Kamēr kokiem lapas nav kārtīgi saplaukušas, tikmēr ar vaļējiem apaviem nestaigāju. Man laikam psiholoģiski aizspriedumi, jo liekas, ka vēl nav kārtīgs siltais laiks iestājies, kamēr viss nav zaļš. Un arī - es ļoti salstu, tāpēc aprīlī vēl noteikti staigāšu slēgtajos apavos.
Balerīnas jau arī ir slēgtie apavi.
Šodien nevaru saprast - pirkt, nepirkt... Sestdien sola 20 grādus. Liekas, ka sutināt kājas nebūs prātīģi, bet zeme vēl neliekas tik silta plānām zolītēm. Grrr. :D
Sev jau 6dien iegādājos balerīnas. Nu, šodien jau būtu tieši laikā, ārā temoeratūra ir +10. Man tiešām jau ok. Nav jau jāvalkā konstanti - ja laiks atļauj - velc, ja nē - nu rudens zābakus vēl neliek'pārāk tālu :)
nu uz nedēļas nogali domājams mierīgi varēs vilkt :)
es jau 1x biju uzvilkusi, bet nu tikai tik, cik līdz auto un no auto līdz dzīvoklim, baigos gabalus pa āru nevalkājos, līdz ar to nekas nesala :)
Jau vairākas dienas esmu vilkusi balerīnas, kad negribās ar papēžkurpēm iet - nosalusi neesmu, jūtos daudz labāk kā zābakos.
Par virsjakām - plānais pavasara mētelītis. Nesaskatu neko traku, uzvilkt mētelīti un balerīnas.