Vasara,taatad par svaru,kä vienmeer :)

Reitings 21
Reģ: 21.04.2015
Jautaajums-
Vai svars nesamazinaas dabiski-ilgterminjaa (bez dieetaam), ja tiek iznjemts uz laiku no uztura maize,pasta,cukurs un taml. garshiigas lietas.

Atvainojos,ka bez garumziimem, Es no Shveices. :)
21.04.2015 10:58 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Manuprāt, nav vienota recepte, kā ēst vispareizāk.. vienkārši cilvēkam rūpīgi jāseko līdzi pašsajūtai :)
21.04.2015 11:39 |

Reitings 274
Reģ: 23.01.2015
Oki. :)
21.04.2015 11:40 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
principaa var est visu tikai jaskaita kcl...un jaasamazina porciju daudzums. Der atteikties no majonezes, makisa,u oglhidraatiem pimrs guletiesanas. Var jau dienas laikaa sokolaades gabalinu ar apest..ja glaigi nevar galvenais lai pateerree vairaak kaaa uznem.
21.04.2015 11:55 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Veseliem cilveekiem, kuri plus/miinus izkustas un nerij kaa cuukas, nekas nav jaaiznjem no eedienkartes, nekas nav jaaskaita un nekaadiem debiilismiem nav jaaseko.

Cik jau jums shaadas diskusijas ir bijushas, cik ir rakstu un peetiijumu internetaa, liidz nelabumam.
21.04.2015 12:13 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Teikšu godīgi, neesmu nekāds uztura speciālists un neskaitu nekad nekādas kalorijas. Cik tas pareizi vai nepareizi, jau ir cits jautājums. Bet es domāju, ka pirmais noteikums ir nerīt daudz un visu! :D Tā kā man pašai ar pēc ziemas ir neliels apaļumiņš iezadzies, tad es vienkārši samazinu ēdiena porciju un kustos daudz (ne tikai sports). Un tā pamazām viss notiek. :)
21.04.2015 12:19 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Man arī negribas piesārņot savu prātu ar tādu kvantumu info PAR un AP ēdienu. Ja es katru dienu skaitīšu cik man katrā ēdienā kalorijas, tauki utt., es jau sen atdošu galus. :D
Tas man liekas ir domāts tiem, kas tai lietai pieiet nu dikti nopietni, man galvenais, lai pašai sev patīku un savam mīļotajam! :D
21.04.2015 12:22 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
āāā, man drīz sēdēs šitās cosmo diskusijas par svaru.
NU, ja gribi notievēt- tad NERIJ tik daudz un viss. Uzskatu, ka var ēst visu, bet ne mega porcijas :D
21.04.2015 13:26 |

Reitings 471
Reģ: 28.03.2013
Samazini OH līdz minimumam, vislabāk tikai brokastīs apēst un dienas laikā, OB + dārzeņi, vakarā pamatīgs sportiņš. Kāda veida produktus to jau izvēlies pati un, protams, nerīt un ievērot ēšanas režīmu. Tas, lai apaļumus nodzītu un pēc tam var vairāk atļauties OH, tikai ne uz nakti un galvenais KUSTĒTIES.
MANI TOP produkti tievēšanas un sportošanas laikā- auzu pārslas, vista, tītars, zivis, rīsi, griķi, visa veida dārzeņi, biezpiens. No augļiem tikai banāns kopā ar spēka pienu, kas ir uzreiz pēc treniņa, reizi nedēļā atļaujos pagrēkot, bet tikai no pašas taisītā.
Un, protams, tēma jau ir pārrunāta līdz nelabumam, bet šādas diskusijas varbūt tieši ir vajadzīgas, lai kādu motivētu. :)
21.04.2015 14:01 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Tās, kuras te vaikstās par kcal skaitīšanu un ēdiena svēršanu - da nevajag vāvuļot par lietām, ko nesaprotat! :-D Tas aizņem ļoti maz laika, ir ļoti efektīvi un informatīvi un tev ir kontrole pār to, ko ēd un cik. Iesaku LifeSum aplikāciju - vienkārši un ērti + seko līdzi izdzertajam ūdens daudzumam. Nekas netiek izslēgts vai aizliegts, nav arī nekādas diētas, bet, manuprāt, šī metode arī stimulē izdarīt labākas izvēles par veselīgāku pārtiku. Vismaz man. Un tad, ja apēdu kūku, tad arī viss ok - dienas kcal normā iekļaujas un viss čiki, nav sevi jārāj par nez kādiem grēkiem un noraušanos kā tievētājām bieži gadās.

