ziņā? Tik pat labi citi varētu sākt likt ļoti tieviņu meiteņu bildes un sākt viņas apsmiet, bet nez kāpēc tās pretīgās resnās tik zamu ar nekrīt.
23.04.2015 16:51 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Agri vai vēlu jau nonāks arī pie galēja varianta, ko tur liegties. Bet tā tak arī ir skaisti!
23.04.2015 16:54 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Nu ko, ja plus size, tad plus :)
23.04.2015 17:02 |

Reitings 17203
Undiya

Nē, ne obligāti skaisti. Man netraucē citu liekais svars, arī mans nē jo es to stabili turu uz vietas jau gadiem un jūtos labi, kā ar man tiešām ar vairāk par 5 kg negribētos zaudēt, jo tievums man nepiestāv vispār, tad jau drīzāk jāsāk būtu muskuļus trennēt, bet ne tam man laika, ne naudas.

Man patīk apaļas sievietes un arī pat reizēm resnas, tikmēr kamēr viņas tomēr var sevi kopt un to dara, ja ne svara ziņā acīmredzot, tad visā pārējā ārējā izskatā gan, sākot ar matiem un beidzot ar kāju nadziņiem. Sieviete var būt resna, bet tai pašā laikā kopta, vai ar tie amerikas traģiskie piemēri kas no gultas nevar izskāpt. Ir tomēr drusku atšķirība. Un ja sāk pieminēt tādas galējības, tad nav ar jābrīnas ka kāds pēc tam spļaus atpakaļ uguni un izsmies tās tievās. .

Godīgi sakot man tiešām palika pretīgi par daudzu meiteņu manieri kā izsakās par citiem cilvēkiem. . .
23.04.2015 17:04 |

Reitings 168
23.04.2015 17:09 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Nezinu, kā to pateikt, neizklausoties ļauni, bet... ja dzīvniekiem (kaķim, sunim, zirgam, vienalga) ir liekais svars, mēs visi zinām (cerams, ka zinām!), cik tas ir slikti, pie kā tas var novest un jākonsultējas ar veterinārārstu, lai novērstu to, ko esam izraisījuši, nevis jāpriecājas, ka ir vairāk ko mīlēt. Tas pats taču ir ar cilvēkiem. Jā, te ir arī bildes ar lielākām meitenēm, bet tādām, kas ir normas robežās un izskatās skaisti (tā iepriekšējā lapā ar dzelteno mēteli man liekas superstilīga un visādi citādi baigā dāma), bet daudzām gan nākotnē varētu būt kaudze veselības problēmu... Mīlēt sevi nozīmē arī rūpēties par savu veselību.
23.04.2015 17:10 |

Reitings 17203
Diversija

Tās veselības problēmas bieži vien tā pat nāk, ja ne no svara tad no kā cita, bet protams tas nav attaisnojums. Protams ja svars ir jau daudz par daudz, tad loģiski ka nekas labs no tā nenāks ja no gultas nevarēs izlīst vairs, bet ja svars nav kritiski liels, tad viņš nevar nodarīt lielu postu. Kur arī teikts ka visas tās meitenes kuras ir tievas ir veselīgas? Tak ik pa laikam uzpeld diskusijas par ātrajām diētām jo jāielien kāzu kleitā vai palikusi nedēļa līdz tusiņam pirtī. . .Ir arī tievas meitenes kam vielmaiņa ir laba tāpēc ar ir tievas, bet ēd tādus draņķus kam es labi ja reizi gadā pieskaros, vai tad viņai ar tas vēlāk uz veselību neatsauksies?

Kā arī piemēram es esmu ļoti agresīvs un nervozs cilvēks, ja man gadās vairāk stresi man veselība acīmredzot aiziet pa pieskari un smieklīgākais ir tas ka kamēr es nepaēdu kārtīgāk, goda vārds mani neviena dzīva būtne nevarēja paciest + man vairāk sliktu veselībai tajos stresainajos brīžos nodara neēšana nekā ēšana, un es nerunāju par burgeriem un fri kartupeļiem kurus nespēju ciest, es runāju par kārtīgu maltīti ar salātiem, gurķiem tomātiem, krējumiņu, ceptu gaļu, ceptiem kartupeļiem (vārītus neciešu). Tā kā nav vienmēr runa tikai par slinkuma, bet arī par stresa noņēmēju.
23.04.2015 17:20 |

10 gadi
Reitings 4446
var būt resna, bet tai pašā laikā kopta

a ko dod tas, ka kopta? tas kaut kādā veidā kancelē viņas 20 liekos kg? ko tas maina?
23.04.2015 17:22 |

Reitings 17203
a ko dod tas, ka kopta? tas kaut kādā veidā kancelē viņas 20 liekos kg? ko tas maina?

