Un ko pelmeniigaas daamas te censhas pieraadiit? Taapat es nesaprotu, ko censhas pieraadiit taas ar izljurkaatajiem un strijainajiem veederiem peecdzemdiibu selfijos, par ko shad tad izceljas skandaals kaadaa portaalaa?
Ja viss ir tik forshi, tad dziivojiet nost un nezheelojieties, ja nav forshi, tad ir sports, plastiskaa kjirurgjija un laazerkjirurgjija, muusdienaas viss ir iespeejams.
Nevajag tagad uzbaazties ar savu izkropljoto izpratni par to, kas ir skaists un tad demonstratiivi breekt - "ja nepatiik, neskaties". Mees tachu fotografeejam skaistas dabas ainavas un ziedus nevis izgaaztuves, mees fotografeejam dziivus dziivniekus, nevis sapuvushu lapsas liikji uz lielcelja vidus utt/utml, negatiivaas un neesteetiskaas fotograafijas paraadaas ar domu, kaa kaut ko izlabot, ko dariit lietas labaa, nevis, lai sistu plaukstinjas un taas apbriinotu.
Varbuut man nofotografeet sunja piespalvoto spilvenu vai izgaazto uudens trauku un pieprasiit, lai juus sitat plaukstinjas? Vai varbuut procesu, kad suniitis dirsh? Sitiisiet plaukstinjas? Nee, driizaak sitiisiet plaukstinjas par bildi, kuraa mans sunjuks gulj ziedoshaa pljavaa. Tas taa saliidzinaajumam.
Taapeec arii nevajag baazt uzburbushus kjermenjus ar lieko svaru, celuliitu, strijaam un pasniegt to kaa esteetiski baudaamu skatu, jo tas taads nav un nebuus. Slinkums un nolaidiiba nav nedz jaareklamee, nedz jaapasniedz kaa norma un nav jaakropljo izpratne par to, kas ir skaists. Jaa gan, truukumi un nepilniibas nav norma. Kaa arii liekais svars nebuut neliecina par labu veseliibu, normaali eedot un normaali kustoties nekaadi tauku blaakji neies klaat nekaadaa vecumaa, ja taadi rodas no uudens un salaatiem, tad jaapmeklee aarsts, nevis jaalepojas publiskaa videe ar to, par ko nevajag lepoties.