Tā kā man ir svarīgi uz kā rēķina tie mani kg nāk nost un es gribu zaudēt taukus nevis vienkārši "svaru", tad kcal kontrole + sports darbojas vislabāk.
21.04.2015 14:10 |

Reitings 274
NordicBelle Izlasi Manu pirmo komentāru.

Tās kurām svars ir problēma, iesaku noskatīties 3 video, kas ir pieejami, te pat, iekš YouTube par brīvu.

1. https://www.youtube.com/watch?v=es6U00LMmC4&index=29&list=WL ja dzīvo pilsētā, un iepērcies veikalos kā Rimi,Maxima utt. Obligāti ir jānoskatās un jānoklausās šī runa.
2. https://www.youtube.com/watch?v=4XVf36nwraw šī runa ir vairāk spiesta uz uzsturu. Kā, ko mēs ēdam, kā tas ietkmē mūsu uzskatus, enerģiju, naudas plūsmu, un cik mēs esam pozitīvi, negatīvi, agresīvi utt.
3. https://www.youtube.com/watch?v=GSS4T3sfayo&index=11&list=WL šī runa ir par pozitīvu domāšanu. Nevienu reizi nepieminēja diētu un tādas lietas bet gan kas ir jādara, ja vēlies piem, uzsākt biznesu un tādas lietas. Vairāk spiež uz naudas maku, un naudas plūsmu, kā Tavi uzskati un enerģija var ietekmēt to.

Kad esi noskatījies un noklausījusies visus trīs video, tad tikai sāc man dirst virsū par to ka es neko nejēdzu kas ir kalorijas un priekš kam viņas vajag. Ja būs kalorijas deficīts, būs enerģijas deficīts.
Tieši runāju par Meoooow , ATJĒDZIES BEIDZOT!!!!!!!!!!!!
21.04.2015 16:04 |

Reitings 5533
Luiidzii, cenšos tavus komentārus vispār nelasīt. Ne tapēc, ka izvairos lasīt viedokļus kam nepiekrītu, bet man no tava murgainā rakstības stila sāp acis.
21.04.2015 16:18 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
atkal slimā to savu runu bāž kaut kur :D

p.s. tas ir normāli, ka ir mazāk enerğijas tievēšanaa (kaloriju deficīta) laikā :D jej bogu slims cilvēks :D
21.04.2015 16:20 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Jaa samazinatos.

Bet tomer iesaku pavingrot arii pavisam cita runa(l)
21.04.2015 16:21 |

Reitings 1814
Reģ: 29.01.2009
Atvainojos,ka bez garumziimem, Es no Shveices.

Kāds sakars Šveicei ar garumzīmēm? :-D
21.04.2015 16:23 |

Reitings 5533
Visas garumzīmes sakritušas Šveices siera caurumos :-D
21.04.2015 16:31 |

Reitings 2425
luiidzii kā kaut kāds jehovas liecinieks, kuram smadzenes izskalotas :D
21.04.2015 16:40 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
luiidzii Ja tevi interesee shii teema, saac ar biologiskaas kjiimijas literatuuru, uzzini kaa notiek metabolisms shuunu liimenii, tad palasi anatomiju, un tikai tad, kad ir jau skaidra bilde par visu, kjeries klaat kaut kaadiem video, jo tad buus vismaz spriestpeeja par to, vai tas video ir vispaar balstiits uz patiesiem, pieraadiitiem faktiem, nevis sazin kur sagraabstiitaam hipoteezeem un teorijaam. Videejaa parastaa cilveeka vajadziiba peec 2000 kalorijaam ir miits. Cilveeki nav standarta auto, kuri izlaisti no ruupniicas, pateerees vienaadu daudzumu degvielas. Tas ir aptuvenais videejais aritmeetiskais. Celtniekam Jurim, kursh ir 190 cm garsh, vajadzees pie 3000 kalorijaam, bet mazajai Maariitei, kura straadaa bankas lodzinjaa un vieniigaa fiziskaa slodze ir uzkaapt liidz otrajam staavam, vajadzees 1400 kalorijas. Anninjai, kurai ir vairogdziedzera probleemas un paleeninaats metabolisms un 90 gadiigai Liigai vajadzees veel mazaak kaloriju.
21.04.2015 17:25 |

Reitings 274
luiidzii Ja tevi interesee shii teema, saac ar biologiskaas kjiimijas literatuuru, uzzini kaa notiek metabolisms shuunu liimenii, tad palasi anatomiju, un tikai tad, kad ir jau skaidra bilde par visu, kjeries klaat kaut kaadiem video, jo tad buus vismaz spriestpeeja par to, vai tas video ir vispaar balstiits uz patiesiem, pieraadiitiem faktiem, nevis sazin kur sagraabstiitaam hipoteezeem un teorijaam. Videejaa parastaa cilveeka vajadziiba peec 2000 kalorijaam ir miits. Cilveeki nav standarta auto, kuri izlaisti no ruupniicas, pateerees vienaadu daudzumu degvielas. Tas ir aptuvenais videejais aritmeetiskais. Celtniekam Jurim, kursh ir 190 cm garsh, vajadzees pie 3000 kalorijaam, bet mazajai Maariitei, kura straadaa bankas lodzinjaa un vieniigaa fiziskaa slodze ir uzkaapt liidz otrajam staavam, vajadzees 1400 kalorijas. Anninjai, kurai ir vairogdziedzera probleemas un paleeninaats metabolisms un 90 gadiigai Liigai vajadzees veel mazaak kaloriju.

Paldies Krista par ieteikumu!
Tieši to arī izdarīju. Jo dažus gadus atpakaļ noskatījos dokumentālo filmu un izlasīju vienu grāmatu, bet to ko vajag ēst vietā nelasīju. Mamma ar draugu ierosināja ka grib pameiģināt büt veģetārieši, tāpēc sāku vākt informāciju par to, pirms skatos kkādas dokumentālās vai srī runas :)
Nomērīju body mass index visiem, lai zinātu kas un ko, neviens no mums nebijām pareizajā svarā, es biju gandrīz jau underweight , mamma ar draugu ir aptaukojušies vai resni. (Kopš iegādājās TV uzaudzēja +15 kg. ) šobrīd vēljoprojām vācu informāju, man ir kliente trenere kas uztaisa citiem diētas speciāli, kad apstāstiju visu, viņa pat nezināja ko atbildēt jo nebija mācījusies par to. Iedevu viņai 3video, kas izmainīja manu dzīvi, tad jau redzes ko atbildēt :)

Tas video vīrietis ir dzīvnieku aktīvists kuram ir aizliegts braukt uz 13valstim, un divām no taajam valstīm, vīns nekad nav biji ,Kanādā un Anglija! Tas tikai tāpēc ka, jo vairāk cilvēku ieklausīsies tajā ko vinjsh saka, ļoti daudz biznesi bankrotētu :)

Esam jau nu gan mašīnas, tikai vēl spēcīgākas un gudrākas, visas esam vienādas taka. Oki man smadzenes jau iet gulēt .)
25.04.2015 08:47 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Nav visiem jāuzņem 2000 kcal dienā. Ja visu dienu sēž mājās un skatās tv, 2000 kcal točna nav jāuzņem, viss atkarīgs no kopējām dienas aktivitātēm, auguma, masas un citiem faktoriem
25.04.2015 08:57 |

Reitings 2425
es nevaru :D luiidzii, iesaku tev beigt pieminēt tos savus 3 video visu laiku, ja gribi, lai tevi kāds par pilnu uztver. Tu sāc izklausīties pēc tiem, kuriem smadzenes izskalotas par naudas piramīdām un slavina tad tās shēmas ik uz soļa. Atvaino, bet tavas vēstules aiziet pa taisno misenē, nu negribas man pat lasīt tos murgus. ;)
25.04.2015 08:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)