Pirmkaart, paarliecinies vai taa ir taisniiba ko vinjsh saka par viizas nepagarinaashanu, jo var buut ka tas viss bija teaatris lai tik tiktu pie dokumentiem, nevis attieciibas. Ja viss ir ok, cilveeks ir straadiigs, gaadiigs un normaals, tikai tad padomaatu par to, ka vareetu appreceeties.
to es 100% zinu, biju klāt, kad viņš saņēma vēstuli. Irir ļoti gādīgs, rūpējas par mani, gatavo ēst(lieliski) ir ar augstāko izglītību, gan IT, gan sācis studēt psiholoģiju, nav nekāds muslimu melnstrādnieks... lai gan ir salaidis šo to dēlī ar savu 'karjeru'
Ja vīza beigusies, tad laulību atļauju viņam neizsniegs + apprecoties ar tevi, viņam arī automātiski vīza nepienākas. Kura valsts tā ir un ko tu pati tur dari - strādā vai mācies? EU Skandināvijai un Norvēģijai/Islandei ir dažādi noteikumi, bet tas teksts par 2 mēn bez darba pēdējos 2 gados vispār pēc pasakām izklausās... Tavā vietā būtu stipri uzmanīga, iespējams, ka tev arī sīrupu ausīs lej.
šobrīd ir tāds "starpposms", kad vīza ir beigusies, bet vēl ir atļauts šeit atrasties. zviedrijā ar to pietiek lai apprecētos. esmu studente/nepilna laika strādāju.
naav nav sīrups, esmu par to droša. viņš strādāja vienu darbu, pēc kura sanāca 2 mēn pauze līdz atrada otru.
Gadījumā nav muslims?
haha, nē, nē. viņš ir no indijas.... kur vispār ir garš stāsts apakšā... indijā joprojām ir topā arranged marriages, kur vecāki atrod sievai vīru, vīram sievu. viņa vecāki ir diezgan ietekmīgi un tas ir viens no iemesliem kādēļ , ja viņš atgriežas, būtu bez nekā tur, jo pie vecākiem nedotos. jau 10 gadus dzīvo ārzemēs.(UK, skandināvija) bija pirms tam jau iespējas saprecēties. nebūtu viņam biju;sas problēmas pirms tam samaksāt kādai un apprecēties.(vai saliet sīrupu, kā jūs pieminējāt) bet negribēja.
Domā viņš jūlijā jau nezināja, ka līdz maijā būs prom jābrauc?
nē, nē.. redzi šī valsts ir ļoti lēna, ar visa apstrādāšanu... protams, arī pārmetu viņam,ka vajadzēja savas lietas ātrāk sakārtot un nevīžības pēc tagad tā,bet ko nu vairs