Riktīga kaloriju bumba, bet pa retam jau var.
Pagatavo žuljēnu, ātri, viegli un galvenais, ka beigās ļooooti garšīgi.
Var gan sēņu (baraviku vai šampinjonu), garneļu, vistas.. Es gan parasti izvēlos vistas fileju.
Smakli sakapāju sīpolu, pāris ķiploka daivas saspiežu ķiplokspiedē, smalki sagriežu vistas fileju, visu fiksi uz pannas sacepu un ņemu karstumizturēigus trauciņus. Saberu iekšā tā apmēram 1/2 no trauciņa. Pa virsu lieku kārtīgas 2 ēdamkarotes ar Dzintara sieru kausēto un pārleju ar saldo krējumu (ne līdz pašām, pašām malām, jo gadās, ka uzpūšās un no vārīšanās iet pāri). Pa virsu vēl uzberu parasto sieru vai cieto Dziugas (vai kā tur viņu sauca) sieru. Lietu cepeškrāsnī un skatos, kad virsiņa brūnēt sāk ņemu laukā. Riktīiiiiiigi gardi. Klāt grauzdēta tostermaizīte.