Tas nozīmē ka cilvēks par sevi tomēr rūpējas, kas ar var liecināt ka svars tiešām ir veselības problēma, vai arī viņa vienkārši negrib to zaudēt.
Vai tiešām ir tas tik nesaprotami ka visi negrib būt vienādi? Negrib ietilpt visos standartos un ka tā nemaz nevajadzētu būt. Un ir atšķirība vai cilvēkam ir lieki 10-20 kg vai arī 50-100kg.

Es goda vārds negribu zaudēt par daudz svaru jo bez krūtīm negribu palikt un negribu lai arī viņas pēc tam izskatās kā maximas maisiņi. . . Es vispār visu savu ķermeni gribu atstāt tādu kāds ir un vienīgais dabūt nost vēderīnu un back boobs kas ar stresiem drusku parādījušies vairāk nekā parasti :D
23.04.2015 17:27 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Miss Joker, es tiešām centos to rakstīt tā, lai tas nav jāuztver kā briesmīgs apvainojums vai nosodījums. Protams, ir daudzas lietas, kas nodara skādi veselībai, bet šajā tēmā kontekstuāli iederas tieši svars, es jau varētu sākt arī par smēķēšanu un citām lietām, bet man teiktu, ka novirzos no tēmas :D
Ēst vajag, es taču arī ēdu, bet, ja jūt, ka svars ir tik pat liels, cik cm garš cilvēks ir, tad tomēr kaut kas nav kārtībā un ēdienkarte IR jāpārskata. Tā jau tāda smalka robeža - cik "liekie" kg ir OK un cik vairs nav. Ārsti taču arī nevienam nesit pa plecu un nesaka, ka malacītis, jo ir jau tik daudz tā liekā, ka nevar pakustētie, vai arī tā nopīpējies, ka paelpot nevar. Es pat nerunāju par to, cik skaisti tas ir, jo gaumes ir dažādas, tur nav tiesību kaut ko teikt, bet man arī rados ir cilvēki ar lielu lieko svaru un no tā arī secinu, ka labi tas nav.
23.04.2015 17:29 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Es pieturēšos pie tēmas idejas un likšu bildes :)

23.04.2015 17:30 |

10 gadi
Reitings 4446
daudzām gan nākotnē varētu būt kaudze veselības problēmu..

tieši tā.
ok, piemērs ar amerikāniem ir pārspīlēts, bet arī viņi reiz bija kā šis it kā plus size dāmas, no sākuma ar liekiem 5, tad 10, tad 15 kg... viņi taču nepiedzima tonnīgi un nekļuva tādi vienā dienā, tas notika pamazām...
23.04.2015 17:33 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Šī diskusija parāda tikai vienu - briesmīga personība un pretīga attieksme pret citiem ir atbaidošāka par plus size izmēru.

+++

Un galvenais, ka ārdās vienas un tās pašas. Nu, ko lai saka.. mazohistes :-(
23.04.2015 17:39 |

Reitings 17203
Diversija

Es nemaz neuztveru to kā apvainojumu, es vienkārši paužu savas domas, man pret tevi naids nav :D

Protams ja svars ir par daudz tas nav labi ne veselībai, ne pašapziņai bet ir ar reizes kad ir jācešas saprast tie apaļie cilvēki un šeit dažām jau tie pāris liekie kg ir kā pretīgākā lieta uz planētas, lai gantas tā nemaz nav un nevajadzētu būt.

Pazīstama visu mūžu ir bijusi resna, cīnijusies ar to kā vien spēj, bet neveiksmīgi, apkaunota viņa bija ļoti,bet tai pašā laikā viņai ir tik spēcīgs raksturs. Viņa vienu reizi ar pareizi tievējot notievēja līdz apaļīgām formām, tam rezultāts bija tāds ka viņa jutās ļoti slikti veselības ziņā, viņai ķermenis nespēja pie tā pierast, viņa bija bāla un izskatījās slima + viņas pašas teiktais arī liecināja par to ka pašapziņa ar kritās līdz ar kg jo ja tu no ļoti liela svara centies tikt vaļā, tad pēc tam ir pat vel pretīgākas sekas ar nokarājušos ādu kur nu bez operācijas neiztikt, bet arī ne to visi var atļauties.
Tā kā ir reizes ka ir ar jāsaprot kāpēc tas cilvēks ir tāds kāds ir un nemainas.

Es personīgi jūtos labi ar saviem liekajiem kg, bet ja ir reizes kad tas man sāk traucēt tad es arī attiecīgi sevi ierobežoju līdz tās sajūtas pazūs, ēdu mazāk, apzinīgāk, pavingroju lai gan pēc pēdējās reizes kad es tiešām biju aizrāvusies ar vingrošanu, rezultātā es drusku samocīju ceļus kas arī nenāca par labu, tā kā ekstrēmas vingrošanas ir garām, joga gan ir jauka :)
23.04.2015 17:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits